Nefret ediyorum şu kadından

Aslında bir bakıma kaynanan istediğini elde etti , sizin evin huzurunu bozdu
Aynen şimdi boşanmayı bile düşünüyorum kına yakar artık. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın. Eşime en büyük ceza bu kadınla yaşamak olacak zaten.

Ben başta çok saygılı bir insandım ama beni zıvanadan çıkardı bu kadın artık. Ne yaparsanız yapın durmayan, ne ahlak ne ayıp ne günah bilmeyen bir kadın bu emin olun saygı falan kalmıyor artık bu tiplerle muhatap oldukça. Beni tanıyan herkes şaşırıyor çünkü asla böyle bir insan değildim. Kadını tanıyan herkes de acıyor bana çok fena bir kadın Allah yardım etsin diyorlar.

Zaten karışamadığı için bu kadar kuduruyor. Demiş zaten bu ne ya eve karışma çocuğa karışma kim bu kadın demiş sanki normalde karışma hakkı var da ben elinden alıyorum ruh hastası.
esınız goruntulu konusmasın ozaman ne gerek vardı bunca tartısmaya..
babam cok sever goruntulu konusmayı ben hıc konusmadım sımdıye dek sevmıyorum goruntulu konusmayı..
kotu soz sahıbıne aıttır deyıp sussaydınız keske..esınız adınada uzuldum..bu kadar rezıllıge gerek yok..

Neler yaşadınız, neler geçti aranızda bilmiyorum ama çok afedersiniz sizin burada yazma tarzınız ve bende uyandırdığınız izlenim, hakaret anlamında demiyorum asla başka sıfat bulamadım, böyle cadaloz ve daha birçok şey de yazamadım işte.

Bahsedilen 1 konunuzu biliyorum sadece, annenizle birlikte eşinizi ezdikçe eziyordunuz (yine yarattığınız intiba bu).
Kısaca hak verilecek kadar masum ve olaysız değilsiniz.
Eşinizin annesi bir şeylere karışıyorsa sizin anneniz de karışıyor.
Kendinizi hatasız görüyorsanız, görmeyin, değilsiniz.
Aile olmayı başaramadan çocuk sahibi olmuş 2 kişisiniz karı koca.

Ben olsam yazarım benzer durumları yaşadım ve ben artık direk mesaj atıp ağzının payını veriyorum aynı senin başındaki beladan bir tane de bende var nefret ediyorum eşimde aynı senin eşin gibi direk yazdıklarında kendimi gördüm

Kayınvalidem kadar sende saygisizsin malesef karşılıklı sacmaliyorsunuz hiç arayıp sormayın birbirinizi bence bana kalırsa sende eşinin annesi ile konuşmasını kiskaniyorsun aralarında ne konusurlarsa konuşurlar seni etkileyen bı durum olmadığı sürece sorun yaratmamalisin

Benim gördügum hiç bir kaynana iyi degil çevremde.Ama kimsede yüz göz olmaz .siz çok yüz göz olmuşsunuz.Kimden kaynakli oldugunu bilemeyiz tabi.ama eşinize acıdım valla 2 ateş arasinda kalmiş.burda kimisi eşinize yüklenmiş oda biliyordur kimin iyi kimin kötü oldugunu ama atsan atilmaz satsan satilmaz annesi sonuçta.benim ablamda çok çekti kaynanadan eniştemde hep sessizkalirdi belli bir süreden sonra anasini savundu dua edin sizinkide öyle olmasin.huzurunuzu kimsen kaçirmasina müsade etmeyin bunuda eşinizi bunaltmadan yapin bence

Neyini kıskanıcam pardon? Beni etkileyen durum bana hakaret etmesi işte demediğini bırakmamış daha da önemlisi kocam olacak şahıs beni savunmamış.

Eşim ben mesela annesine pislik falan dedim sinirlenip bana da bir şey demez. Sen de ona hakaret ediyorsun arkasından diyor.
Haklı. Konunuza bakınca sizinde üslup sorununuz var altta kalmazsınız eminim.

O yüzden müdahil olmayın eşinize düşüyor burada iş.

Ne kocama annem hakaret edebilir ne de kocam anneme pislik falan diyebilir. Sorun eşinizde kabul etmeseniz de.

Birinin eşimin annesi olması, benim insan olduğum gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Saygı hak edene duyulur, büyük olması ya da hayat arkadaşımın annesi olması saygı duymak için yeterli bir sebep değil. Eşim bana yapılan hakaretleri kaldırabiliyorsa, annesine yapılanları da kaldırabilir bence. kadının sadece size değil eşinize de saygısı yok ama eşiniz bu durumu idrak etmiş değil anladığım kadarıyla. Ne güzel hayat ya, orada hayatı paylaştığım adamın önünde bin tane hakaret işiteyim sonrada "aman boşver onların kendi arasında, özel meseleleri" deyip hayatıma devam edeyim. Orada duyduğunuz hakaretler bir noktadan sonra sıradanlaşır ve eşinizin de size saygı duymasının önüne geçer. Evime nasıl almayayım diyorsunuz ama bu denli sorunlu olduğunuz bir insanı evinizde istememek hakkınız. Eğer torun görmek istiyorsa öncelikle torunun annesine saygı göstermeyi öğrenecek. Benim de çok olaylı bir kayınvalide geçmişim var, dört yıl boyunca evime gelemedi anca yeni yeni barışır gibi olmaya başladık.

Kayınvalideniz hem size saydırıyor hem de ertesi gün kendinden ve oğlundan o kadar emin ki tekrar görüntülü arayıp torun görmek istiyor.Çünkü biliyor ki oğlu üzerinde hiç bir etki yaratmadı söylediği sözler.

Neyini kıskanıcam pardon? Beni etkileyen durum bana hakaret etmesi işte demediğini bırakmamış daha da önemlisi kocam olacak şahıs beni savunmamış.
İşte burda kizman gereken kişi kocan zaten. Bende evliyim çok şey görüp geçirdim kayınvalidem ben yokken beni eşime şikayet etmeye kalkdiginda eşim burda yokken onun hakkında konuşma diye uyardı keza erkek kardesimde evli aynı şekilde annemde hiç birsekilde gelini hakkında kötü bişey diyemez onlara karşı. Ama senin eşin buna izin verdiği için eşin suçlu yoksa herkes herkesin hakkında kötü düşünceye sahip olabilir aynı iyi düşünceye sahip olabildiği gibi degilmi

Burdaki yazilardan etkilenip hiddetlenmeyin, kendinizi doldurmayin sinirleriniz cok bozulmus. Bi de surekli ayni evin icinde bunaldiniz haliyle. Uzaklasin biraz, baska odaya gecin. Biraz kafanizi toparlayin.

Ben kendimi hatasız görmüyorum ama annem asla hiçbir şeye karışmaz asla. Bunu eşim de kabul eder hatta annem Türk anneleri içinde en az karışan anne olabilir o kadar söyleyeyim. O konuda da birkaç kişi saptırmıştı dediklerimi diğerleri de onlara uydu. Ben orada eşim ona mecbur olmadığımı, annemin her zaman arkamda olduğunu anlatmaya çalışmıştım ki öyle. Tekrar ediyorum benim eşim kendi bile söyler annen bir şeye karışmıyor saygılı bir kaıdn diye. Bu platformda böyle bir özellik var maalesef bir kişi bir taş atıyor kuyuya diğerleri de peşinden.

Cadoloz da değilim ama kendimi ezdirmem kimseye.

yasin genc herhalde, çok fevrisin. sen de uzerine gidersen bir sure sonra esin sana da cikismaya baslar. kadın uyanık zeki biri degil herhalde, açık açık sana cephe almış. azıcık uyanık olsa alttan alta esini doldururdu. ben senin yerinde olsam yanlış yapmasını izlerdim. sen sessiz dur bence. ilerde senin isine daha çok yarar. sen de saldırırsan onun seviyesine inmiş olursun. bu sefer esinin sana da laf söyleme hakki olur.

Kv patavatsız cahil biri de
Bence sende normal değilsin
Şu yazdığın üslupten şeninde saygısız olduğunu düşünüyorum
Karşılıklı bence o hakaretleşme
Yüz göz olunmuş
Eşinin annesi ne yapıcan adam silemez ya annesini
Bence bu kadar diklenme derim ben
Yarın adam annem der sen suçlu olursun
Evlilikler böyle yıpranıyor
Yaşın genç heralde
Bu kadar yıpratma hem eşini hem kendini

Böyle bir kadınla muhatap ola ola normal kalamıyorsunuz emin olun. Benim namusuma kadar imalarda bulunan aşağılık bir kadın, ettiğim bütün lafları da hak ediyor. Benim tek hatam evlenirken eşimin ailesine hiç bakmamaktı. Ben sandım ki eşim iyi olduktan sonra ailesi kötü olsa da bir şey olmaz ama öyle değilmiş. Beni de zıvanadan çıkardılar Allahtan bulsunlar. Şu yasaklar bitsin çocuğumu alıp ailemin yanına gidicem orada biraz kafamı toplarım. Sonra da iş bulup boşanıcam, bu yaratıklarla daha fazla muhatap olmak istemiyorum sadece çocuklarıma üzülüyorum.

Eşim ben mesela annesine pislik falan dedim sinirlenip bana da bir şey demez. Sen de ona hakaret ediyorsun arkasından diyor.
Onun annesi size kötülük yapabilir ama hiçbir insan evladı annesi için, oğluna, pislik senin annen diyemez. Eşiniz de bi geniş midir nedir. Karısı annesine pislik der susar, annesi eşine gelin değil bela aldım der susar. Benim annem kötülük de yapsa eşim anneme pislik dese paralarım o kocayı. Bu hikayede tek normal şey çocuğunuzun çorapları.

Böyle olayların çözümü yok bence. Siz baskın bir karaktersiniz ( oldukça da normal bir durum) kv de öyle. Burada dengeyi kuracak olan eşiniz. Kadın laftan anlamıyor olabilir. O zamanda eşinizin lafları taşımaması gerekiyor işte. Bir de Kvnin psikoloğa ihtiyacı var. Keşke en baştan aileye baksaydınız. Emin olun eşinizde hiç memnun değildir bu durumdan. O anneyle zor. Muhattap olmayın. Almayın evinize. Torununu görmek isteyen annesine saygı duyar.

Yorumum sizi belki kirabilir ama siz her konunuzda kişilere karsı böyle sinirli ve agresifsiniz. Zaten hicbir zaman kontes edasında olmamissiniz ki sizi kayinvalide degiştirmiş olsun.
Eşinize hakaret ve beddular, komşulariniz icinde keza oyle, herkese bağırarak hakaret ederek konuları çözmeye calışıyorsunuz.
Kayinvalide hatalıdır illaki ama sizinde asağı kalir durumunuz yok. Konularinizdaki üslup çok kötü hep bu şekilde.. eşiniz artık pes etmiş sizi kendi haline birakmiş yoksa kim izin verir annesine hakaret edilmesine. Bence ciddi anlamda tedavi olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…