nedir videoları..

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum
Cok hastalikli bi bakis acisi olmus. Bi videodaki sunucudan aklina bu kadar sapkin seyler geldiyse gercekten cok ayip. Nisanlina hakaret etmissin haberin yok. Ne arayisi allah askina? Sen televizyon izlerken arayista misin mesela?

Zamanımız çok güzel geçiyodu halbuki,belki ben abarttım bilmiyorum ama moralim çok bozuldu çünkü erkeklerin genel olarak beğendiği birisi

Eee.. Arkama bakmadan koşarak uzaklaşır ve nişanı atardım.
Tabii sadece regl döneminizde yapmıyorsanız.
Video'dan kıskanmak neden?

Ohooooo
Daha nişanlı iken böyle yaparsa siz yandınız.
Bu adam bence evlenince sizi aldatır, hatta belki şu anda bile aldatıyor olabilir

Bence ayrılın, bu adamla ömür geçer mi yahu

Alistim anam alistim.
Her gun boyle gereksiz gereksiz konulariniza alistim.
Ama artik bardagin bos degl dolu tarafindan bakicam.
Etinden sutunden yararlanicam sizin actiginiz konularinizin.

Nedir videolarina baktim, gercektende mamyak videolar var. Begendim.
Guzel derken billurumu diyosun burcuyumu? Ikiside tas gibi yanliz haa, yanmakta haklisin

Umarım bu durumun regl dendir yoksa nişanlının sabrı bir gün tükenir ve seni ikna etmek yerine seninlemi uğraşıcam der haberin ola

Sanırım daha önce aldatıldın ki bu güvensizlik var.
Nişanlanmak yanlış bir karar bence.
İnsan inanmadığı, güvenmediği biriyle görüşmemeli...

Gerçekten çok çekilmezsin beni bile baydın boş evinsiz gereksiz kıskançlık kaprisli yazılarınla nişanlına yazık 1ömür boyu senin şımardık hallerinimi böyle çekecek ? keşke herkes dengine düşse...

Ahahaha çılgınsın valla kız çok şeker, benimde çok hoşuma gidiyor videoları... Nişanlım izlese kıskanmazdım, ilgi çekici videoları ve anlatımları yani kıza bakmıyordur...

Valla sizi ikna etmeye çalışıyorsa, alttan alıp dil döküyorsa nişanlınız sonuna kadar hak etmiş.
Yazık diyen arkadaşlara katılmıyorum. Sağlıklı bir adam tek laf etmeden kaçar artık.
Kızımız aşırı kıskanç nişanlın seni severse sunucu kız dünya 1 cisi olsa ne yazar lütfen hayatı kendine zindan etme nişanlınıda tepene çıkarma yoksa kendini hint kumaşı sanıp seni beğenmeyecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…