nedir videoları..

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum

Siz ciddi misiniz?
Ne arayışı gerçekten, kafanız nelere çalışıyor öyle?
O kadar tehlikeli ve kötü fikirlisiniz ki.

Siz de açın izleyin bu arada, eğlenceli videolar.

Bence videodaki kızlar (billur ya da burcu) ön planda anlattığı şeylerden çok. O videoları izleyen erkeklerin aklının bi köşesinden geçiyordur illaki 'Aa ne eğlenceli kız keşke benim olsaa' gibi şeyler. Ben olsam ben de kiskanirdim ama içimden kiskanirdim asla belli etmezdim. Seven sevdiğini kiskaniyor yapacak bişey yok. Ama böyle sürekli karşı tarafa bunu belli etmek sıkıntılı bi durum sizin sıkıntınız da o noktada başlıyor işte

nedir bideolari ne demek
du bi gidip bakip geleyim

poorno deilse sorun yok dermisim :)

ilk defa goruyorum yani izliyorum
yuzbinler islemis
tamam kiz on planda ekranda baska bisey yok zaten ondan abska
ama bu devirde maalesef herseyde bu boyle
dikkat et tv izlemesin, oradaki gacilar daha suslu puslu ön planda
hele hele yazin gunune reklamlari falan izletme plajda denizde dondurma reklami falan denk gelir maazaallllahhh

Yalnız bir de şöyle bir sey var evet her kadın kendine gore güzeldir de, sokakta bunların daha da güzelleri var sen niye takıldın bu kadar bu hanımlara? Bir tek bana o kadar da güzel gelmediler sanırım, kaldı ki güzele de güzel derim

Belki çok sorunsuz-sunuz, bir şeyler fazla yolunda gidiyor, sende dur bir sorun çıkartıyım, monoton olmayayım diyemi düşünüyorsun ki? Ya da etrafındaki sorunlulara bakıp, ayy ne güzel, sevgilileriyle nişanlılarıyla küsüyorlar, hatta ayrılık noktasına geliyorlar, dur bende mi bunları yaşayayım diyorsun?
Göründüğü kadarıyla adam seni seviyor, sen adamı seviyorsun.. Ee derdin ne? Bol dünyayı kendine niye daraltıyorsun? Adama ne zehir ediyorsun? Bilgin olsun diye söylüyorum, evlenince regl falan dinlemez erkeklerin çoğu.. Regl ken hormonlar garipleşebilir ama sonuçta irade bizde..

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum

Verme bence de ,sus ayıbınla otur der eskiler =))
Bu nedir arkadaş , komik videodan adam mı kıskanılır, nereden çıkardın arayışta olduğunu
Ekmekten mi, sudan mı nereden oluyor bu kafalar Allah aşkına, bi rahat bırakın adamları

Ya benimkide takmis ona ilk ciktiginda. Bana gosterdi hep izliyoruz yenisi ciktikca. Cok eglenceliler :)
Alinganlik etmissin

Erkek olsam bırak seninle evlenmeyi, evinin önünden geçmemek için yolumu değiştirirdim. İnsan bıktırmakta ustasın ne diyeyim. Nişanlın ya ermiş bir zat sana katlanıyor ya da bir nişanlın yok sen bizi kekliyorsun. Başka bir açıklaması olamaz bu durumun.

nişanlını fanusa koy kimse görmesin

Ya :) kiskanilcak nesi var ki.zaten o videolari izlesinler diye cekiyorlar. O zaman adamin gozlerini dagla kimseyi gormesin

senin yaşadığın bu durum kıskançlık değil biliyosun değil mi
regl dönemi falan da böyle geçmez.
sende takıntı olmuş. bence bi psikoloğa git..

Bazen bu duygu oluyor. İçime atıyorum. Çünkü söyleyecek bir şey bulamiyorum. Dile getirmek saçma geliyor.Ben aşmışım demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…