- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Ayy ben sorayım arkadaşım yerine ben de 21 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim en büyük korkum prematüre doğmaları ve zayıf olmaları siz nasıl beslendiniz kaçıncı haftada doğdu18aylık 1kız 1erkek ikiz anası olarak yamacıma alayım seniSormak istediğin bişi varsa burdayım Allahım sağ salim vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben hergün 3 muz 1lt süt mevsim meyvesi yedim çok şükür bulantım vs yoktu yemek olarak sebze ağırlıklı yemeye çalıştım ama çok fazla ayakta duramadığım için genellikle dışardan yedim. Doktorun verdiği ilaçları aksatmadan saatinde içtim. 36+0 da sezeryan doğum yaptım. Oğlumun boynuna kordon dolanmış kan akışı yavaşlamıştı. Yoksa daha bekleyecektik.Ayy ben sorayım arkadaşım yerine ben de 21 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim en büyük korkum prematüre doğmaları ve zayıf olmaları siz nasıl beslendiniz kaçıncı haftada doğdu
Maşallah bnde36 yo görürüm inşllh benm çok bılantım oldu altı kilo verdim ama buara yiyebiliyrm sütü hiç sevmem ama zorlayıp içcem mecbur teşkkrler cevap içinAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Ben hergün 3 muz 1lt süt mevsim meyvesi yedim çok şükür bulantım vs yoktu yemek olarak sebze ağırlıklı yemeye çalıştım ama çok fazla ayakta duramadığım için genellikle dışardan yedim. Doktorun verdiği ilaçları aksatmadan saatinde içtim. 36+0 da sezeryan doğum yaptım. Oğlumun boynuna kordon dolanmış kan akışı yavaşlamıştı. Yoksa daha bekleyecektik.
Benim hedefim 35haftaydı. İlaçlar yatıp dinlenme vs çok şükür hedefimi geçebildim.Maşallah bnde36 yo görürüm inşllh benm çok bılantım oldu altı kilo verdim ama buara yiyebiliyrm sütü hiç sevmem ama zorlayıp içcem mecbur teşkkrler cevap için
Oncelikle aramiza hosgeldin:) parasal konulari hic dusunme her bebek rizkiyla gonderiliyor:) benim durumumda oyle oldu ilk beta hcg testi yaptim sonra saglik ocagina gittim kan testi yaptirmaya orda hcg degerim 773 cikti. Aile hekimim hayirli olsun dedi ama bi doktora git ulrtasona gir dedi cunku hcg degerim cok yuksekti. Neyse hastaneye gittim doktor ulrtasona aldi bakti tabi ben heycandan napcami bilemedim ustelik 20 gunluk evliydim. Doktor dedi ki evet dogru hamilesiniz ama bi dakika bir diil ki iki bebek var burda dedi anlatamam basimdan kaynar su dokuldu o an ne hissettigimi tam olarak ifade edemem ama sonuc itibariyle cok sevinmistim :)tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.
sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım
sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
Amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 7. Haftada goruldu benimki yanlis hatirlamiyorsam.ikiz annesi olan anne adayları Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hcg değerleriniz kaçtı artışı falan nasıldı kaçıncı hafta görüldü keseler merak ettim de
aminn inşallahAmin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 7. Haftada goruldu benimki yanlis hatirlamiyorsam.
emin olmamakla beraber sanirim 773 gibi bir seydi.aminn inşallahpeki hcg değerlerini hatırlıyor musun
Amin amin aminçok sağol ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinben 5+4 günlük hamileyim geçen hafta hcg testi yaptım 195.300 çıktı 4 gün önce bir daha yaptım 5201 çıktı bu kadar artış olunca acaba ikiz mi diye şüphelendim işte
perşembe günü inşallah canım yaaa birazcık stres varAmin amin aminben bi kere yaptirdim o yuzden bilmiyorum ki arttigini bile yni duydum acikcasi ne zaman ulrtasona giriceksin???
Az kalmis hadi hayirli haberlerini bekliyorum canim. Stres yapma insaAllah guzel olacak her sey. Sen kendine dikkat et ani hareketlerden kacin. Bende yarin kontrole gidicem ama sanirim yine yatircaklar beni hastaneye. Bakalim bekliyorum...perşembe günü inşallah canım yaaa birazcık stres var
InsaAllah sizin de ikiziniz olurhayırlı olsun canım ya ay cok sevindim ne bilim benimde hayalim ikiz olsun isterdim ins ilerki hayatımda :)) aman aman cok şeker olur cok tatlı giydirirsin onları ya:))
Hayırdır önemli bir şey yok değil mi geçmiş olsunAz kalmis hadi hayirli haberlerini bekliyorum canim. Stres yapma insaAllah guzel olacak her sey. Sen kendine dikkat et ani hareketlerden kacin. Bende yarin kontrole gidicem ama sanirim yine yatircaklar beni hastaneye. Bakalim bekliyorum...
18 eylulde birden sancilandim hastaneye gittik acil yatis verdiler erken dogum riskim varmis 5 gun tedavi gordum sonra anneme hastanem yakin diye taburcu oldum iste her sancimda gitmem gerekiyodu 2 gecedir de sancim oldu ama gitmedim pazartesi acile geleceksin dedi doktorum bende gidicem iste ama 18 eylulde oldugumdan daha fazla sancim oluyo. Dogum icin her an dedi doktor bakalim ne olacak. Hayirlisiyla gunler gecse biraz daha buyusunler de dogsunlar artik. Hastane psikolojimi cok bozdu.Hayırdır önemli bir şey yok değil mi geçmiş olsun
Daha erken değil mi doğum için Allah yardımcın olsun ya inşallah birsey olmaz aman dikkat et dinlen gerekirse hiç bir şey yapma hastane gerçekten insanın psikolojisini bozuyor çok haklısın ama yavrucukların için birazcık dayanacaksin duam senin için umarım sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına18 eylulde birden sancilandim hastaneye gittik acil yatis verdiler erken dogum riskim varmis 5 gun tedavi gordum sonra anneme hastanem yakin diye taburcu oldum iste her sancimda gitmem gerekiyodu 2 gecedir de sancim oldu ama gitmedim pazartesi acile geleceksin dedi doktorum bende gidicem iste ama 18 eylulde oldugumdan daha fazla sancim oluyo. Dogum icin her an dedi doktor bakalim ne olacak. Hayirlisiyla gunler gecse biraz daha buyusunler de dogsunlar artik. Hastane psikolojimi cok bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?