NEFESİM KESİLİYOR

ailem bırak gel diye yalvarıyor 1 ay kadar ailemin yanında aldım ona ragmen döndüm.annem gitme diye ayaklarıma kapandı
Demek ki aileniz size çok üzülüyor.
Sadece kendinizi değil ailenizi ve çocuğunuzu da yıpratıyorsunuz.
Sağlıklı düşünmekten uzaksınız.
Bir psikoloğa gidin ve sağlığınıza kavuşun ki evladınız mutlu olsun en azından.

Oha!
Siz naptınız yahu?
Eşim babamı dövmeye kalksa sittin sene yüzümü göremez.
Siz nasıl affedebildiniz?
İnanamıyorum.
Babanız olsam ben sizi affedemezdim 3-5 senelik el oğluna 30 yıllık beni sattınız diye.

onlar affetti işte buna ragmen yaranamıyoruz.

dün akşam yılbaşı için 2,5 saat uzakta ki arkadaşıma gidelim dedi bende aracımız yok araba kirala benzin koy git gel derken dünya masraf oolacagını ayrıca gitsem de zaten çocuk var daha 2 yaşında uyku saati gelince zaten çıt çıkarttırmayan bir bebek onun düzenide bozulacak olmaz dedim bundan sonra benimle plan yapmayacakmış ne gerek varmış vs saydırdı gitti.bend eyattım uyudum sonra geldi vay efendim yatarken niye yatıyorum dememişim diye çünkü o o sırada her gece oldugu gibi bilgisayarda oyun oynuyordu gece 2-3 lere kadar ne zaman gönlü isterse o zaman yatar sabah geç kalkar kahvaltısı hazır çocuk bakılıyor vs neyse .haftaya dogumugunu için planlarımız vardı yapma hiç bişey bıktım artık senden içimde sana karşı gram sevgi yok sırf çocuk için duruyorum vs saydırdı.sabah işe giderkende kararını akşam bana bildir dedi.

Sensiz yaşayamam deyin bari.

herkesin birbiri ailesinden nefret ettiği bir yerde evlilik hayatı mutlu olur mu bilmiyorum ne o benim ailemle ne de ben onunkilerle görüşmüyorum ailem hergun bebegimi alıp araba ile götürüyor akşam ben işten dönünce bana getirip bırakıyor veya bazı gunler ben otobüsle bırakıp geliyorum akşam getiriyorlar.çocugu akşamları bir kaç saat görüyor ve çocuk hadi baba ile uyuyacaksın dediğinde çığlıgı basıyor bunu hep siz şımartınız diye onada ayrı azar yiyorum

kurtarmaya çalıştıgım ama sanırım başaramadıgım bir yuva çocuguma çok üzülüyorum
Çünkü evlilik iki kişiliktir. Maalesef tek taraflı çabayla yürümez.
Eşinizin geçinmeye gönlü olsa, bu sorunları yaşamazdınız.

Esiniz de normal degil babanizi dövmeye kalkmak ne demek?
babamı ben cagırdım gel artık al beni bu evden diye (yine kavga olmuştu ve ilk defa böyle bişey yaptım)babam geldi hadi al çocugu cıkalım dedi babama sen kimin evinden kimi alıyorsun diye babama saldırmaya kalktı araya girdim babamı kapıya kolundan tutarak babama polisi ara gel al bizi dedim. tüm bunlara ragmen ailemi geri plana alıp eve döndüm.o polisi ara dediğim günden beri bana karşı içinde gram sevgi kalmamış onun için sadece alışkanlıkmışım (7 sene evli 2 yıl flort)ve ortada babasız büyüyecek çocuk varmış

Aileniz bu kadar destekken sizin yaptığınız da akil kâri degil ama. Yazik degil mi size, ailenize, yavrunuza. Babanizi kendiniz cagirdiniz ve es kisisi ona vurmaya kalkti. Ustune siz bu olayi affettiniz, hazmettiniz? Vallahi yazik gunah yapmayın etmeyin çocuğunuza yazik.

her anı gözümün önünde ama döndüm yinede çocugum için fakat bilmiyorum ezik içim 1 ayda 5 gun kavgalıyız ve bana dün gece dediği evlat evlat evlat demenden bıktım artık biraz da benımle ilgilen.çocuk gunduz annemde bazende gece kalacakmış biz dışarı gezmeye gidecekmişiz yada bazı haftalar ızın gununde de orda kalacakmış biz sinemaya gidecekmişiz ayda 1 defada olsa bu böyle olmalıymış yapamıyorum kıyamıyorum anneme akşama kadar canı çıkıyor kadının böyle bir hakkım varmı benım 1 hafta izinde gezmem demek kadının 15 gun boyunca dur duraksız o cocuga bakması demek bunlar normal talepler mi?çocugu anaokuluna vereli en azından 2-3 gun diyorum çocuk hala konuşamıyor eger ki annen başında beklerse veririm diyor.

Ne demek evlat demenden biktim. Sanki sanki tek senin evladin. Evladina da bu adamdan hayir gelmez. Çocuğun icin sabretmenin luzumu yok

Ne demek evlat demenden biktim. Sanki sanki tek senin evladin. Evladina da bu adamdan hayir gelmez. Çocuğun icin sabretmenin luzumu yok
sürekli çocukla ilgileniyorum ve akşama dermanın kalmıyor onun erkeksi ihtiyaçlarını gideremiyormuşum ona süslenicem püslenicem vs vs halim kalmıyor gündüz çalışıyorum gece cocuk defalarca uyanıyor düşüp kalıyorum

Ayrılmayacaksanız kocanızın dediklerini yapın. En azından çocuk huzurlu büyüsün.

Ayrılmayacaksanız kocanızın dediklerini yapın. En azından çocuk huzurlu büyüsün.
aklım öyle karışık ki ailem eşimden nefret ediyor çocuk babasını gördüğü yerde kaçıyor ben desen sürekli mücadele içindeyim

aklım öyle karışık ki ailem eşimden nefret ediyor çocuk babasını gördüğü yerde kaçıyor ben desen sürekli mücadele içindeyim
O halde bu yuvayı çocuk için sürdürme bahaneniz kalmıyor.
Asıl korkunuz neyse, onun üstüne gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…