Nefret ediyorum şu kadından

Boşanmayacaksın boşuna kendini kandırma
Boşanacak insan 2.hamile kalmaz
Ben sana yapıcı konuşuyorum
Bak böyle gidersen gerçekten boşanırsın
Her kavgada boşanıcam diye anne evine gidilmez adam tamam der kalırsın öyle
Sonra pişmanlık
Bence görmezden gel o kadını
Herkes neler çekiyor sen biliyor musun?
Şurda 3-5 kişinin gazına gelip huzurunu bozma
Ya kadın senle yaşasaydı ne yapardın?
Evi ayrı yeri ayrı konuşsun dursun ordan
Hiç muhattap olma

Bence hic umursama esinide daha fazla germe. Annesi yeterimce sorunlu adami strese sokmus sende devamini getirme

Eşinizin istikrarına hayran kaldım doğrusu
Etrafındaki herkes birbirine hakaret ediyor ama kimseye çizgisini bozmuyor

Ben olsam şu açıdan düşünürdüm
Ben annesine olanca hakareti ederken sesi çıkmayan adam annesi bana hakaret edince niye ses etsin?
Ve eşimden beklentiyi keserdim bu konuda
Fazlasıyla pasif biri çünkü
İlişkileri en azından saygı çerçevesine geri getirebilecek kabiliyet yok belli ki

Kayınvalidenizle görüşmeyin kesinlikle
Ama eşinizin annesiyle görüşmelerinden de haberdar olmayın kendi akıl sağlığınız için
Bu kadar stres çocuğa da iyi gelmiyordur

Eşime hakaret beddua da emin olun hep annesi yüzünden. Biz o kaıdn yüzünden hep birbirimize saygımızı kaybettik, en ufak tahammülümüz kalmadı birbirimize o da bana karşı saygılı değil ayrıca. Sözde beni çok seviyor bilmemne ama böyle evlilik olmaz olsun çocuklarımı bu ortamda büyütemem ve boşanıcam artık. Komşu belasına gelince onlardan bütün apartman şikayetçi, benle alakalı değil yani. Demek ki son zamanlarda hayatımdaki birçok kişi sorunlu ben de artık sakin tepkiler veremiyorum çok normal değil mi? Ben yapı olarak fevri bir insanım ama asla saygısız bir insan değilim aksine fazla bile naziğimdir arkadaşlarım da söyler. Ama bu nezaketi görüp tepeme çıkmaya çalışan ne kadar ruh hastası varsa onlara karşı artık çok sertim ve hak ettiklerine de eminim.

İkinciye hamileliği iki yöntemle birden korunmaya rağmen kaldım bile isteye değil yani bu bir. İkincisi kendimi kandırmam ben şu an memleketimde iş bile bakıyorum artık ne sevgim ne saygım kaldı eşime bu iki. Her kavgada anne evine gittiğimi nerden çıkardınız, bir kere gitmiştim yine annesi yüzünden binbir türlü sözle döndürdü beni ama tekrarı olursa dönmem bu işler çocuk oyuncağı değil dedim bu üç. Kimsenin gazına da gelmiyorum buradaki insanların en fazla görüşünü alırım benim hayatım hakkında söz sahibi değiller. Bu şekilde berbat bir evliliği sürdürmek önce çocuklarıma zarar bu yüzden bu kararı aldım. Odaları da ayırdım, yasak biter bitmez gidicem inşallah bu evlilikten bi yol olmaz.

Torun görücem bahanesiyle geldi mesela geçen ay torununu görsün diye tutturuyor eşim olacak şahıs.

Torun görücem bahanesiyle geldi mesela geçen ay torununu görsün diye tutturuyor eşim olacak şahıs.
E torunları çünkü
Bu değiştiremeyeceğiniz bi gerçek
Boşansanız bir yine çocuklar babaannelerini görecek sonuçta
O konuda boşa inat etmeyin bence
Çocukları görebileceği bir ortam oluşturmak zorundasınız
En azından eşiniz oluşturmak zorunda
Sizde değilse çocuk onlara gider
Ki boşansanız kesin gidecek mesela

Çorap konusunu da çok büyütmüşsünüz karşılıklı olarak
Birbirinize nefretiniz her şeyin önüne geçmiş
Çorap dediyse tamam deyin veya kapatana kadar giydirin geçsin işe
İnatlaşınca görüyoruz ki daha iyi olmamış
Her anne yeleği sütü çorabı bi şeyler der mutlaka
He deyin geçin umursamayın

Bi de herkesin dediği gibi
İyiyken herkes iyi zaten
Kötüyken kendi çizginizden ödün vermeyin asıl
Herkes kendi davranışından sorumlu sonuçta

Bence aranizdaki sorunlar halledilemeyecek sorunlar degil, hamile oldugunuz icin hormonlariniz tavan ve haliyle 2 kat daha sinirleniyorsunuz. Sakin bir sekilde dusunun ve konusun. Psikolojinizin iyi olmadigini soyleyin, evi terketmek istediginizi soyleyin. Tabi yine de siz bilirsiniz. Birbirinize hakaret etmeler baslamis cunku.

Canım burdan sana kocaman sarilasim geldi.
Yazılanların aksine kesinlikle kaba, sinirli olduğunu dusunmuyorum.
Karşınızda size hakaret eden ve evliliginizi zora sokan biri var. elbette ki savaşacaksınız. 2. Niye hamile kaldı deniliyor, kaza vs olabilir yargılamayalım. Hangi kadın evliliğini bozmak ister.
Annesinin ağzına bakan bir adam var ki adam bile denilemez çocuk gibi. Kadın kendini savununca terbiyesiz oluyor . Ne alakası var ya benim burda tepem atti

Ya millete konuşmak kolay geliyor işte. Normal kv tavırları sanıyorlar herhalde halbuki kadını tanıyan kim varsa acıyor bana ben bu hale kolay gelmedim ki. Karşınızda sürekli dümdüz hakaretler eden, kin dolu, oğlunu elinizden aldığını düşünen hırslı bir kadın var ne yapabilirim bu kadına ben çiçek mi vereyim? Hamile olduğumu bilmesine rağmen bana bu evden ben değil sen gideceksin demişti düşünün benim evimden beni kovdu pişkin. Namusuma kadar imalar rezillikler neler neler. Erkek müsveddesi olan oğlu ağzını açıp bir tepki vermedi hiç adam akıllı ben de zamanla onun dilinden konuşmaya başladım işte. Burada asıp kesenler öyle bir kadınla nasıl konuşurdu çok merak ediyorum, görümcem bile beni sevmemesine rağmen bana hak veriyor öyle bir kadın bu.

Sende bu adamdan boşanırsan ben şu hayatta birşey bilmiyorum Buda 4 canım
Senin isteğin eşin annesiyle görüşmesin konuşmasın bu kadar
Boşanıyorsan al iznini git zor değil
Yasağı beklemene gerek yok
Eşin gelsin yalvarsın tamam canım annemi siliyorum eve dön desin senin amacın bu yeme şimdi bizi burda
Kızım sen kime neyi anlatıyorsun senin gibilerin ciğerini bilirim ben
Sana inşam gibi yapıcı bir yorum yaptım
Hayat senin
Dikkat et elinde patlamasın olay
Eşin tamam gidersen git deyip resti çekince kuzu gibi olursun sen
İş bulmak hayat kurmak öyle kolay değil 2 çocukla
Ha yapıyorsan aferin bravo deriz tabi
Ama hiç sanmıyorum
Eşine rest çekicen diye ortada kalma diye söyledim
Adam boşanır o cadı kaynana da hemen birini bulur oğluna demedi deme

Sen ne anlatıyorsun ya kafanda kurmuşsun gerçek gibi inanmışsın şaka mısın nesin? Eşin tamam git dese kuzu gibi olursun demiş bir de, dedi bile ve hiç de kuzu gibi olmadım :) kolay mı küçücük bebekle gidip izin almak bi şey bilmeden konuşuyorsun sebebin yoksa izin falan vermiyorlar ailemin yanına gidicem dicem onlar da izin mi verecek bi saçmalama ya.

Sen o kocayı boşa
Sonra gel beni bul
Kimi kandırıyon
Bulmuşsun zavallı adamı
Biri ordan biri burdan çekiştiriyorsunuz
Ayıptır ya kardeşim
Acıdım valla adama
Annesi bi yandan sen bi yandan
Neyi kafamda kurmuşum acaba
Beni mi kandıracaksın bırak ya
Sen boşan bu adamdan bende şu hayatta birşey bilmiyorum

Lütfen bir sakin olun sanki tanıyor gibi zor durumda olan bir kadına kin kusmuşsunuz yazdıklarınızı size yazsalar ne düşünürdünüz biraz empati lütfen!

Eşiniz arayı bulabilecek yapıda biri olsa bunların hiçbiri yaşanmaz.

Benim annemle babaannem yaşadı buna benzer olaylar. Annem farklı bir millet asıllı, babaannem uzun yıllar boyu annemi kabul etmedi bu yüzden ve hep ters yaklaştı. Bu süreçlerde hep babam arayı buldu. Yeri geldi mi annesini ayarladı, yeri geldi mi annemi ayarladı; birbirleri adına bahaneler üretti vs. Kısacası hiç annemle babaannemi karşı karşıya getirmedi. Eğer karşı karşıya gelselerdi muhtemelen her şey kopardı ve babam ne evinde mutlu olabilirdi ne annesinin yanında. Şimdi annem ve babaannem gayet iyi anlaşıyorlar.

Eşiniz ikinizi karşı karşıya getirmiş maalesef, bu saatten sonra düzelmez. Çok yüzgöz olunmuş, saygı kalmamış.

Konunuzda gayet haklısınız, kayınvalideniz baya egolu biri belli.. Karşılıklı sevememişsiniz birbirinizi buda olabilir ama pislik, yaratık diye hitap etmeniz hoş değil gerçekten. Sonuçta eşinizin annesi.

Göz ardı ediyorum kendi kendine yaz dur.

Şuan nasılsın daha iyi misin? Son gelişmeler nedir evde
Konuşmuyorum o arada bir şeyler söylüyor cevap vermiyorum. Bir de odamı ayırdım. Yasaklar kalkar kalkmaz ailemin yanına gidicem orada sakin kafayla son kararı veririm ama şu an boşanmak dışında bir şey düşünemiyorum. Hiçbir şey düzelmeyecek çünkü, çocuklarımı bu huzursuz ortamda büyütemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…