nefes alamıyorum :(

Bencil adam! Erkek milletinin çoğu bencil gerçi
Sana tavsiyem nişan atma konusunda aklında acaba varsa iyi düşün ve gerekiyosa at kimseyi
düşünme
evlenince çok pişman olursun bana inan

gerçekten de öyle. hepsi bencil. siz onlara onların size davrandıkları gibi davranın kıyameti kopartırlar. kendilerine geldimi bi şımarıyorlar bi bencilleşiyorlar sormayın

gerçekten de öyle. hepsi bencil. siz onlara onların size davrandıkları gibi davranın kıyameti kopartırlar. kendilerine geldimi bi şımarıyorlar bi bencilleşiyorlar sormayın
Sormama gerek yok canım ben de var bi tane bizzat yaşıyorum..
Nişan atmadığıma bin pişmanım evlenmeden böyle duygusuzsa evlenince bu adam neye dönüşür düşünmek istemiyorum
Lütfen çok iyi düşün

çok üzüldüm yaaaa peki sen niye nişanı atmamıştın??

Nikah memuru bile 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta ' diye soruyor

Bunu yapamayacak bireyler ( nişanlınız gibi ) evlenmemeli bence..

Nikah memuru bile 'iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta ' diye soruyor

Bunu yapamayacak bireyler ( nişanlınız gibi ) evlenmemeli bence..

çok haklısınız. keşke bide bu yaptıgı hatayı ona anlatabilmek mümkün olsaydı. ben anlatmak için uğraştıkça dırdırcı olup çıkmışım iyi mi

Canım öncelikle ne yaşadığınızı ailevi sorunlarını bilmiyoruz ama allah yardımcınız olsun, her ne sıkıntınız varsa inş bu durumdan tez vakit kurtulursunuz. Nişanlına gelince her ne sorunun olursa olsun bir şey yapamıyorsa bi bi teselli etmeli ki belki seni mutlu olmana sebeb olucak. ''hayat kısa ve mutlu olmak istiyorum'' demiş sana herkez mutlu olmak ister ama evlediğinizde de illaki problemler sorunlar olucak ozaman ne yapıcak, sen düşünüp dururken dertlerini sorunlarını, beyefendi keyfinemi bakıcak. ozmandada sana deyecekmi sen beni mutlu etmiyorsun ben mutlu olmak istiyorum diye elbette diyecektir. İlişkilerde gözü kapalı olmamak gerekir benden sana tavsiye ailenle görüş ve edraflıca düşünüp bi karar verin klasiktir her nikahta sorulur, hastalıkta,sağlıkta,iyi günde,kötü günde diye kötü gününde yanında olmayan bir erkekle hayat bi ömür sürmez bence kendisiyle konuş daha sonrada ailenle.zararın neresinden dönsen kardır. kucağında cocukla baba evine dönmektense, baba evindeyken seni koruyabilecek her ne derdin olursa olsun benim aşkım yanımda diyebileceğin eşin olsun sevgiler ....

Ah benim güzelim ya... Bağırmasına müsade etmeden dön arkanı git bebeğim. Evlenme o adamla kendine bu kötülüğü yapma. Ne diyeceğini bilemediğin yerde zaten söyleyecek fazla söz de kalmamış oluyor. Çok yorma kendini mutlu olmak istiyorsan o adam değil yanında olması gereken.

öncelikle ilgin ve önerilerin için çook teşekkür ederim. dediklerinde çok haklısın, yol yakınken dönmek gerekir. ileride daha büyük bi sorunla geri dönmektense şimdi vazgeçmek en mantıklsıı. sanırım ben hala olanlara inanamıyorum. çok güvenip çok sevmiştim.. ilk sevdiğim erkekti... ondan böyle bir şey görmenin şaşkınlığını ve acısını atamadım hala üzerimden sanırım ondan dogru olanı yapamıyorum hala

ahhhh yapılması gereken bu kadar zor olmasaydı

Kendisi seni hep negatif görüyorsa mutlu olman için uğraması gerekirdi.
Kestirip atmak çok düşüncesizlik.
Ayrılamıyorsanda bir süre yokluğunu hissetir, seven insan dayanamaz çünkü geri ister seni.
Ama hala umrunda değilsen bırak derim.
Evlenirsen bu kadar düşüncesiz bir adamla hayatın boyunca derdini paylaşmak yerine hep sıkıntıların içinde kalır.
Mutsuz sıkıntılı bir birlikteliğin olur.

çok haklısınız. keşke bide bu yaptıgı hatayı ona anlatabilmek mümkün olsaydı. ben anlatmak için uğraştıkça dırdırcı olup çıkmışım iyi mi

Anlatmayın artık, hatta o sizi aramadıkça aramayın bi süre..

Kendisi ile ilgili olmayan bir sorunda bile destek olmak yerine afra tafra yapan bir tip, yarın birgün evlendiğinizde bir sorun olunca ne yapacak acaba..

ahhhh yapılması gereken bu kadar zor olmasaydı

Bence de canım artık bi süre görüşme onunla bu aşk değil yani. Hiç bir kadın ruhunu bu derece yoran bi erkeğe aşık olamaz yani. Ölmüş gibi düşüneceksin. Sandığın kadar zor değil.

küfürlermi nasıl müsade edersin buna. Allah aşkına adammı kalmadı ortalıkta daha yaşın çok küçük. ciddi ilişkin daha olur merak etme sana değer veren birileri.
sen o adamla olduğun hergün kendi değerinden kaybediyosun kimsenein seni üzmeye hakkı yok. bu hayata kaç kere geliyoruz ki.
bugün ayrılmaya gücün olmadı diyelim bu yaptıklarını kaldırmaya nasıl gücün var..
aklını başına al ve bu adamdan kurtul canım inan kendine bundan daha büyük bir iyilik yapmış olmassın

Kısaca size söylemek istediği;

Ben seni mutlu halinde sevdim, mutsuz halinde sana katlanamıyorum.

Ben iyi gün kocası iyi gün nişanlısıyım, kötü günlerinde benden uzak dur.

Ailem üzülür nasıl söylerim diye düşünme, kötü günlerimde yanımda değildi, bana hiç destek olmuyor dersin olur biter...

Son düzenleme:

Vala canım ne kadar çok seversen okadar gözün kör olur bir ilişkide sev çok sev ama kör olma canım, Bak bende evliyim eşimin yeni yeni huyları çıkıyor yani demek istiyorumki, nişanlın bunu sana yapabiliyorsa yarın daha farklı huyları ile seni daha çok hayal kırıklığına uğratacaktır, rabbim seni yatıştırsın gönlüne ailene yuvanıza huzur versin. Ben bukadar canım seni üzmek değil amacımız sakın yanlış anlama ama gerçekler bu bide sana bi tavsiye daha ''Allahım bu kişi hakkımda hayırsa bitirme, eğer bu ilişki hakkımda hayırsızsa tez zamnda bitirki ben senin nasibinle huzura ereyim'' bu duayı hep tekrarla canım kalbim seninle hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

ona inanmak güvenmek bile yıllarımı almışştı. biz nasıl böyle olduk hala anlamıyoprum nasıl desem biz böyle insanlaeın bakıp aşka inandıkları bir sevgi yaşıyorduk. her gün her saniye her gece sabaha kadar bana söylediği o sözleri düşünüyorum.. kalbim çok acıyor...

haklısınız..aramıyorum artık o da beni aramıyor... galiba artık bana katlanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…