• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes Al ! Nefes Ver !

En sisko benim ya burdaa:KK23:

49 neymis kilo mu o?:KK57::KK53:

Allah mutlu mesut etsin sizi:nazar:

Bilmiyorum ki nasil incelir. Ben de dik olsun istemiyorum ama bir fikrim yok malesef o_O

Kurtlu gibisin yani hep:KK48:
Kipir kipir:KK48:
kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesin

Benim ilk yaptığım zamanlarda çok acıyordu. Ama şimdi acımıyor canım..
Eğer çok zorlanırsan arttır her gün biraz daha..

Nazım , her gün yapıcaz vaktimiz olmasa bile günümüze sıkıştırıcaz sporu alışkanlık haline getireceğiz :)

seni de ekliyorum :)
Akşamları vaktim var ama sporun sabah aç karnına daha etkili oldunu duymuştum Mehmet öz den ben sabah çocuklarla beraber yaparım ekle benide :KK73:

Bu mesajındaki videolarımı izleyip yapıcaz canım

Bide ben zaten çok yemek yemem kahvaltıyı sıkı yaparım ama:kk77:

Eeee şimdi bu spor denen şeyi yapınca toto sıkılaşırmı benim az ihtiyacım var Margam:KK53: Çok değil:110:

170 boyunda 60 kiloyum:KK34:

Daha önce hiç spor yapmadım mekik çekincede karnım çok acıyor:mad: Bu acı çekdikçe geçiyormu yoksa devam ediyormu:KK64:
Ben biraz atlamis gibi oluyorum ama yazmadan edemedim.

Once biraz isinma hareketidir falan filan yapip sonra mekik cekersen cok agrimaz diye dusunuyorum. Yaparkenki aci normal calistigi icin. Ama ertesi gunlerde de gulerken bile aciyorsa o isinmadan yapildigi icin oluyor. En azindan bende oyle :KK48:

benim favorim 5 mile canim helede agirlikla yapiliyorsa gercekten efor sarfediyorsun
cok yapmistim leslie ablamla walk walk diy diye ey gidi genclik ey
Ben 3 u tamamladim kısmet 5 inşallah bacım birazdan mekikimide çekerim tamam miss yarına daha düzenli olarak devamm
İnşallah canım benim veririz birlikte .
Bende benimkiyle yan yana gelince durduramıyorum boğazımı yiyorum sürekli yaaa
ahh bendeki görsen bide hep gırtlak hep
Onun yüzünden bu kilolar hep

Vanilyalısı çok güzel kokuyor bayılıyorum ya.
Hiç bir şey yemeden onu içiyorum , öğün öğün .

Yeşil çayla aram yok kahve çok severim ama kabızlıktan içmemem gerek.
Zencefilli çayı denemeye varım ! :)
tamam canim amacimiz metoyu hizlandirmak zaten
Valla ben spora başladığımdan beri sabah sıkı kahvaltı yapıyorum akşamda elma o kadar :110:
elma tek olmaz asitik bir kere canim bir kac saat sonra icin kiyilir yaninda en azindan biraz sut yada yogurt ye meyvedeki fruktozu tolera edebilmen icin

Once biraz isinma hareketidir falan filan yapip sonra mekik cekersen cok agrimaz diye dusunuyorum. Yaparkenki aci normal calistigi icin. Ama ertesi gunlerde de gulerken bile aciyorsa o isinmadan yapildigi icin oluyor. En azindan bende oyle :KK48:
ama dikkat et benim spor hocam bana gobek yagliyken fazla karin calisma cunku yagin altindaki dokuda kas olusur ama yinede ust bolgedeki yag kalir demisti
yani soyleki yag eritecek efor harcamassak 2000 mekik bile karin bolgemize fayda etmez tamam altta baklava olurda yagdan baklavalar gorunmez

Şimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorum Huy Meselesi Huy Meselesi nasıl olur canım Hoppa

Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.:rolleyes:

Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırım berilceee berilceee e soracağız gibi geldi :KK25:

Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim:KK53:

Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr
:KK6:

[/QUOTE]

Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki:KK22:

:KK53::KK53:
kiz benim ya utancimdan patronun sorusunuda kaynattim simdi bilemiyom ama varim 67-68 kesin

Biz kaldik boyle 60larda :KK48:

Evet sonra hızını kaptırdımı bakamıyorsun tabi telefona hahaha =D

:KK48:
Hareketli olunca zaten kilo falan kalmiyor da ben cok usengecim ya:KK43:

Beril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya

Aynen ben de hic sevmiyorum yere yatmali hareketleri. Ama mecbur iste baska bir sey bulamadim mekik yerine gecebilecek

Şimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorum Huy Meselesi Huy Meselesi nasıl olur canım Hoppa

Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.:rolleyes:

Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırım berilceee berilceee e soracağız gibi geldi :KK25:

Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim:KK53:

Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr
:KK6:
İlk sayfaya koyuyoummmm :)

Back
X