Nefret ediyorum şu kadından

Herkesin imtihanı var bu dünyada sizin kide kayınvalideniz miş buna şükredin sağlığınız olabilirdi eşiniz olabilirdidaha farkli istemiceniz şeyler olabilirdi dime bana sakın kızmayın sakin olun ve düşünün bunlar inanın büyütülecek bu kadar sinirlenecek konu değil söylenen sözlerde herkes kendine yakışanı konuşur boşverin eşinizide üzmeyin huzursuzluk yapıp gerilmeye gerek yok bebeğinizin eşinizin tadını çıkarın size aslan gibi bir eş büyütmüş gerisini boş verin

Eşim ben mesela annesine pislik falan dedim sinirlenip bana da bir şey demez. Sen de ona hakaret ediyorsun arkasından diyor.
Çok yanlış ben 24 senelik evliyim asla kayın valideme o kelimeyi demem sonuçda o bir anne lütfen büyüklere biraz saygılı olalım eşiniz sizin annenize o şekil konuşsa ne yapardınız lütfen sakin olun.

böyle olayları okuyunca evlenenlere ilk sözüm damadı boşver kaynanası nasıl oluyor

Basit bı insan için eşini karşına alma yanına al. Esin kimin yabinda huzur buluyorsa ona daha çok değer verecektir.

Naptın kedili :)
Evde berbat bir atmosfer var, konuşmuyoruz ben zaten yatağımı da ayırdım kızımla uyuyorum. Yasaklar kalkınca memlekete gidicem kızımla bilet aldım. Orada 1-2 hafta düşünücem ama muhtemelen karar boşanma olacak. Bu kadar şeye rağmen adamın umrunda değil bana fark etmez diyor. Bu evlilik devam etseydi bile radikal değişiklikler gerekiyordu ama kocam olacak adamda o kapasite ve basiret yok.

Yaşasın bundan sonra ömür törpüsü anasıyla, ona en büyük ceza bu olacak zaten.

Çok hızlı oldu hepsi. Adım atmaya gönül almaya çalışmıyor mu ?

Çok hızlı oldu hepsi. Adım atmaya gönül almaya çalışmıyor mu ?
Hayır bana fark etmez modunda. Aklınca benim iki çocukla bunu yapmaya cesaret edemeyeceğimi, pişman olacağımı düşünüyor. Dün kızıma ithafen birileri pişman olursa kendisi gelsin ben gelip alamam diyor özgüvene bakar mısınız? Daha önce bir kere terk etmiştim onu kendisi benim peşime düşüp barışmaya çalışmıştı şimdi iki çocuk var ortada diye güven geldi herhalde kendisine. Ama benim kararım net, bu evlilikte radikal değişiklikler olmazsa devam etmeyeceğim, normalde olursa da etmezdim ama o da çocuklarım için olsun.

2 buçuk yıldır evlisin, bu kadar küs barış yüz göz olmak bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
haklı olduğun yerler tabi ki var ama oğlunu kıskanıyorsa kıskanıyor, zaten uzak mesafede. artık huyunu öğrenmişsin, bırak ne derse desin. mesajlarda dedikleri yenilir yutulur derecede değil evet ama sen zaten dediklerini duymamak için engellemişsin, geçmişsin. eşinin de engel olması lazım bu tarz yüz göz olmalara, arayı bulamıyorsa da ne senin hakaret etmene müsaade edecek ne annesinin. senin de hakaret etmene müsaade ediyorsa demek ki eşinin olayı bu, ne yapacağını nasıl davranacağını bilmiyor. böyle bir insanla sende torununu görecek kadar yüz yüze geleceksin sadece gerisini de duymayacaksın aksi takdirde kayınvaliden düzelmez, sen de sinir hastası olduğunla kalırsın. ama yok ben gelemem diyorsan da doğru bir karar vermişsin kendi adına

Şu görüntülü konuşma olayı birçok eve dinamit koyuyor resmen , olan herşey çok üzücü. Keşke eşin ev dışında filan konuşsa annesiyle sen çok geriliyorsun çünkü kayınvalide sözkonusu olunca. Allah yardımcın olsun biraz uzaklaş annenin evine git bakalım neler olacak.

Keşke sen hiç hakaret etmeseydin şimdi kb seviyesine düşmüşsun resmen , eğer hakaret etmesen onun söylediklerine tepki gösteren için hakli sebebin olurdu şimdi eşin sende soyluyosun ne var ve diyor. Ama yine de kabul edilebilir değil asla sorun eşine. Ne annesine ne karısına hakaret ettirmemeli

O böyle yaptıkça kocanız anne sacmasapan konusucaksan hiç yazma bana demiyosa tek suçlusu esiniz

Eş cidden enterasan ama ben geçen yıl sanırım kayınvalidemle ilgili uygunsuz bişe söyledim, öfkeden delirdiğim bi andı , eşim kıyametleri kopardı annem o benim annem pisliğin içinde de bulsak kötü dedirtmem ona , annem yahu annem o kadın benim diye, şimdi lafımı seçe seçe konuşuyorum adamın içinden canavar çıkmıştı.

Yine annesinin benimle ilgili dedikodu yaptığını kızım bize anlatmıştı , kızımın yanında telefonda birine beni anlatmış. Annesinden hesap sormuştu eşime saygı duyacaksın yoksa onun doğurduklarını göremezsin diye, şimdi sıkıysa birbirimize saygısızlık edelim kayınvalidemle , tabi ki çocuk değiliz ama sınırları biraz insanın karşısındaki belirler ya eşin çok gevşek ya.

Belki şimdi iyi ama ben bu hikayede yanacak olanın eşiniz olacağını düşünüyorum 3 ay susar 5 ay susar sonunda ikinize ve aranızda kalmaya dayanamayıp kaçmasa bari

Merhaba,sizi çok iyi anlıyorum;benim kayınvalidem sizinkinden de fena benim işim,ailem,sağlığım,insanlarla aram kötü olsun diye her şeyi yaptı kocasını bile bize karşı doldurup babayla oğlunu düşman etti ama inanın öyle insanlarla konuşarak ya da bişeyler yazarak asla bir yere varılmıyor onları en çok kudurtacak şey sizin umursamamanız.İnsanın elinde olmuyor ama eşinize bile onu umursamıyor gibi davranın o bizim evimizde huzurumuzu bozamaz gibi o da sizi kötüleyip dursun eşiniz bu kez size daha çok bağlanır ve annesinin gerçek yüzünü iyice görür.Siz de daha mutlu olursunuz

Sınırlar kitabını okurmusun belki gerginliğini almaya yardımcı olur
Eşinin yerinde de olmak istemem iyi niyetli ama her iki kadını da idare edemiyor güçlü kadınsınız demek ki ikinizd de

Bence hiç muhatap olmayın, engelli olarak kalsın, eşiniz sizi savundukca daha da kudurur ama yerinizde olsam eşinizin yanında annesi hakkında ne olursa olsun kötü konuşmaz ,onu kötülemezdim, ne de olsa annesi. Hem bu sizin elinize çok daha büyük koz verir. Eşiniz annem bu kadına neler söyleyip diyor da benim karım seviyesini, saygısını bozmuyor der daha da savunur. Hakliyken haksız olmayın tutun kendinizi.

Bu eşten bir yol olmaz.
Ayrıca anne olmak insana üsr mertebe kazandırmıyor. Ne olursa olsun o bir anne laflarına kıl oluyorum. Hatalıysa hatalıdır, hastaysa hastadır, hatta pislik biriyse pisliktir yani.

Karşınizda belliki sorunlu bir anne var ama sizin de uslubunuz hiç hoş değil,sonuçta eşinizin annesi bu kadar hakaret doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…