- 7 Ağustos 2011
- 1.201
- 177
- 123
- Konu Sahibi coco_cambo
-
36+0 da sezeryan doğum yaptım ben. İkizlerde normal doğum bi mucize. Oğlumun boynuna kordon dolandı ve kan akışı yavaşladığı için oldum sezeryan yoksa bir kaç gün daha beklicektik. Progestanı jel olarak kullandım ben. 19.haftadan sonrada nidilat kullandım erken doğumu önlemek için.benım de 3 hafta erken dogabılırmıs ıkızlerde boyle oluyo genelde dedı doktor.sezeryan ıstıyorum artık kı asla dıyen ben.ıkızler ıcın sacma olur o sorumlulugu almak...bende sımdıden tetıkteyım.rısk yok belkı ama o da sımdılık...hamılelık ıkızlerde keyıflı olmuyormus sanırım....
sen progestan kullandınmı canım;?
insallah bebeklerın mereketuyle gelır allah guc verır sen dusunme bunları hamılelıgının tadını cıkar dunyaya gelsınler hele bı zaman nasıl gecmıs buymus anlamassın zorlukları olcak tabi ama şanslısın ne guzel cıfte mutluluk yasamıssın keske rabbım bıtanede bana verse ac kalmaya da ragzıyımtek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda[/Q
ah keşke banada nasip olsa inan rabbim çocugun rızkını verir hiç dert etme 10 liralık peynir yiyeceğine 3 liralık yersin ama 2 tane yavrun olucak sevin bence geçim sıkıntısı kimde yokki inan nekadar çok gelirse okadar çok gidiyor.ben olsam havalara uçardim heleki eşimin en büyük hayali .diyeceğim oki hiiiiç ama hiç takma allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.dua et bana ve benim gibi olanlara senin duan kabul olur.
ayy ne kadar güzel bir duygu..tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
36+0 da sezeryan doğum yaptım ben. İkizlerde normal doğum bi mucize. Oğlumun boynuna kordon dolandı ve kan akışı yavaşladığı için oldum sezeryan yoksa bir kaç gün daha beklicektik. Progestanı jel olarak kullandım ben. 19.haftadan sonrada nidilat kullandım erken doğumu önlemek için.
Doğumdan sonra yaşananların yanında hiç bişey hamilelikte yaşananlar. Çok şükür bu ayın 29unda 1.5 yaşında olacaklar. İlk yıl annemle baktık 5aydır falan yalnız bakıyorum.neler yasamıssın neler!! suan saglıkları yerınde ınsallah..kaç yasındalar..
Doğumdan sonra yaşananların yanında hiç bişey hamilelikte yaşananlar. Çok şükür bu ayın 29unda 1.5 yaşında olacaklar. İlk yıl annemle baktık 5aydır falan yalnız bakıyorum.
Rabbim yardımcınız olsun yarın ne olacağı hiç belli olmaz açılır bir kapı çok şükür.. Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahsağolun ablası,ınsallah sıze de nasip olur...
bu persembe bellı olur buyuk ıhtımal tek mı cıft mı?plesentanın net gorunmesı 9.hafta sonunda gorunuyormuş
ekstrayı harcamalarımızı sımdıden kısmaya baslıcaz canım.yoksa ısımız zor..
Hamdolsun evımız kendımızın...yoksa nolurdu halım dusunemıyorum
allahım en kısa zamanda sanada banada nasıp etsıninsallah bebeklerın mereketuyle gelır allah guc verır sen dusunme bunları hamılelıgının tadını cıkar dunyaya gelsınler hele bı zaman nasıl gecmıs buymus anlamassın zorlukları olcak tabi ama şanslısın ne guzel cıfte mutluluk yasamıssın keske rabbım bıtanede bana verse ac kalmaya da ragzıyımsaglılklı uzun omurlu cocukların olsun canım
Yok çalışmıyorum. Bırak çalışmayı tuvalete bile gidemiceksin ki :) çok zor valla Allah yardımcın olsun şimdiden. İlk yılı hatırlamak bile istemiyorumzor olmuyor mu?calısmıyosun bı de dımı?çalışıyosan elını opucem..zıraaa cokk zooor
Yok çalışmıyorum. Bırak çalışmayı tuvalete bile gidemiceksin ki :) çok zor valla Allah yardımcın olsun şimdiden. İlk yılı hatırlamak bile istemiyorum
Güzel yanı olmaz mı. Mucize bi kere onlar. Doğumu kesinlikle epidural yap 2ağlama sesi muhteşem. Hastanede hemen en değerli hasta oluyosun. İkisinin aynı anda emmesi muhteşem. Dışarı çıktığımızda herkesin bize bakması süpercalışmayı gectım zaten.hıc de oyle umudum yok..hıc mı guzel yanı yok
Güzel yanı olmaz mı. Mucize bi kere onlar. Doğumu kesinlikle epidural yap 2ağlama sesi muhteşem. Hastanede hemen en değerli hasta oluyosun. İkisinin aynı anda emmesi muhteşem. Dışarı çıktığımızda herkesin bize bakması süperbirlikte oynarken onları izlemek muhteşem. Birbirlerine sarılmaları öpmeleri vsvs
Rızıklariyla gelirler onlar sen meraklanma Allah yardim eder hayirli olsun
Epidurali mi asla düşünmüyosun? Genel anestezide bebeklerde anestezi alıyo ve ikinci kalan bebek daha çok maruz kalıyo anesteziye. Dolayısıyla epidurale hazır ol doktorun muhtemelen epidural yapıcak :) inşallah sağlıklıca doğar miniklerin hiç problem yaşamadanepiduraall!!! ıkızde asla dusunmuyorum korkunc gelıyor bana....asla yapamam
akşam baya dusundum gercekten şanslı annelermişiz..cok sukur.Allah kolaylıgını verır ınsallah...yeterkı saglıklı kucağıma alayım ıkısını de...anaları kurban olsun :)))
Epidurali mi asla düşünmüyosun? Genel anestezide bebeklerde anestezi alıyo ve ikinci kalan bebek daha çok maruz kalıyo anesteziye. Dolayısıyla epidurale hazır ol doktorun muhtemelen epidural yapıcak :) inşallah sağlıklıca doğar miniklerin hiç problem yaşamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?