Bencil adam! Erkek milletinin çoğu bencil gerçi
Sana tavsiyem nişan atma konusunda aklında acaba varsa iyi düşün ve gerekiyosa at kimseyi
düşünme
evlenince çok pişman olursun bana inan
Sormama gerek yok canım ben de var bi tane bizzat yaşıyorum..gerçekten de öyle. hepsi bencil. siz onlara onların size davrandıkları gibi davranın kıyameti kopartırlar. kendilerine geldimi bi şımarıyorlar bi bencilleşiyorlar sormayın
Sormama gerek yok canım ben de var bi tane bizzat yaşıyorum..
Nişan atmadığıma bin pişmanım evlenmeden böyle duygusuzsa evlenince bu adam neye dönüşür düşünmek istemiyorum
Lütfen çok iyi düşün
Nikah memuru bile 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta ' diye soruyor
Bunu yapamayacak bireyler ( nişanlınız gibi ) evlenmemeli bence..
mrb ben bu siteye yeni üye oldum ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir alan oldugunu gördüm. kaç zamandır içime attığım sıkıntılarımı sizlerle ben de paylaşmak istedim belki biraz rahatlayabilirim
bir yıldır nişanlıyız ve bazı nedenlerden dolayıda görünürde düğün yok ( iş atama vs ) . nişanlım eskiden bana hiç kıyamayan, tek derdi beni mutlu etmek isteyen bir insandı. sanırım bunun sebebi, nişanlanmadan önce iki yıl kadar peşimden koşması ve benim ısrarla onu reddedişimdi (elde ettiklerinde sanırım tüm hevesleri kaçıyor )
nişandan sonra bir süre her şey iyi gitti , ta ki hayatım alt üst olana kadar..
ailemin başına çok kötü felaketler gelmişti, onun üstüne benim hayatımda meydana gelen kötü gelişmeler vs derken sürekli ağlayan mutsuz umutsuz bir insan olmuştum. dertlerimi nişanlımla paylaşmak istedigimde de benden uzak durdu, kötümsersin sürekli ağlıyorsun mutsuzsun benimle de sürekli dertlerin hakkında konuşuyorsun ve bunu bnim psikolojim kaldırmıyor bana hiç güleryüz göstermiyor ve beni hiç mutlu etmiyorsun dedinapıcagımı şaşırdım. zaten çok kötü zamanlar geçiriyorum benim yanımda olması gerekirken böyle şeyler söyleyip teli yüzüme kapattı. o günden beri de asdece kavga ediyoruz. ayrılmak da kolay degil napıcagımı şaşırdım
hayat kısaymış ve o mutlu olmak istiyormuş. ben de ona istedigi mutluluğu veremiyormuşum. tek istedigi benim ona kötü hiçbir şey anlatmamam ( üzüntülerimi fln paylaşmamam) onu arayıp mutlu mutlu konuşup gülüp teli kapatmammış. çok kez ayrılmaya karar verdim fakat aileme bir türlü söyleyemedim. ailem başka şeylerden dolayı zaten perişan bi halde. üzüntüden annemde babam da hasta oldular bide ben gidip nişanı attım desem daha çok üzülcekler çok çaresizim( böylesine bencil bir insanla ömür mü geçer???
haklısınız dediginizi de demiştim ona. o zaman da ee o zaman mutsuz olma diyor. sen mutsuz olma ben de sinirlenmiyeyim diyor.. iyi de mutsuz olmayı kim ister ki, elinde mi insanın bu. işte bir türlü bunu anlatamadım ona. anlatmama fırsat vermeden bagırmaya başlıyorhaklıyken haksız duruma düşmek gibi bir olay var ya. hah işte aynısını yaşıyorum ve böyle bi durumda da ne diyecegimi bilemeden bakakalıyorum. gıcık yaa sinir oldum şimdi iyice ona
Canım öncelikle ne yaşadığınızı ailevi sorunlarını bilmiyoruz ama allah yardımcınız olsun, her ne sıkıntınız varsa inş bu durumdan tez vakit kurtulursunuz. Nişanlına gelince her ne sorunun olursa olsun bir şey yapamıyorsa bi bi teselli etmeli ki belki seni mutlu olmana sebeb olucak. ''hayat kısa ve mutlu olmak istiyorum'' demiş sana herkez mutlu olmak ister ama evlediğinizde de illaki problemler sorunlar olucak ozaman ne yapıcak, sen düşünüp dururken dertlerini sorunlarını, beyefendi keyfinemi bakıcak. ozmandada sana deyecekmi sen beni mutlu etmiyorsun ben mutlu olmak istiyorum diye elbette diyecektir. İlişkilerde gözü kapalı olmamak gerekir benden sana tavsiye ailenle görüş ve edraflıca düşünüp bi karar verin klasiktir her nikahta sorulur, hastalıkta,sağlıkta,iyi günde,kötü günde diye kötü gününde yanında olmayan bir erkekle hayat bi ömür sürmez bence kendisiyle konuş daha sonrada ailenle.zararın neresinden dönsen kardır. kucağında cocukla baba evine dönmektense, baba evindeyken seni koruyabilecek her ne derdin olursa olsun benim aşkım yanımda diyebileceğin eşin olsun sevgiler ....
Ah benim güzelim ya... Bağırmasına müsade etmeden dön arkanı git bebeğim. Evlenme o adamla kendine bu kötülüğü yapma. Ne diyeceğini bilemediğin yerde zaten söyleyecek fazla söz de kalmamış oluyor. Çok yorma kendini mutlu olmak istiyorsan o adam değil yanında olması gereken.
çok haklısınız. keşke bide bu yaptıgı hatayı ona anlatabilmek mümkün olsaydı. ben anlatmak için uğraştıkça dırdırcı olup çıkmışım iyi mi
ahhhh yapılması gereken bu kadar zor olmasaydı
Bence de canım artık bi süre görüşme onunla bu aşk değil yani. Hiç bir kadın ruhunu bu derece yoran bi erkeğe aşık olamaz yani. Ölmüş gibi düşüneceksin. Sandığın kadar zor değil.
nerdeyse aynı şeyleri yaşamışızayrılma kararı almanın ne kadar zor oldugunu ve zor da olsa ayrıldıktan sonra yaşananların ne kadar acı olacagını en iyi siz bilirsiniz ayrılmam lazım biliyorum, yanlış insan oldugunu kanıtladı ama dogru olanı yapmaya hiç gücüm yok ve yapamadıgım için sürekli kendime kzııyorum
şöyle anlatayım problemlerim oldugu için ve bende bu yüzden mutsuz oldugum için bana katlanamıyormuş. bu yüzden sık sık kavga ettik , her kavgamızda yüreğimi parçalyan hakaretlerde bulundu hatta bazen ağıza alınmaycak küfürler. ona sıkıntılarımı anlatmadıgım zamanlarda da sadece normal olamıyorum. çückü bana sözyledigi ve b,r an olsun aklımdan çıkmayan kötü şeyleri bir türlü unutamıyorum ve ağlamaya başlıyorum. agladıgımda da senin zırıltını mı dinlicem diyip yüzüme kapatıyor. benimle o kadar mutsuzmuş ki çareyi ölümde görüyormuş. komik olan ne biliyor musun? bir zamanlar bu insan ben onu reddettiğimde de çareyi ölümde görüp intihara kalkışmıştı. ironiye bak demi :)
nişanlınız ömür boyu günlük gülistanlık yaşıycanı başına hiç kötü bir durum gelmiyceni sanıyor sanırım... boşuna demiyorlar iyi günde kötü günde diye ve ayrıca sen üzüntüden kahrolurken nasıl içi rahat ediyor ve diyelim ki mutlu numarası yaptın ona yansıtmadın çok mu rahat edicek sevdiği insanın içi ağlarken...
çok haklısın sesilia.. teşekkür ederim..
öncelikle ilgin ve önerilerin için çook teşekkür ederim. dediklerinde çok haklısın, yol yakınken dönmek gerekir. ileride daha büyük bi sorunla geri dönmektense şimdi vazgeçmek en mantıklsıı. sanırım ben hala olanlara inanamıyorum. çok güvenip çok sevmiştim.. ilk sevdiğim erkekti... ondan böyle bir şey görmenin şaşkınlığını ve acısını atamadım hala üzerimdensanırım ondan dogru olanı yapamıyorum hala
Kendisi seni hep negatif görüyorsa mutlu olman için uğraması gerekirdi.
Kestirip atmak çok düşüncesizlik.
Ayrılamıyorsanda bir süre yokluğunu hissetir, seven insan dayanamaz çünkü geri ister seni.
Ama hala umrunda değilsen bırak derim.
Evlenirsen bu kadar düşüncesiz bir adamla hayatın boyunca derdini paylaşmak yerine hep sıkıntıların içinde kalır.
Mutsuz sıkıntılı bir birlikteliğin olur.
Anlatmayın artık, hatta o sizi aramadıkça aramayın bi süre..
Kendisi ile ilgili olmayan bir sorunda bile destek olmak yerine afra tafra yapan bir tip, yarın birgün evlendiğinizde bir sorun olunca ne yapacak acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?