nedir videoları..

Kıskançlıkta level atlamak bu olsa gerek. Arkadaşım yapma o kadarda olmaz ya. Hiç mi kendine güvenin yok. Şimdilik nisanlin sana katlanır ama inan ki evlendikten sonra hayatta senin bu kiskancligjni çekmez demedi deme. Belli etme o kadar. Adamı boğazlasan daha iyi.

Valla ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Yani simdi sen acsan yakisikli bi elemanin tatli tatli konusup, espriler yaptigi videoyu gostersen. Bi de desen ki 'ben bunu surekli izliyorum,cok egleniyorum.' Kiskanmayan adam olmaz zannimca. Yani en azindan rahatsiz olunur. Bunun kendine guveninin az olmasiyla filan da ilgisi yok. O kiz cok tatli tatli konusuyo, sirin bisey. Hic istemem kocamin onu izlemesini.

Kıskanılacak ne var bunda yahu, o kadınla sizi aldatacak değil ya.

Takıldığınız şeye bakın. Vazgeçin bu kıskançlıktan, adam beğeniyor olsa size bunu izliyorum demezdi zaten, bide aşırı kıskanç oldugunuzu da biliyormuş.

Vallahi yazık acıdım sevgilinize, bu yazıyı kendi erkek arkadaşıma okutucam benden daha kıskanç kadınların da oldugunu görsün ve haline şüketsin diye

Okudugun tüm konularında homeostasi haksiz buldum. Bunda hakli buldum demiyorum ama bayanlarla erkekler bir degil yani. Bu kizi tanımıyordum mesela ve internette arattim az önce bir cok kisi (belli ki erkek) sunumundan cok güzelliğine, tatliligina, çekiciliğine! takilmis malesef. Aşık oldum diyen ya da bilmem kac mesaj attım face'ine vb diyenler bi yana. Belki az sayidaki istisnalar haric normal gozle bakmyorlar ki izledikleri bayan sunuculara vs bile. Onlari kendimiz gibi sanmayalalim. Hangi bayan hk yapılan yorumlari merak edip aratsan ayni sonuclar. Nasil bi acliksa artık. (Tabi bu son cümleyi bu bayanlar icin iğrenç hatta kufurlu yorumlar yapanlar için yazdim)

konu sahibinin önceki açtığı konular ve durumlarını okuduysanız bu durum çok anormal değil.
ben samimi olarak acil tedavi öneriyorum. hem size, hem de nişanlınıza. ondan sonra da belki çift terapisi...

Yok kıskançlığın zirvesi önce lorena, sonra linda'dır.

Konu sahibinin gidişatı da bu ikisine yakın ama, sıkı bir rakip olabilir. Daha eski üyeler hatırlar kesin lorena'yı.

Lorenanin yeni adi elif artik :)

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum

Cidden ne arayışından bahsediyosun? Çok eğlenceli videolar var. Kadın sunması neyi değiştirir? Bence julide ateşte çok karizmatik kadın. Show haber izletme. Cem öğretir de çok karizmatik. Sen atv haber izlerken aklın ona mi kayıyo? Ayrıca tv programlarinda su gibi kadınlar dolu. Onu da geçtim nişanlın bi arayış içinde olsa kendini nedir videolariyla mi tatmin edecek? Böyle yaparsan bi daha ne film izlersiniz beraber ne de video. Eğlenmek dururken neden bu eziyet?

Ya kızlar ciddimisiniz beni gerçekten sevsen farklı arayışlarda olmazsın dedim ne arayışından bahsediyosun demiş cevap bile vermek istemiyorum
bu nedir? ne arayışı anlamadım? kullandığınız kelimelerle bir yakıştırma bir itham yapıyorsunuz ve bu hoş değil. nişanlınız sizi terk etse yeridir. hoşunuza gitmese bile
bunun bir doğru ifade şekli vardır. her şey ağzımıza geldiği gibi söylenmez.

Ama boyle olmayan erkekler de vardir. Bu yüzden normal bi video icin haklısın diyemem.

Ama defile falan diyen olmus o zaman gozlerini oyarimmm

Ayrica nisanlin (kirilma ama) her gun ust üste yaptigin bu sacmaliklara katlaniyorsa kesin seni seviyordur emin olabilirsin.
Konularında herkes seni haksiz buluyorsa bi düşün yani

izledim şimdi biraz evet çok sempatik bi kız gerçi evveldende izlemiştim ama nedir videoları dendiğini bimiyodum

ancak bunda kıskanılacak bi durum yok yıpratmayın kendinizi hepimiz zaman zaman olmadık zamanlarda kıskanırız eşlerimizi vb. ama abartmadan yapmak lazım sonuçta bir video

Hepinize yorumlar için teker teker teşekkür ediyorum okudum hepsini arada bikaç tane beni savunanda olmuş ama genel olarak haksız bulunmuşum,son duruma gelecek olursak dünden beri doğru dürüst konuşmuyorum oda lütfen sakin ol şuan gergin dönemde olduğun için böylesin bikaç gün sonra geçicek biliyorum diyor o böyle sakin kaldıkça ben daha çok sinirleniyorum,nişanlım gerçekten sabırlı biridir, sanırım sabrını zorluyorum hem ona üzülüyorum hem kendime kızıyorum ama kıskançlığıma engel olamıyorum aklıma geldikçe başkasına bana baktığı gözle bakıyomu düşüncesiyle hem kendimi hem onu yıpratıyorum bu sabrıda biyerde biticek illaki 1,5 yıldır sürekli çıkarıcak bi sorun buluyorum çünkü

Ne güzel kendinizin farkindasiniz bu da bir aşama. Bundan sonraki adım, psikoloģa gitmek. Aşırı kıskanclık tedavi edilmesi gereken bir durum, yoksa hepimiz kiskancız. Ama sizinki fazla fazla. Korkmayin, psikolog ilaç vermez. Nişanlınzdan cekiniyorsanz ona söylemeden gidin psikoloğa.

Ne güzel iyi bir nisanlın var, sen de seviyorsun onu. Bu yüzden gitmeniz gerekli bir uzmana. Ikinize de zehir etmeyin hayatı. Düzelmeyecek bir durumda degilsiniz, ama yardım almaniz sart.

bu adamın yerinde olsam seni çoktan bırakmıştım.
vallahi çekilecek gibi değil yani bu kaçıncı konun
o değil bir de cinsiyetçilik yapmışsın resmen, kadın sunuyor falan... çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…