neeee ikizlerim mi oluyor!!!

36+0 da sezeryan doğum yaptım ben. İkizlerde normal doğum bi mucize. Oğlumun boynuna kordon dolandı ve kan akışı yavaşladığı için oldum sezeryan yoksa bir kaç gün daha beklicektik. Progestanı jel olarak kullandım ben. 19.haftadan sonrada nidilat kullandım erken doğumu önlemek için.

insallah bebeklerın mereketuyle gelır allah guc verır sen dusunme bunları hamılelıgının tadını cıkar dunyaya gelsınler hele bı zaman nasıl gecmıs buymus anlamassın zorlukları olcak tabi ama şanslısın ne guzel cıfte mutluluk yasamıssın keske rabbım bıtanede bana verse ac kalmaya da ragzıyım saglılklı uzun omurlu cocukların olsun canım

ayy ne kadar güzel bir duygu.. Allah'ım bana da naasip etsin inşallah Ben çok istiyorum ikizlerimin olmasını,evet maddi ve manevi açıdan çok zor bir durum ama şöyle düşünün ikiz olmasaydı doğduktan 3-5 sene sonra 2.çocuğu isteyecektiniz aynı sıkıntıları tekrar çekecektiniz. Şimdi ne kadar yıpransanız da tek sefer de ikisi de büyümüş olacak. Üstelik ben ikiz kardeşlerin aralarında apayrı bir bağ olduğuna inanıyorum,çocuklarınız için de mükemmel bir duygu olacaktır.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

neler yasamıssın neler!! suan saglıkları yerınde ınsallah..kaç yasındalar..

neler yasamıssın neler!! suan saglıkları yerınde ınsallah..kaç yasındalar..
Doğumdan sonra yaşananların yanında hiç bişey hamilelikte yaşananlar. Çok şükür bu ayın 29unda 1.5 yaşında olacaklar. İlk yıl annemle baktık 5aydır falan yalnız bakıyorum.

Doğumdan sonra yaşananların yanında hiç bişey hamilelikte yaşananlar. Çok şükür bu ayın 29unda 1.5 yaşında olacaklar. İlk yıl annemle baktık 5aydır falan yalnız bakıyorum.

zor olmuyor mu?calısmıyosun bı de dımı?çalışıyosan elını opucem..zıraaa cokk zooor

Rabbim yardımcınız olsun yarın ne olacağı hiç belli olmaz açılır bir kapı çok şükür.. Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah

allahım en kısa zamanda sanada banada nasıp etsın

zor olmuyor mu?calısmıyosun bı de dımı?çalışıyosan elını opucem..zıraaa cokk zooor
Yok çalışmıyorum. Bırak çalışmayı tuvalete bile gidemiceksin ki :) çok zor valla Allah yardımcın olsun şimdiden. İlk yılı hatırlamak bile istemiyorum

Yok çalışmıyorum. Bırak çalışmayı tuvalete bile gidemiceksin ki :) çok zor valla Allah yardımcın olsun şimdiden. İlk yılı hatırlamak bile istemiyorum

calışmayı gectım zaten.hıc de oyle umudum yok..hıc mı guzel yanı yok

calışmayı gectım zaten.hıc de oyle umudum yok..hıc mı guzel yanı yok
Güzel yanı olmaz mı. Mucize bi kere onlar. Doğumu kesinlikle epidural yap 2ağlama sesi muhteşem. Hastanede hemen en değerli hasta oluyosun. İkisinin aynı anda emmesi muhteşem. Dışarı çıktığımızda herkesin bize bakması süper birlikte oynarken onları izlemek muhteşem. Birbirlerine sarılmaları öpmeleri vsvs

Benimde 2 aylık bebeğim var doğumdan sonra düşündüm ki ikiz olsa ne güzel olurmuş tek doğumla kapattırdım işi
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı olsunlarda gerisi bir şekilde hallolur inşallah

epiduraall!!! ıkızde asla dusunmuyorum korkunc gelıyor bana....asla yapamam

akşam baya dusundum gercekten şanslı annelermişiz..cok sukur.Allah kolaylıgını verır ınsallah...yeterkı saglıklı kucağıma alayım ıkısını de...anaları kurban olsun :)))

Epidurali mi asla düşünmüyosun? Genel anestezide bebeklerde anestezi alıyo ve ikinci kalan bebek daha çok maruz kalıyo anesteziye. Dolayısıyla epidurale hazır ol doktorun muhtemelen epidural yapıcak :) inşallah sağlıklıca doğar miniklerin hiç problem yaşamadan

onu bılmıyorrdum bılmıyorum korkmuyo değilim

Sanki bir ablam bir kardeşim bir dostumdan aldım haberi valla nasıl kıpır kıpır oldu benim içim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin umarım güzel ve sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsiniz.

Hayırlı olsun :) bence şimdiden ufak tefek birikimlere başlayın . bozuk paralar için bir kumbara edinin . her akşam bütün bozuklukları atın içine . sonra hafta da atabildiğiniz kadar ( 5-10 fark etmez ) kağıt para atın bir kutuya ( boş peynir kutusu bile olur ) en azından doğuma kadar para birikir biraz doğum masraflarınıza katkı sağlar .
not = bozuk paralar öyle güzel birikiyor ki küçümsemeyin bence ben 5 kuruşları bile atıyorum kumbişime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…