NEFESİM KESİLİYOR

Çocugunuz fotograflarını paylasmalarına izin vermedıgınızı soyleyin. Daha da olmazsa fotografın altına yorum onlara yazın kaldırır zaten

Çocugunuz fotograflarını paylasmalarına izin vermedıgınızı soyleyin. Daha da olmazsa fotografın altına yorum onlara yazın kaldırır zaten
beni her yerden engellediler whasttsap ınstgram facebbok ben başka üyelikten gördüm resmi.

Aileniz destek olmuyor mu bu nasıl iş madem alıskanlıkmıs bıraksın yakanızı

kafam çk karışık bebeğim var.bu gece cevabını bildir dedi ona göre devam yada boşanma davası acacak.
Anladım. Bebek olunca insan dusunur tabi ama adam sizi istemiyor bence ne demek dusun tasın dava acayım.Bu noktada bir evlilik ite kaka bir kac yıl daha surse sonu gene ayrılık

Anladım. Bebek olunca insan dusunur tabi ama adam sizi istemiyor bence ne demek dusun tasın dava acayım.Bu noktada bir evlilik ite kaka bir kac yıl daha surse sonu gene ayrılık
bu sefer çocuk büyüyecek onun için daha büyük travma olacak şuanda hiç bişey hisstemiyor 2 yaşında daha.

sanırım güzel bi dayak yemeyi bekliyorum onu yapmadı.
yiyeceğiniz dayağı da geçtim babanıza vurmaya kalktığı anda bitirmeliydiniz. o kim ki hadsiz?
şimdi gördüm derdinin ne olduğunu, sen o çocuğu tek başına yapmadın hem analık hem kadınlık istiyorsa yardım da edecek.
size söylediği laflar ortada.
ben olsam orda durmam beni sevmeyen bir adamla işim olmaz.. aileniz de arkanızda

10 yıl emek verdim ailesinden hiç destek görmedim dolandırıldı onun borcunu ödedim aralıksız çalıştım ailem bebegi büyüttü ama yaranamadım.

babayı dövmeye kalkan adama dönülmez. Annesiyle babasıyla görüşmeyip kin beslemek sanki eşinizin hakettiği kini onlara yöneltmek gibi.
o kişiler size her ne yaptıysalar buna ses çıkarmayan ve müsaade eden kişi eşiniz. keşke geri dönmeseymişsiniz.

Sadece problem ailesi değilki kapını kapa görme duyma diyesin ki o bile çok zor
Kocanda beş para etmez sen şu an ayrılmasan bile bir iki yıla kalmaz ayrılırsın
Ya bu dayak olacak ya benle ilgilenmedi bilmem ne bahane edip başka kadın olacak

Belkide ayrılırsam ailesine yenilmiş olacağım diye düşündüğün için yanaşmadın ayrılığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…