- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Billur değil burcu buAlistim anam alistim.
Her gun boyle gereksiz gereksiz konulariniza alistim.
Ama artik bardagin bos degl dolu tarafindan bakicam.
Etinden sutunden yararlanicam sizin actiginiz konularinizin.
Nedir videolarina baktim, gercektende mamyak videolar var. Begendim.
Guzel derken billurumu diyosun burcuyumu? Ikiside tas gibi yanliz haa, yanmakta haklisin
Sanırım müsait bi zamanımda gidicem kendisinede söylerim çekincek bi durumum yok ama psikolog faydalı olurmuki veya ne kadar süreli bi fayda olurNe güzel kendinizin farkindasiniz bu da bir aşama. Bundan sonraki adım, psikoloģa gitmek. Aşırı kıskanclık tedavi edilmesi gereken bir durum, yoksa hepimiz kiskancız. Ama sizinki fazla fazla. Korkmayin, psikolog ilaç vermez. Nişanlınzdan cekiniyorsanz ona söylemeden gidin psikoloğa.
Ne güzel iyi bir nisanlın var, sen de seviyorsun onu. Bu yüzden gitmeniz gerekli bir uzmana. Ikinize de zehir etmeyin hayatı. Düzelmeyecek bir durumda degilsiniz, ama yardım almaniz sart.
Billur değil burcu bubana artık kızmayan bir üye :) haklıyım dimi kızmakta
Sanırım müsait bi zamanımda gidicem kendisinede söylerim çekincek bi durumum yok ama psikolog faydalı olurmuki veya ne kadar süreli bi fayda olur
Sıkmayı geçtim sürekli ayrıl benden diyip duruyorum kavga anında kendimi durduramıyorumBöyle devam edersen zaten kiskanacak bi nisanlinda kalmayacak biraz çeki düzen ver kendine bi insanı ne kadar sıkarsan o kadar kaçar senden. Tecrübe konusuyo
Bu arada neden beni bırakmadığını sordum,eninde sonunda vazgeçiceksin bu çocukluklardan bekliyorum o günlerin gelmesini dedi
Bak canim benim neden böyle sorular soruyorsun biraz ozguvenin olsun cirkin demeyimde bakimsiz kadinlar da bile bazilarinda o kadar özgüven var ki hic umurlarında değil kiskanclik şu bu adami daraltma bak uzuldun de kirildin da ne oldu yine barustiniz eee sonuc elde var sifir sen kisjaninca vazmigececek bakmayi bu biter başkası başlarBu arada neden beni bırakmadığını sordum,eninde sonunda vazgeçiceksin bu çocukluklardan bekliyorum o günlerin gelmesini dedi
işte ben susup sabredemiyorum canım o tartışma günlerce sürüyo çektirince rahatlıyorum sanki diyorum ya hem ona hem kendime zarar veriyorumBak canim benim neden böyle sorular soruyorsun biraz ozguvenin olsun cirkin demeyimde bakimsiz kadinlar da bile bazilarinda o kadar özgüven var ki hic umurlarında değil kiskanclik şu bu adami daraltma bak uzuldun de kirildin da ne oldu yine barustiniz eee sonuc elde var sifir sen kisjaninca vazmigececek bakmayi bu biter başkası başlar
Nedir videoları ne ki yaa
Sıkmayı geçtim sürekli ayrıl benden diyip duruyorum kavga anında kendimi durduramıyorum
Ben çok sempatik buluyorum, çok eğlenceli bir kız.bu kizi antipatik bulan tek ben miyim ya? videoyu izledim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?