Çocugunuz fotograflarını paylasmalarına izin vermedıgınızı soyleyin. Daha da olmazsa fotografın altına yorum onlara yazın kaldırır zatenEşimin ailesinden kimseyi görmeye tahammül edemiyorum çocugumun resimlerini paylaşmalarına (3-5 ayda bir görüyorlar tek faydaları yok) insanların onun altında sanamı benziyor diye yazmalarına tahmmül edemiyorum onlardan nefret ediyorummmmmm sadece haykırmak istedimmm
beni her yerden engellediler whasttsap ınstgram facebbok ben başka üyelikten gördüm resmi.Çocugunuz fotograflarını paylasmalarına izin vermedıgınızı soyleyin. Daha da olmazsa fotografın altına yorum onlara yazın kaldırır zaten
Yok artık sizi engelleyip cocugunuzu resmini mi paylasıyorlar.Tam dayaklık töbe töbebeni her yerden engellediler whasttsap ınstgram facebbok ben başka üyelikten gördüm resmi.
aynen her yer engelliyim çocugun resmini paylaşıyor ama 3 ayda bir suratını görüyor gösteriş işte milleteYok artık sizi engelleyip cocugunuzu resmini mi paylasıyorlar.Tam dayaklık töbe töbe
Aileniz destek olmuyor mu bu nasıl iş madem alıskanlıkmıs bıraksın yakanızıbabamı ben cagırdım gel artık al beni bu evden diye (yine kavga olmuştu ve ilk defa böyle bişey yaptım)babam geldi hadi al çocugu cıkalım dedi babama sen kimin evinden kimi alıyorsun diye babama saldırmaya kalktı araya girdim babamı kapıya kolundan tutarak babama polisi ara gel al bizi dedim. tüm bunlara ragmen ailemi geri plana alıp eve döndüm.o polisi ara dediğim günden beri bana karşı içinde gram sevgi kalmamış onun için sadece alışkanlıkmışım (7 sene evli 2 yıl flort)ve ortada babasız büyüyecek çocuk varmış
ailem arkamda yalvarıyor kaç kurtar kendini diyeAileniz destek olmuyor mu bu nasıl iş madem alıskanlıkmıs bıraksın yakanızı
bugun dönsem eve onların bayramı olur.Aileniz destek olmuyor mu bu nasıl iş madem alıskanlıkmıs bıraksın yakanızı
Neyi bekliyorsunbugun dönsem eve onların bayramı olur.
bilmiyorum evimi özlüyorum kendi ayaklarım üstünde durmayı özlüyorum bilmiyorumNeyi bekliyorsun
kafam çk karışık bebeğim var.bu gece cevabını bildir dedi ona göre devam yada boşanma davası acacak.bilmiyorum evimi özlüyorum kendi ayaklarım üstünde durmayı özlüyorum bilmiyorum
ne bekliyorsun peki?ailem arkamda yalvarıyor kaç kurtar kendini diye
sanırım güzel bi dayak yemeyi bekliyorum onu yapmadı.ne bekliyorsun peki?
Anladım. Bebek olunca insan dusunur tabi ama adam sizi istemiyor bence ne demek dusun tasın dava acayım.Bu noktada bir evlilik ite kaka bir kac yıl daha surse sonu gene ayrılıkkafam çk karışık bebeğim var.bu gece cevabını bildir dedi ona göre devam yada boşanma davası acacak.
bu sefer çocuk büyüyecek onun için daha büyük travma olacak şuanda hiç bişey hisstemiyor 2 yaşında daha.Anladım. Bebek olunca insan dusunur tabi ama adam sizi istemiyor bence ne demek dusun tasın dava acayım.Bu noktada bir evlilik ite kaka bir kac yıl daha surse sonu gene ayrılık
yiyeceğiniz dayağı da geçtim babanıza vurmaya kalktığı anda bitirmeliydiniz. o kim ki hadsiz?sanırım güzel bi dayak yemeyi bekliyorum onu yapmadı.
10 yıl emek verdim ailesinden hiç destek görmedim dolandırıldı onun borcunu ödedim aralıksız çalıştım ailem bebegi büyüttü ama yaranamadım.yiyeceğiniz dayağı da geçtim babanıza vurmaya kalktığı anda bitirmeliydiniz. o kim ki hadsiz?
şimdi gördüm derdinin ne olduğunu, sen o çocuğu tek başına yapmadın hem analık hem kadınlık istiyorsa yardım da edecek.
size söylediği laflar ortada.
ben olsam orda durmam beni sevmeyen bir adamla işim olmaz.. aileniz de arkanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?