Aynen şimdi boşanmayı bile düşünüyorum kına yakar artık. Alsın oğlunu tepe tepe kullansın. Eşime en büyük ceza bu kadınla yaşamak olacak zaten.Aslında bir bakıma kaynanan istediğini elde etti , sizin evin huzurunu bozdu
Ben başta çok saygılı bir insandım ama beni zıvanadan çıkardı bu kadın artık. Ne yaparsanız yapın durmayan, ne ahlak ne ayıp ne günah bilmeyen bir kadın bu emin olun saygı falan kalmıyor artık bu tiplerle muhatap oldukça. Beni tanıyan herkes şaşırıyor çünkü asla böyle bir insan değildim. Kadını tanıyan herkes de acıyor bana çok fena bir kadın Allah yardım etsin diyorlar.Kayinvalideniz evet kesinlikle kötü niyetli ve nahoş bir insan buna katılıyorum.
Fakat siz de saygılı değilsiniz. Normal koşullarda bu yazdığınız gibi olmayan insanlar zaten psikolojik rahatsızlığı olan insanlardır. Kişinin saygılı ve ya iyi niyetli olup olmadığını karşısındaki insan çirkinleştiginde görebiliriz.
Aynı saygısız durumları kayınvalidemle değil ama ailesinden başka bir kişiyle yaşadım. Eşime bu durumda ben yok sayacağım fakat ileride bu bana olan saldırılar sonucunda olay büyürse tercih edeceğin taraf ailen mi olur haklı olan taraf mı olur bunu bilmeliyim dedim. Haklı olan taraf neresiyse o tarafı savunacagini ve arkasında duracağını söyledi. Ben karşımdaki kişiler yüzüme kötü konussa da aynı ortamda laf soksa da yoklarmis gibi davrandım. Keyfimi kaçırmadım. Eşim üstünden de yürüdüler bu durumda da bu lafın nereye gittiğini anlamadığı durumlarda açıkladım kendisi aymış gibi sordu vs.
Ama 6 yıldır evliyim 1 kişi de saygısızlık yaptı diyemez; onlar yokken eşimle dedikodularini bile yapmam. Yoklar gibi davranırım keyfimi de kaciramazlar.
Saygılı bir insan değilsiniz üzgünüm
Eşiniz de güven vermiyor. Benim annem ne yaparsa yapsın eşim bana karşı anneme hakaret edemez; ben de edemem yakistiramam bunu.
Umarım çocuklarınız sizin bu sözlerinize şahit olmazlar.
esınız goruntulu konusmasın ozaman ne gerek vardı bunca tartısmaya..Zaten karışamadığı için bu kadar kuduruyor. Demiş zaten bu ne ya eve karışma çocuğa karışma kim bu kadın demişsanki normalde karışma hakkı var da ben elinden alıyorum ruh hastası.
Ben olsam yazarım benzer durumları yaşadım ve ben artık direk mesaj atıp ağzının payını veriyorum aynı senin başındaki beladan bir tane de bende var nefret ediyorum eşimde aynı senin eşin gibi direk yazdıklarında kendimi gördümİyi geceler herkese.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 1 yaşında bir kızım var hanımlar. Eşimle genel olarak mutluyuz, ciddi bir sorunumuz yok. Annesi dışında yani!
Ben bu kadının neler yaptığını yazıp sinirlerimi daha da bozmak istemiyorum ama özetle sürekli oğlunu kıskanan, psikolojik olarak onu kocası yerine koyduğu için beni de kuma yerine koyan, ağzının ayarı olmayan, etrafındaki herkesle kavgalı, ruh hastası bozuk ağızlı geçimsiz bir insan. Birbirimizden nefret ediyoruz ve evlendiğimizden beri küs olmadığımız zaman dilimi birkaç aydır. Şu anda da küsüz zaten ileri geri konuşmalarından bıktığım için.
Eşin bu arada napıyor diyecekler için, eşim kavga gürültü sevmeyen sakin bir insandır. Başından beri çok müdahale etmedi bize çünkü biraz da güç yetiremiyor. Annesi asla laftan anlayan bir kadın değil adeta terminatör. Ben de öyle alttan alıp susacak bir insan değilim bugüne kadar hep cevabını verdim bu yüzden hep kavga ettik zaten. Eşim de ikimize de karışmıyor, üzülüyor ama mevcut durumu düzeltemiyor. Bu arada uzak şehirlerde oturuyoruz düşünün yakında otursak birbirimizi öldürürüz herhalde.
Bugün yaşadığım olaya geliyorum, sinirden uyuyamadım ruh hastası kadın yüzünden. Görüntülü konuşuyorlardı bunlar, bebeğimi gösteriyordu eşim. Bebeğimin ayağında çorap yoktu, normalde giydiriyorum ama o an yoktu ayağında. Neyse bu kadın "oğlum hiç önem vermiyorsun bebeğe bak ayağı çıplak şu bu" falan demeye başladı. Eşim de anne ev sıcak zaten ayağı da sıcacık çocuğun uzatma artık falan dedi çünkü daha önce de uzattı da uzattı ayağında çorap olmadığını görünce. Ki gerçekten bebeğimin ayakları sıcacık, ev sıcaktı. Ayrıca ben bebekleri öyle sürekli çorapla, yelekle tutmayı doğru bulmuyorum ki tek başıma bakan biri olarak çok da iyi baktım çocuğa çok şükür.
Neyse bu sinirlendi falan eşim de buna sinirlendi uzattıkça kapattılar, düşünün kadındaki baskıcılığı. Hani benim annem de böyle şeyler söylüyor klasik anneler işte ama açıkladığımda tamam deyip geçiyor ama bu iğrenç yaratık kilometrelerce öteden çocuğuma karışmak istiyor her şeye karışmak istediği gibi ve bunun gibi basit bir mesele için kavga çıkarıyor. Neyse bunlar kapattı, sonra eşim mesajlaştı falan gördüm ve gerildi baya. Anladım arkamdan konuştuğunu o Allahın cezası kadının yine, huzur bozmadan duramaz zaten. Eşimin teline baktım Allahım ne hakaretler bana! Eşim benden korkuyormuş, ben kim oluyormuşum, çocuk bakmaktan ne anlarmışım, pislikmişim, gelin mi almış bela mı almış (laflara bak), baktığım çocuk ortadaymış, çocuğa katı gıdalar veriyormuşum o onları sindiremezmiş o yüzden kilo almıyormuş (bebek 1 yaşında bu arada!), İnternet annesiymişim bütün dünyam İnternetmiş, ha bi de en komiği odanın kapısı hiç kapanmıyormuş çünkü ben oradan dinliyormuşum telekulak gibi! Evimde kapılar kapalı durmaz bu arada, ne münasebet sen kimsin ki kapı kapatıcam ruh hastası ya.
Her neyse aşırı sinirliyim böyle hakaretler etmiş bu meseleden bana düşünün. Kuduruyor çünkü eşim benim sözümü dinliyor, düşüncelerime değer veriyor diye pislik. Eşim de beni savunan şeyler yazmış ama durumu açıklamaya yönelik. Öyle karıma hakaret etme falan dememiş ona da sinir oldum. Şimdi benim sorum şu, kendisi bende engelli wp de. Sizce bunların hepsine bir cevap yazıp ona gönderip tekrar engellesem mi? Aşırı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum Allahın cezasından elim ayağım titriyor hala.
Kayınvalidem kadar sende saygisizsin malesef karşılıklı sacmaliyorsunuz hiç arayıp sormayın birbirinizi bence bana kalırsa sende eşinin annesi ile konuşmasını kiskaniyorsun aralarında ne konusurlarsa konuşurlar seni etkileyen bı durum olmadığı sürece sorun yaratmamalisinGülecek bir şey yok hanımefendi, bunu kadını tanıyan herkes söylüyor.
Yemek yerken aradı mesela yeni evprndiğimiz zamanlar, eşim anne yemek yiyicem dedi kapatmak için kadın diyor ki "tamam git sen artık ellerin oldun." ne demek bu?
Benim arkadaşlarıma demiş ki "ben oğlumla ne güzel yaşıyordum, oğlum gitti onla evlendi ben memlekete gitmek zorunda kaldım."
Eşim mesela bana çocukluk aşkını anlatmıştı ben de gülüp espri yapmıştım. Vay efendim sen bana anlatmamıştın ona anlattın diye günlerce trip attı.
Yani ben bunları uydurmuyorum eşim bile biliyor kendisine de dedi zamanında sen deli misin beni mi kıskanıyorsun diye. O yüzden öyle gülüyorum falan yazmadan bi daha düşünün.
Neyini kıskanıcam pardon? Beni etkileyen durum bana hakaret etmesi işte demediğini bırakmamış daha da önemlisi kocam olacak şahıs beni savunmamış.Kayınvalidem kadar sende saygisizsin malesef karşılıklı sacmaliyorsunuz hiç arayıp sormayın birbirinizi bence bana kalırsa sende eşinin annesi ile konuşmasını kiskaniyorsun aralarında ne konusurlarsa konuşurlar seni etkileyen bı durum olmadığı sürece sorun yaratmamalisin
Haklı. Konunuza bakınca sizinde üslup sorununuz var altta kalmazsınız eminim.Eşim ben mesela annesine pislik falan dedim sinirlenip bana da bir şey demez. Sen de ona hakaret ediyorsun arkasından diyor.
İşte burda kizman gereken kişi kocan zaten. Bende evliyim çok şey görüp geçirdim kayınvalidem ben yokken beni eşime şikayet etmeye kalkdiginda eşim burda yokken onun hakkında konuşma diye uyardı keza erkek kardesimde evli aynı şekilde annemde hiç birsekilde gelini hakkında kötü bişey diyemez onlara karşı. Ama senin eşin buna izin verdiği için eşin suçlu yoksa herkes herkesin hakkında kötü düşünceye sahip olabilir aynı iyi düşünceye sahip olabildiği gibi degilmiNeyini kıskanıcam pardon? Beni etkileyen durum bana hakaret etmesi işte demediğini bırakmamış daha da önemlisi kocam olacak şahıs beni savunmamış.
Ben kendimi hatasız görmüyorum ama annem asla hiçbir şeye karışmaz asla. Bunu eşim de kabul eder hatta annem Türk anneleri içinde en az karışan anne olabilir o kadar söyleyeyim. O konuda da birkaç kişi saptırmıştı dediklerimi diğerleri de onlara uydu. Ben orada eşim ona mecbur olmadığımı, annemin her zaman arkamda olduğunu anlatmaya çalışmıştım ki öyle. Tekrar ediyorum benim eşim kendi bile söyler annen bir şeye karışmıyor saygılı bir kaıdn diye. Bu platformda böyle bir özellik var maalesef bir kişi bir taş atıyor kuyuya diğerleri de peşinden.Neler yaşadınız, neler geçti aranızda bilmiyorum ama çok afedersiniz sizin burada yazma tarzınız ve bende uyandırdığınız izlenim, hakaret anlamında demiyorum asla başka sıfat bulamadım, böyle cadaloz ve daha birçok şey de yazamadım işte.
Bahsedilen 1 konunuzu biliyorum sadece, annenizle birlikte eşinizi ezdikçe eziyordunuz (yine yarattığınız intiba bu).
Kısaca hak verilecek kadar masum ve olaysız değilsiniz.
Eşinizin annesi bir şeylere karışıyorsa sizin anneniz de karışıyor.
Kendinizi hatasız görüyorsanız, görmeyin, değilsiniz.
Aile olmayı başaramadan çocuk sahibi olmuş 2 kişisiniz karı koca.
yasin genc herhalde, çok fevrisin. sen de uzerine gidersen bir sure sonra esin sana da cikismaya baslar. kadın uyanık zeki biri degil herhalde, açık açık sana cephe almış. azıcık uyanık olsa alttan alta esini doldururdu. ben senin yerinde olsam yanlış yapmasını izlerdim. sen sessiz dur bence. ilerde senin isine daha çok yarar. sen de saldırırsan onun seviyesine inmiş olursun. bu sefer esinin sana da laf söyleme hakki olur.İyi geceler herkese.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 1 yaşında bir kızım var hanımlar. Eşimle genel olarak mutluyuz, ciddi bir sorunumuz yok. Annesi dışında yani!
Ben bu kadının neler yaptığını yazıp sinirlerimi daha da bozmak istemiyorum ama özetle sürekli oğlunu kıskanan, psikolojik olarak onu kocası yerine koyduğu için beni de kuma yerine koyan, ağzının ayarı olmayan, etrafındaki herkesle kavgalı, ruh hastası bozuk ağızlı geçimsiz bir insan. Birbirimizden nefret ediyoruz ve evlendiğimizden beri küs olmadığımız zaman dilimi birkaç aydır. Şu anda da küsüz zaten ileri geri konuşmalarından bıktığım için.
Eşin bu arada napıyor diyecekler için, eşim kavga gürültü sevmeyen sakin bir insandır. Başından beri çok müdahale etmedi bize çünkü biraz da güç yetiremiyor. Annesi asla laftan anlayan bir kadın değil adeta terminatör. Ben de öyle alttan alıp susacak bir insan değilim bugüne kadar hep cevabını verdim bu yüzden hep kavga ettik zaten. Eşim de ikimize de karışmıyor, üzülüyor ama mevcut durumu düzeltemiyor. Bu arada uzak şehirlerde oturuyoruz düşünün yakında otursak birbirimizi öldürürüz herhalde.
Bugün yaşadığım olaya geliyorum, sinirden uyuyamadım ruh hastası kadın yüzünden. Görüntülü konuşuyorlardı bunlar, bebeğimi gösteriyordu eşim. Bebeğimin ayağında çorap yoktu, normalde giydiriyorum ama o an yoktu ayağında. Neyse bu kadın "oğlum hiç önem vermiyorsun bebeğe bak ayağı çıplak şu bu" falan demeye başladı. Eşim de anne ev sıcak zaten ayağı da sıcacık çocuğun uzatma artık falan dedi çünkü daha önce de uzattı da uzattı ayağında çorap olmadığını görünce. Ki gerçekten bebeğimin ayakları sıcacık, ev sıcaktı. Ayrıca ben bebekleri öyle sürekli çorapla, yelekle tutmayı doğru bulmuyorum ki tek başıma bakan biri olarak çok da iyi baktım çocuğa çok şükür.
Neyse bu sinirlendi falan eşim de buna sinirlendi uzattıkça kapattılar, düşünün kadındaki baskıcılığı. Hani benim annem de böyle şeyler söylüyor klasik anneler işte ama açıkladığımda tamam deyip geçiyor ama bu iğrenç yaratık kilometrelerce öteden çocuğuma karışmak istiyor her şeye karışmak istediği gibi ve bunun gibi basit bir mesele için kavga çıkarıyor. Neyse bunlar kapattı, sonra eşim mesajlaştı falan gördüm ve gerildi baya. Anladım arkamdan konuştuğunu o Allahın cezası kadının yine, huzur bozmadan duramaz zaten. Eşimin teline baktım Allahım ne hakaretler bana! Eşim benden korkuyormuş, ben kim oluyormuşum, çocuk bakmaktan ne anlarmışım, pislikmişim, gelin mi almış bela mı almış (laflara bak), baktığım çocuk ortadaymış, çocuğa katı gıdalar veriyormuşum o onları sindiremezmiş o yüzden kilo almıyormuş (bebek 1 yaşında bu arada!), İnternet annesiymişim bütün dünyam İnternetmiş, ha bi de en komiği odanın kapısı hiç kapanmıyormuş çünkü ben oradan dinliyormuşum telekulak gibi! Evimde kapılar kapalı durmaz bu arada, ne münasebet sen kimsin ki kapı kapatıcam ruh hastası ya.
Her neyse aşırı sinirliyim böyle hakaretler etmiş bu meseleden bana düşünün. Kuduruyor çünkü eşim benim sözümü dinliyor, düşüncelerime değer veriyor diye pislik. Eşim de beni savunan şeyler yazmış ama durumu açıklamaya yönelik. Öyle karıma hakaret etme falan dememiş ona da sinir oldum. Şimdi benim sorum şu, kendisi bende engelli wp de. Sizce bunların hepsine bir cevap yazıp ona gönderip tekrar engellesem mi? Aşırı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum Allahın cezasından elim ayağım titriyor hala.
Böyle bir kadınla muhatap ola ola normal kalamıyorsunuz emin olun. Benim namusuma kadar imalarda bulunan aşağılık bir kadın, ettiğim bütün lafları da hak ediyor. Benim tek hatam evlenirken eşimin ailesine hiç bakmamaktı. Ben sandım ki eşim iyi olduktan sonra ailesi kötü olsa da bir şey olmaz ama öyle değilmiş. Beni de zıvanadan çıkardılar Allahtan bulsunlar. Şu yasaklar bitsin çocuğumu alıp ailemin yanına gidicem orada biraz kafamı toplarım. Sonra da iş bulup boşanıcam, bu yaratıklarla daha fazla muhatap olmak istemiyorum sadece çocuklarıma üzülüyorum.Kv patavatsız cahil biri de
Bence sende normal değilsin
Şu yazdığın üslupten şeninde saygısız olduğunu düşünüyorum
Karşılıklı bence o hakaretleşme
Yüz göz olunmuş
Eşinin annesi ne yapıcan adam silemez ya annesini
Bence bu kadar diklenme derim ben
Yarın adam annem der sen suçlu olursun
Evlilikler böyle yıpranıyor
Yaşın genç heralde
Bu kadar yıpratma hem eşini hem kendini
Onun annesi size kötülük yapabilir ama hiçbir insan evladı annesi için, oğluna, pislik senin annen diyemez. Eşiniz de bi geniş midir nedir. Karısı annesine pislik der susar, annesi eşine gelin değil bela aldım der susar. Benim annem kötülük de yapsa eşim anneme pislik dese paralarım o kocayı. Bu hikayede tek normal şey çocuğunuzun çorapları.Eşim ben mesela annesine pislik falan dedim sinirlenip bana da bir şey demez. Sen de ona hakaret ediyorsun arkasından diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?