- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yalnız bu hastalık.Kızımız aşırı kıskanç nişanlın seni severse sunucu kız dünya 1 cisi olsa ne yazar lütfen hayatı kendine zindan etme nişanlınıda tepene çıkarma yoksa kendini hint kumaşı sanıp seni beğenmeyecek ..
Yok kıskançlığın zirvesi önce lorena, sonra linda'dır.Asıl siz ciddi misiniz?
Allah aşkına ne arayışı ?
Allah sabır versin nisanliniza...
Bu sitede kiskanclikta zirve yapmis bir elif diye bir üye var bir de siz .
Elif lorena zaten canım sen şok sen manşetYok kıskançlığın zirvesi önce lorena, sonra linda'dır.
Konu sahibinin gidişatı da bu ikisine yakın ama, sıkı bir rakip olabilir. Daha eski üyeler hatırlar kesin lorena'yı.
Yok şok olmadım, başka nickle geldiğini biliyordum hatta o başlıkta ben de yazmıştım "lorena'yı anımsattınız" diye sonradan gerçekten lorena çıkmıştıElif lorena zaten canım sen şok sen manşet
Eski nicki artık loren :)
Benimde kocam hergün komikli video izliyor ühüüühüüüüüboşasam mı ki
Eliffffff gibi bişeyYok şok olmadım, başka nickle geldiğini biliyordum hatta o başlıkta ben de yazmıştım "lorena'yı anımsattınız" diye sonradan gerçekten lorena çıkmıştıYeni nickini hatırlayamadım.
Farklı arayışla ne alakası var yahu. Çok şaşırdım. İnternette çoğu videoyu erkekler çekiyor, e hiç YouTube videosu izlemeyelim biz o zaman eyvah. Kıskançlıkta üst boyut.Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum
Konularina denk geldikçe demeyim demeyim diyorumda benim evliliğimle ilgili konularda bilmiş bilmiş konuşup tartışıyordun benimle.
Kendi açtıgın konulara bak kaç gündür.Yaptıklarını 15 yaşında çocuk yapmaz belkide.Cogu konundada üyeler seni haksız buluyor.Ertesi gün dahada saçma sapan konuyla geri geliyorsun.
Artık dikkat çekmeye mi çalışıyorsun milletimi trolluyorsun yoksa belli sorunların mı var çözemedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?