nedir videoları..

Billur değil burcu bu bana artık kızmayan bir üye :) haklıyım dimi kızmakta

Sanırım müsait bi zamanımda gidicem kendisinede söylerim çekincek bi durumum yok ama psikolog faydalı olurmuki veya ne kadar süreli bi fayda olur

Böyle devam edersen zaten kiskanacak bi nisanlinda kalmayacak biraz çeki düzen ver kendine bi insanı ne kadar sıkarsan o kadar kaçar senden. Tecrübe konusuyo

Bu arada neden beni bırakmadığını sordum,eninde sonunda vazgeçiceksin bu çocukluklardan bekliyorum o günlerin gelmesini dedi

Bu arada neden beni bırakmadığını sordum,eninde sonunda vazgeçiceksin bu çocukluklardan bekliyorum o günlerin gelmesini dedi
Bak canim benim neden böyle sorular soruyorsun biraz ozguvenin olsun cirkin demeyimde bakimsiz kadinlar da bile bazilarinda o kadar özgüven var ki hic umurlarında değil kiskanclik şu bu adami daraltma bak uzuldun de kirildin da ne oldu yine barustiniz eee sonuc elde var sifir sen kisjaninca vazmigececek bakmayi bu biter başkası başlar

işte ben susup sabredemiyorum canım o tartışma günlerce sürüyo çektirince rahatlıyorum sanki diyorum ya hem ona hem kendime zarar veriyorum

Bir gün sabır taşı çatlarsa sen muma dönsen o adam seni terkeder bilgine tatlım. Huzur yoksa ne ilişki olur ne evlilik artık gerisi sana kalmış. Ama senin askindan ölse kafasında bu değişmez dediği an biter. Kıskançlık değil seninkisi artık halk arasında denir ya " huzur azginligi"...

Okan'da görmüştüm ben de ama ne olduğuna pek dikkat etmemişim. Okan'a özel skeç yapıyor sanmıştım çünkü sadece Okan'lı skeci göstermişlerdi. Çok lan lun demeye çalışması eğreti duruyor ama onun dışında güldürdü beni; Okan'lı video hariç. Cem Yılmaz'lı olan süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…