Nefret ediyorum şu kadından

Zaten ömürleri birbirlerine ayar vermekle geçiyor baksanıza, ağız payı vermek bir işe yaramıyor belli ki
Burada iş eşe ayar vermek . Karşılıklı hakaret etmek nedir baktın o sana ediyor söyledin olmadı dönersin eşine ağzınn payını verirsin nasıl hakaret etmesine müsaade ediyorsun diye. Sen de o kozu verirsen adam bir şey demez. İş eşte bitiyor kim ne derse desin ..

Ay ölüyorum. Eltisi bitse kv bitmez. Canım Benim... Arayı boz diyeceğim,yaz iki kelam diyeceğim ama ... konuşsun konuşsun dursun. Sen eşine söyle. Bak görüyor musun huzur bırakmadı de... Sen sus. Onlar konuşsun. Eşin de anlasin ne olduklarını. Yazma daha kötü olursun. Bir de demediklerin oluyor. Içinde kaliyor. Bir şey diyince onu da deseydim bunu da deseydim diyip delirenlerdenimm.

Ben zamanında ne laflar duydum evlenmeden önce oğulları evime girip cıktı diye! Sonra evlendik simdi boşanıyorum ama onlar yüzünden değil, bambaska bir sebepten! Ve demem o ki sokaktaki köpek havlayınca o köpeğe kulak kabartıp yapacağımız isimizi gücümüzü bırakıyor muyuz? Hayır? Ee varsayın ki köpek havlıyor kapınızda.. bu benzetmem icinde köpeklerden özür dilerim bu arada hayvanseverimidir aslında ama sizin yasadıklarımızı yasadıklarımda kendimi böyle teskin ettim ben

Asıl problem kayinvalideniz de değil, sorun pasif ve pısırık eşinizde.
Kaynana bu konuşur, ağzı torba değil ki büzesin.
Ama eşiniz bir aile olduğunu unutmaması gerekir. Yarın birgün anası, babası değil karısı ve çocukları yanında olacaktır. Eş burada köprü görevi görmeli .. siz laf söylediğiniz de elin kızı olarak kötü olan siz oluyorsunuz . Eşinizin aksiyon alması gerekecektir ki sizi hiç katmamasi gerekir . Ama eşiniz beceriksiz

Ayni esimin annesinden bahsediyorsunuz. Yalanlar iftirafalar attı. Ama o kadar kısa sürede ortaya çıktı ki yalanları. Eşim gördü ve bir sınır koydu. Ben gorusmuyorum kendisiyle. Ama durur mu yine devam etti arkamdan sallamaya ve bu sefer eşime sallamaya başladı. Huzurumuz kaçıyordu en son bir sinir krizi geçirdim ağzıma geleni saydım 'boşanmamızı istiyorsanız söyleyin' gibi şeyler. Benimle uğramayı kesti şimdi oğluna devam yükleniyor. Kendisinin narsist olduğu kanısına vardım. Bence sizin kayınvalidenjzde narsist.

Ülkemizde anne kavramı çok kutsallaştırılıyor ve sonra klasik kayınvalide davranışları altında normalleştiriliyor bu durum. Ama sırf doğurdu diye herkes anne olamıyor. Bi insan evladının iyiliğini ister. Sırf kendi egoları uğruna çocuklarına bunu yapana anne diye de saygı duyamam ben.
Pislik demeniz falan gayet normal ne kadar çileden çıktığınızı anlayabiliyorum.

Bazı insanlar bunu hak ediyor. Biz şu an sağlık sıkıntılarıyla uğraşıyoruz ve eşimin annesi bunu biliyor. Sana çocuk bile veremeyen kadını seviyorum diye geziyorsun ortalıkta diye konuşabiliyor. Şimdi bu kadın doğurdu diye anne mi oluyor.
O kadını da hasta diye düşünün bence konu sahibi duymayın dinlemeyin kendi bildiğinizi okuyun. Ve takmayında. bazıları herşey oluyor ama insan olamıyor. Kendi hayatınızı, evliliğinizi güzel bi şekilde yaşayın. Öyle kişiler yüzünden kendinizi üzdüğünüze değmez.

Kaynana sabırlarını iyi zorluyor evet ama şu aşamada biraz sakinleş lütfen. Onun istediğide bu bence. Kötü olmuş ya. Olaydan sonra keşke bi nefes almanıza izin versede azcık kafanızı toplasanız. Bu böyle olmaz ki resmen huzursuzluk yaratmaya uğraşıyor kadın. Hamilesin bunları düşünme şimdi lütfen. Biraz yalnız kal kafanı toparla. Annene gidebilirsin. Hiçbir şey senden ve bebeğinden daha değerli değil. Seni bu süreçte arayan konuşmak isteyen olursa daha fazla gerginlik üzüntü istemiyorum, bebeğimi düşünmek zorundayım diyin belli süre konuşmayın biraz

Benim annem eşim hakkında böyle konuşsa ve bebeğimi nasıl giydirdiğime, nasıl yetiştirdiğime karışsa, hele hele böyle hakaret edecek olsa cevabını benden alır, eşime sıra gelmez bile.
Yaptigi yanlis kv savunmuyorum o yanlis yapti diye kendi karakterimden ödün verip bu tarz konusmam.gercekten esiniz annenize pislik allahin belasi derse ohh iyi yapmis mi diyeceksiniz.eger oyleyse daha fazla yorum yapmayacagim.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bosadim adamı annesine nefretim hâlâ geçmedi geçen çocuğun videosunu atmış annesinden dedim ki Allah'ım şükürler olsun onun evini de pis suratını da gormeyeceğim ömrüm boyunca.Cok seviyorum dediğiniz eşiniz var ya bu pisiriklikla devam ederse bu nefret onu da yakar alın karşınıza konuşun bir çözüm bulsun aile içinde iki kişi birbirinden bu kadar nefret ediyorsa olmaz o is

S
Sizin anlattiginiz yöntem normal insanlar için geçerli ben burada insan dahi goremiyorum kocasının bir kere bile tavır koyması çenesini kapatacaktir

Eşinde keşke biraz seni anlamaya çalışsa. O da inadına aramış yahu. Hiç idareci değil. Denge kuramayan biri olduğu her haliyle belli

Son düzenleme:
Eşinde keşke biraz seni anlamaya çalışsa. O da inadına aramış yahu. Hiç idareci değil. Denge kuramayan biri olduğu belli
Aynen ama bundan sonra nasıl bir insan olduğu beni ilgilendirmez boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi ben çocuklarıma bu kadar stres sıkıntı içinde bir anne olmak istemiyorum. Ailem arkamda mesleğim de var, bayramdan sonra annemlerin olduğu şehre gidip iş bulucam inşallah. İlk aylar annemle kalırım sonra kendi düzenimi kurarım umarım.

Ay allahım karının sabrı tükenmiş hala daha anam da anam bi dur be adam. Belli ki sinirler yıpranmış. Bir gün de arayıp bebeği göstermesen ölür müsün. Az bi sakinleşin kafanızı toparlayın. Hayret bişey gerçekten. Denge sağlayacak olan sensin işler bu raddeye gelmeden önüne geçeceksin. Sinir oldum eşinize. Biz kadınlar herkesin deliliğini manyaklığını alttan alıyoruz, hep olgun olmak, cici olmak zorunda olan biz. Biraz da onlar düşünsün. Eşin korksun birazda evliliğim bitecek diye. Adamların kafası o kadar rahat ki. Hep tasalanan biz kadınlar yahu

Eline sağlık çok iyi yapmışsın

Ya ne guzel insanimiz hala naif kibar samimiyetle ozeniyorum boyle insanlara. Ben asiri tahammulsuz oldugum icin sanirim katlanamiyorum boyle davranislara. Anacigiymis onu buyutmus yasi buyukmus saygiymis bombos laflar geliyo bana. Aldigim terbiyeyle de ilgisi yok anacigimin sesi bile cikmazdi kibarliktan oturdugu yerde otururdu. Sunu kabul edin arkadaslar biz turk milleti olarak pisiriklari ezeriz yeriz cig cig. Sesi cikmayanin umugunu kopaririz. Benim kv de de boyleydi imkani olsa hala kuytuda kosede oglunu doldurur.kuytu kose lafi mecaz degil odalara cekip cekip doldururdu. Muhattap olmadigimdan yine yapiyordur belki 3kurusluk keyfimin icine etmeye calisiyordur ama ben ciddiye almiyorum. Nerde o zenginlik yani karsimdaki keyfimi evimin huzurunu bozacak aman esimin hatri aman anasidir. Herkes sinirini bilecek. Kavgaysa krali var huzur istiyorsa o da var tarafini secsin

Dün gördü oğlunu torununu, her gün görmek zorunda mı?
Amaç başka, sizi huzursuz edecek işte.
Baş edemiyorsanız boşayın vallahi. Ohh, kafanız öyle bi rahat olur ki.
Anasına lafını geçiremiyor ama onca hakaret işitimiş karısına gelip beddualar ediyor paşama bak!

Esinden bekledigin ne bicim konusuyorsun karim hakkinda vs sozlerse yanlis yoldasin donusu sana olur zira annesiyke arasi bozulur dolayisiyla sinirleride bu defer hakliyken haksiz olursun anne ogul arasini bozmus gibi olursun esinin gozunde kuzum,dedikleri gibi sessizlik sukunet iyidir onemseme zira belliki agir hasta bir tip bir akil hastasi cikip sana kufur etse uzerinde durmazsin bu agir vakalar topluma karismis durumda ayrica esinde yanlis dusundunu vs soylemis uzulme kadin degismez o zaman onemsemeyeceksin

Kayinvalideniz evet kesinlikle kötü niyetli ve nahoş bir insan buna katılıyorum.
Fakat siz de saygılı değilsiniz. Normal koşullarda bu yazdığınız gibi olmayan insanlar zaten psikolojik rahatsızlığı olan insanlardır. Kişinin saygılı ve ya iyi niyetli olup olmadığını karşısındaki insan çirkinleştiginde görebiliriz.

Aynı saygısız durumları kayınvalidemle değil ama ailesinden başka bir kişiyle yaşadım. Eşime bu durumda ben yok sayacağım fakat ileride bu bana olan saldırılar sonucunda olay büyürse tercih edeceğin taraf ailen mi olur haklı olan taraf mı olur bunu bilmeliyim dedim. Haklı olan taraf neresiyse o tarafı savunacagini ve arkasında duracağını söyledi. Ben karşımdaki kişiler yüzüme kötü konussa da aynı ortamda laf soksa da yoklarmis gibi davrandım. Keyfimi kaçırmadım. Eşim üstünden de yürüdüler bu durumda da bu lafın nereye gittiğini anlamadığı durumlarda açıkladım kendisi aymış gibi sordu vs.

Ama 6 yıldır evliyim 1 kişi de saygısızlık yaptı diyemez; onlar yokken eşimle dedikodularini bile yapmam. Yoklar gibi davranırım keyfimi de kaciramazlar.

Saygılı bir insan değilsiniz üzgünüm
Eşiniz de güven vermiyor. Benim annem ne yaparsa yapsın eşim bana karşı anneme hakaret edemez; ben de edemem yakistiramam bunu.
Umarım çocuklarınız sizin bu sözlerinize şahit olmazlar.

Eşim şu aralar evde, her Allahın günü arıyor. Hayır daha dün bana o kadar hakaret etmiş kadın, çocuğumu bugün göstermek istemiyorum çok mu absürt ya? Ne biçim bir adam nasıl tepeme çıkarmışım inanamıyorum. Anasına bir şey diyemez hamile halimle bana beddua etti utanmaz. O kalın kafasını çok vuracak duvarlara da ben gittim mi dönmem bu işler çocuk oyuncağı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…