Nefret ediyorum şu kadından

Zaten ömürleri birbirlerine ayar vermekle geçiyor baksanıza, ağız payı vermek bir işe yaramıyor belli ki

Kusura bakmayin ama kullandiginiz kelimeler cok agir cumleler.benimde gorumcem bana bunlarin aynisini yapiyor beni delirtiyor onu sevmiyorum ama asla bu tarz cumleler kurmuyorum.kv ne kadar kotu olursa olsun esinizin annesi.evet suclu o konuda haklisiniz ama bu hakaretleri etmemelisiniz.esinizin yerine koyuyorum kendimi annem sucluda olsa biri benim anneme bu cumleleri kursa deliririm heralde.dusunun anneniz ne kotuluk yaparsa yapsin esiniz ona allahin cezasi pislik derse gercekten esinize hak verir misiniz.

Sizinle ayni dusunuyorum herkes konu sahibine hak vermis ama ben veremedim.hele esina cok kizdim ne demek ya biri anneme pislik diyecek ne hakla

Kayinvalideniz hatalı, her şeye fazlaca müdahale etmeye çalışan anne tipi, klasik şaşmaz. Bu konuda haklısınız sonuna kadar. Kimde kimsenin evinin içine karışmasın ya ne münasebet. Heralde doğurduğunuz çocuğu sizden çok kimse düşünemez bu dünyada. Karışmaması lazım.

Ama ben şu konuya takıldım, o sizin arkanızdan oğluna konuşma şeklinde hakaret etmiş, siz de ona hakaret ediyorsunuz. Yani ikinizde birbirinize hakaret ediyorsunuz. Bir fark yok ki. Kimseyi haklı bulamadim bu konuda.
Ayrıca ne kimse -annem dahil- benim eşime hakaret edebilir, ne de eşim anneme hakaret edebilir. Ben konunun bu noktaya gelmesinde eşinizi hatalı buldum. İki tarafa da set çekememiş. Annesinin karışmasını engellese, size laf etmesine izin vermese siz de böyle kinlenmez ona hakaret etmezdiniz diye düşünüyorum bilmiyorum belki yanlışım vardır.

Bu arada bir minik yanınızda bir minik karnınızda. Lütfen böyle gerilip sinirlenip onları da üzmeyin. Çocuklarınızla eşinizle mutlu olun.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi :)

Kontes mi :) Ben 18 yıllık evliyim. Bende bir kv, kp var, akıllara zarar Yıllarca onların kurduğu kavga tuzaklarına düşmeden, onlara karşı kişisel sınırlarımı korumakla geçti. Yeri geldi eleştirdim ama hiç hakaret etmedim. Hele eşimin yüzüne karşı annesine hakaret edeceğim. Bunu ne o kabul edebilir, ne ben bunu kendime yakistirabilirim

Neyini idare edeceğim pardon? Bana hakaretler eden evliliğimin başından beri bana takan bir kadının neyini idare edicem? Bunun en sorumlusu benim emin olun.
Hayatınızdan çıkarın o zaman. Yani ilerletip ilerletip son aşamada ne yapacaksınız. Canını alacak değilsiniz. Ha ben de eli maşalıyım eşimi yola getiririm derseniz o zaman devam edin, engeli kaldırmayarak ve evinize sokmayarak, siz de gitmeyerek ömür boyu görüşmeyeceğinizi açıkça söyleyin. Ancak amacınıza ulaşamazsanız boşuna kendinizi aşağı çekmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Ben istemiyorum gelmesini ama engellemiyorum da. Geçen ay geldi ama ben kesinlikle muhatap olmadım ki bu şartla geldi zaten eşimle konuştuk baştan. Ama evime gelip hala ordan eşimi doldurdu günlerce, çocuğumu erken yatırıyorum aynı saatte diye bana diktatör falan dedi arkamdan duydum hep. Rezil bir kadın, hayatındaki hiçkimse ile anlaşamıyor kavga etmediği bir Allahın kulu yok. Çocukları bile yaka silkiyor ama anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz modundalar. Bana görümcem bile hak veriyor beni sevmemesine rağmen öyle bir kadın işte. Ben başta çok saygılı mesafeli bir insandım ama sürekli dümdüz hakaret eden ve evet mahalle karısı gibi bir kadınla siz de kafayı yiyorsunuz bir süre sonra. Yoksa kaç yaşında kadına ne diyebilirim ben?

Eşim hatalı zaten kesinlikle baştan annesinin yaptıklarına sınır koysaydı ne ben bu hale gelirdim ne de bu kadın bu kadar arsızlaşabilirdi.

Her söylediğine ters tepki aldığı için sinirleniyor olabilir mi acaba bugün hava serin de zaten
Dün oldu ve hava sıcak burada. Hem sorun bunu söylemesi değil her şeyi ama her şeyi direnmesi, ağzına geleni söylemesi basit sebeplerden bile.

Bunu 5000 kere söyledi zaten sorun bu değil. Her şeyi ama her şeyi diretmesi, siz yapmayınca hakaret etmesi. Korkunç bir kadın kendi kızı bile bıktı artık hayatında kavga etmediği kimse yok. Yoksa benim annem de klasik anne laflarını söyler şöyle yap falan açıklarım geçeriz ama bu kadın laftan anlamıyor aşırı despot.

kayinvalide cok hatali o konuda herkes hemfikir ama siz de gercekten seviyeyi cok dusurmussunuz. bir insanin terbiyesi karsisindakine gore sekillenmemeli, ne kosulda olursa olsun ailenizden aldiginiz terbiyeyi gostermeniz gerek bence. kim olursa olsun birinin yaninda annesine pislik demek cok kotu.

ama siz zaten esinize de kufur ediyordunuz hatta yanlis hatirlamiyorsam esiniz de ailenize kotu davraniyordu. yani yuz buldukca astarini istiyorsunuz bence esinizden. adama kizamadim cunku ne sizle ne annesiyle basa cikabilir yazik.

aynen dogru ya simdi hatirladim siz kocanizi dovmustunuz e adam size nasil anneme pislik deme desin ki dayak yemeye susamadiysa yani adam size hak verdiginden degil, tas atmayayim aman dedigi icin ses etmiyor bence.

Son düzenleme:
Konuşma tarzlarını tasvip etmiyorum tabiki ama şöyle bir şey var bazısı gerçekten sabır ve sınır zorluyor. Ne yapsan boş bazılarına. İyi oluyorsun saygında kusur etmiyorsun, tepene binmeye çalışıyor. Güzellikle konuşuyorsun yine anlamıyor. Görmezden geliyorsun, dozu artırıyor. Mesafe koyuyorsun buna bile izin vermemeye çalışıyor. Eşte tepkisiz kalınca mecbur yüz göz olma durumuna geliyorsun. O noktadan sonra işte artık patlanıyor. Ya ipler tamamen kopuyor ya da bazıları anladığı dilden olunca anlıyor

Merhaba , Herkes farklı yorumlar yapmış kimi eşine kızmış kimi sana kimi de kv ye , size şöyle bir örnek vereyim ailemden birisi kv ile hiç anlaşamıyordu aynen sizin gibi kv ve gelin arasında anlamsız bir çekişme ve rekabet vardı , ben o kişiye tavsiye olarak kv ye tepkisiz kalıp ama eşiyle bu konuları konuşmasını ve kv den her türlü kıskanacağı şeyleri gizlemelerini nasihat ettim ve bunu erkek ailesinden bir şahıs olarak söyledim yani kv ailemden diye kayırma falan yapmadım.. Gelin başta beni dinleyip Tm dese de kv ile hır güre devam etti aklınıza gelebilecek her türlü çirkinlik yaşandı ve evlilikleri büyük hasar aldı, bunları anlatma sebebim kv karşında nötr olun bişey dese bile duymayın tepki vermeyin ama eşinizle konuşun bu durumu idare etsin yani annesi ve sizin aranızda dayanıklı bir bariyer olsun , erkekler durumu idare edemediği için gelin ve kv düşman oluyor her ne kadar eşim masum deseniz de suç erkekte ... Evinize gelme meselesinde ise eşinizin annesi mecbur gelecek engelleme durumunuz yok ama siz hırcinlastikca size saldıracak, sakin olun bence bu işin sırrı politik olmaktan geçiyor ne derseniz diyin , bende evlendim 2 yıldır kv benimde herseyime karışmaya çalıştı ama ben kv ile aramı hiç bozmadım ona hep kibar ve saygılı davrandım ama arkadan eşime müdahale etmesini istedim ( zorda bırakıldığım zamanlar), eşim mudahale edince anne oğluna sardı beni bıraktı şimdi beni çok sever ne olsa bana danışır fikrimi alır bende onun fikrini almak istemesem bile fikrini sorarım ona kendini değerli hissettiririm hediye alırım, yani hanımlar kötü kv ve kötü gelin yoktur idare edemeyen eş kişisi vardır.. Konu sahibi istemeden bile olsa yüz göz olmuş bu saatten sonra tek tavsiyem kini bırakıp mesafeli sakin bir ilişki kurmaya calismanızdır zamanla siz tepki vermedikçe kv de sönme başlayacaktır sadece sabretmek ve görmemek lazım, bu dünya kin tutacak kadar değerli değil inanın..

Sizinle ayni dusunuyorum herkes konu sahibine hak vermis ama ben veremedim.hele esina cok kizdim ne demek ya biri anneme pislik diyecek ne hakla

Peki kayınvalide ne hakla gelinine pislik diyor ? Ne hakla çocuk bakmaktan ne anlar, o kim ki, internet annesi, telekulak diyebiliyor ? Konuyu tam okumadınız heralde siz. Bu laflara karşılık ne desin mesela konu sahibi ? Evet annecim haklısınız çocuğuma bir çorabı bile giydiremeyen ona bakmasını bilmeyen pisliğin tekiyim mi desin. Kimsede peygamber sabrı da yok ama bu kadarda. Kadın hamile bide. Hadi her şeyi geçtim merhametinde mi yok. Evet kayınvalidesi pislik bir insan

İşte artık konuşacak yüzü kalmadı çünkü annesi beni bu hale getirdi. Eşim o kadar iyi biliyor ki hiçbir kadının annesine dayanamayacağını. İstemiyor tabiki böyle konuşmamı ama annesi o kadar yaptı ki bana artık bir şey diyecek hali kalmadı o kadın delirtti beni.

Siz ne saçmalıyorsunuz ya ne eşimi dövmesi? Bir kere o benim kafamı itmişti ben de onu itmiştim buydu. Tekrarı da olmadı zaten uydurmayın kafanızdan geyik yapmak için.

Burda hatalisiniz. Eve almamaniz lazimdi. Esiniz gidip annesini görsün,ama siz eve kabul etmeyin

Burada atıp tutanların birçoğu o kadınla tanışsın yanından koşarak kaçar 2 dk duramaz eminim.

Burda hatalisiniz. Eve almamaniz lazimdi. Esiniz gidip annesini görsün,ama siz eve kabul etmeyin
Peki torununu görmek istiyor demesine ne demeliyim? Bebeğim 1 yaşında bensiz gidemez ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz nasıl gelmesini engelleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…