nedir videoları..

Ya benim eşimde bayılıyo 'nedir' videolarına. Bencede eğlenceli ama. Burcu gerçekten kıskanılcak kız he Ama sevgilisi var kıskanma sen yinede.
Bence özür dilemelisin bu arada gereksiz kırmışsın adamı.

Konularina denk geldikçe demeyim demeyim diyorumda benim evliliğimle ilgili konularda bilmiş bilmiş konuşup tartışıyordun benimle.
Kendi açtıgın konulara bak kaç gündür.Yaptıklarını 15 yaşında çocuk yapmaz belkide.Cogu konundada üyeler seni haksız buluyor.Ertesi gün dahada saçma sapan konuyla geri geliyorsun.
Artık dikkat çekmeye mi çalışıyorsun milletimi trolluyorsun yoksa belli sorunların mı var çözemedim ben.

Nisanlinin yerinde olmak istemezdim. Bu arada oo videolar çok eğlenceli açın siz de izleyin. Bazen eşimle beraber izliyoruz çok da gülüyoruz egleniyoruz. Hayatı kendinize zehir etmeyin lütfen.

Asıl siz ciddi misiniz?
Allah aşkına ne arayışı ?
Allah sabır versin nisanliniza...
Bu sitede kiskanclikta zirve yapmis bir elif diye bir üye var bir de siz .
Yok kıskançlığın zirvesi önce lorena, sonra linda'dır.

Konu sahibinin gidişatı da bu ikisine yakın ama, sıkı bir rakip olabilir. Daha eski üyeler hatırlar kesin lorena'yı.

Bütün mesajlara baktım da harbiden sizde sıkıntı var. Bir düşünün bakalım bir erkek olsaydınız sizin gibi birini çeker miydiniz? Ayrıca izlediği victoria secret defilesi değil yahu . Ki onları da izliyor olabilir :)

Ay sakami bu Victoria Secret's filan hic izletmiyosunuzdur o zaman biz sevgilimle açıp izliyoruz bide üstüne ben aralarinda en beğendiğim kadınları filan gösterip çok guzell değil mi yaaa filan diye hayran hayran anlatıyorum. Televizyondan,videodan Kıskanmak kadar ozguvensiz bişey yok. Tamam bi Victoria meleği değilim ama benimde bi havam var yani niye o kadar ozguvensiz olayim ki

Yok kıskançlığın zirvesi önce lorena, sonra linda'dır.

Konu sahibinin gidişatı da bu ikisine yakın ama, sıkı bir rakip olabilir. Daha eski üyeler hatırlar kesin lorena'yı.
Elif lorena zaten canım sen şok sen manşet
Eski nicki artık loren :)

Benimde kocam hergün komikli video izliyor ühüüühüüüüü boşasam mı ki

Elif lorena zaten canım sen şok sen manşet
Eski nicki artık loren :)

Benimde kocam hergün komikli video izliyor ühüüühüüüüü boşasam mı ki
Yok şok olmadım, başka nickle geldiğini biliyordum hatta o başlıkta ben de yazmıştım "lorena'yı anımsattınız" diye sonradan gerçekten lorena çıkmıştı Yeni nickini hatırlayamadım.

Yok şok olmadım, başka nickle geldiğini biliyordum hatta o başlıkta ben de yazmıştım "lorena'yı anımsattınız" diye sonradan gerçekten lorena çıkmıştı Yeni nickini hatırlayamadım.
Eliffffff gibi bişey of ya yılbaşı geceside bi vs defilesi izlemişiz hatun komikli video diyor shot

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum
Farklı arayışla ne alakası var yahu. Çok şaşırdım. İnternette çoğu videoyu erkekler çekiyor, e hiç YouTube videosu izlemeyelim biz o zaman eyvah. Kıskançlıkta üst boyut.

Yok yani bi de ''neden her gün aynı konuyu açıyorsun, artık senin konu açtığını görünce konunun direkt 'nişanlın' olduğunu anlıyorum'' diye yazıldığında da ''okuma o zaman !'' falan diye bi çerkeflik çıkıyor. .

Gerçekten psikoloģa gitmelisiniz. Bu kıskanclık durumu ileride cocuklarıniza akrsı da olur,tabi nisanlınız sizin cehenneminizden kacıp kurtulmazsa cocuklarıniz olabilir.

Psikolog ilaç yazmaz, size sizin göremediğiniz ve duzeltemediginiz konularda konusarak sizi rahatlatır ve hayat kalitenizi arttırır.

Kesinlikle bir psikoloğa gidin ve bu kıskanclık durumunuzu törpüleyin. Gercekten tüm bu saćmalıklarınıza katlanabilen bir adamla birliktesiniz sizi seviyor demekki. Ona da bu azabı yaşatmayın. Bakın o elinden geldiğince iliskinizi kurtarmaya calısıyor siz de biraz ćabalayın eminim herkesin gıptayla baktıgı bir iliskiniz olacak. Önünüzde ne kadar zaman var bilmiyorsunuz, olan zamanınızı huzurlu yaşayın hayat çok kısa.

Psikoloģa gitmeyi ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…