Zaten ömürleri birbirlerine ayar vermekle geçiyor baksanıza, ağız payı vermek bir işe yaramıyor belli kiBoşverin kv engelli kalsın ne derse desin suratına gülerek lafınızı söyleyin.. umursamadığınızı düşünsün..
Eşinize de güzel bi ayar verin . Size hakaret edilecek öyle susması çok yanlış ben buna takılırdım mesela.. ağzının payını da verirdim. Her 2 tarafa da laf söyletmesin . Etliye sütlüye karışmayayımm ohh miss yok öyle bi dünya . Gece koynuma girmeyi biliyorsun ama
Sizinle ayni dusunuyorum herkes konu sahibine hak vermis ama ben veremedim.hele esina cok kizdim ne demek ya biri anneme pislik diyecek ne haklaGerçekten annesine pislik mi diyorsunuz ve eşiniz bunu kabul mu ediyor ?
Çorap giydirmemissin demesinde ne var anlayamadım. , Eşiniz o an durumu idare edememiş
"Ev sıcak annem merak etme birazdan giydirecegim zaten sen oğlunu özlemedin herhalde " gibi konu değiştirebilirdi.
Kontes mi :) Ben 18 yıllık evliyim. Bende bir kv, kp var, akıllara zararAramızda ciddi bir fark var ama. O saldıran taraf bana sürekli ben savunmada olan taraf. Size de biri sürekli saldırsa emin olun siz de kontes gibi davranamazsınız. Ben sizli bizli konuşan gayet saygılı bir insandım benim hatam onun beni kendi seviyesine çekmesine izin vermek oldu.
Hayatınızdan çıkarın o zaman. Yani ilerletip ilerletip son aşamada ne yapacaksınız. Canını alacak değilsiniz. Ha ben de eli maşalıyım eşimi yola getiririm derseniz o zaman devam edin, engeli kaldırmayarak ve evinize sokmayarak, siz de gitmeyerek ömür boyu görüşmeyeceğinizi açıkça söyleyin. Ancak amacınıza ulaşamazsanız boşuna kendinizi aşağı çekmiş olursunuz.Neyini idare edeceğim pardon? Bana hakaretler eden evliliğimin başından beri bana takan bir kadının neyini idare edicem? Bunun en sorumlusu benim emin olun.
Ben istemiyorum gelmesini ama engellemiyorum da. Geçen ay geldi ama ben kesinlikle muhatap olmadım ki bu şartla geldi zaten eşimle konuştuk baştan. Ama evime gelip hala ordan eşimi doldurdu günlerce, çocuğumu erken yatırıyorum aynı saatte diye bana diktatör falan dedi arkamdan duydum hep. Rezil bir kadın, hayatındaki hiçkimse ile anlaşamıyor kavga etmediği bir Allahın kulu yok. Çocukları bile yaka silkiyor ama anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz modundalar. Bana görümcem bile hak veriyor beni sevmemesine rağmen öyle bir kadın işte. Ben başta çok saygılı mesafeli bir insandım ama sürekli dümdüz hakaret eden ve evet mahalle karısı gibi bir kadınla siz de kafayı yiyorsunuz bir süre sonra. Yoksa kaç yaşında kadına ne diyebilirim ben?Bence iki tarafta aynı seviye yerlerde kusura bakmayın. Biri oğlunun eşine lafları sokar biri eşinin annesine pislik mahalle karısı der ben sizin adınıza utandım valla. Uzakta oturan kadın konuşsun konuşsun dursun belli ki baştan berı sevmediğiniz için ufak bike olsa bir şeyler bata bata nefret etmişsiniz. Eşiniz başından beri me size ne annesine çizgi çekmiş. Ne annesine sizin yorum yapma laf söyleme haddi verecekti ne annesine verecekti. Bir yandan da minikte olsa acıyorum iki kadının arasında kalmış bir tarafa laf dese gör curcunayı. Evime gelmesini istemiyorum vs dıyorsunuz. Ama uzakta kırk yılda bir gelen biri içinde bunu dıyemezsınız. Eşinizin annesi gerçeğini değiştirmiyor yani eğer istemiyorum vs derseniz eşinizin yaşam alanındaki hakkını gasp etmektir bu benım için ve ilerde susan adam dolar dolar bir gün sizin aikeniz için de konuşup gelmemelerini ister ortada bir şey yokken.
Dün oldu ve hava sıcak burada. Hem sorun bunu söylemesi değil her şeyi ama her şeyi direnmesi, ağzına geleni söylemesi basit sebeplerden bile.Her söylediğine ters tepki aldığı için sinirleniyor olabilir mi acaba bugün hava serin de zaten
Bunu 5000 kere söyledi zaten sorun bu değil. Her şeyi ama her şeyi diretmesi, siz yapmayınca hakaret etmesi. Korkunç bir kadın kendi kızı bile bıktı artık hayatında kavga etmediği kimse yok. Yoksa benim annem de klasik anne laflarını söyler şöyle yap falan açıklarım geçeriz ama bu kadın laftan anlamıyor aşırı despot.Gerçekten annesine pislik mi diyorsunuz ve eşiniz bunu kabul mu ediyor ?
Çorap giydirmemissin demesinde ne var anlayamadım. , Eşiniz o an durumu idare edememiş
"Ev sıcak annem merak etme birazdan giydirecegim zaten sen oğlunu özlemedin herhalde " gibi konu değiştirebilirdi.
Merhaba , Herkes farklı yorumlar yapmış kimi eşine kızmış kimi sana kimi de kv ye , size şöyle bir örnek vereyim ailemden birisi kv ile hiç anlaşamıyordu aynen sizin gibi kv ve gelin arasında anlamsız bir çekişme ve rekabet vardı , ben o kişiye tavsiye olarak kv ye tepkisiz kalıp ama eşiyle bu konuları konuşmasını ve kv den her türlü kıskanacağı şeyleri gizlemelerini nasihat ettim ve bunu erkek ailesinden bir şahıs olarak söyledim yani kv ailemden diye kayırma falan yapmadım.. Gelin başta beni dinleyip Tm dese de kv ile hır güre devam etti aklınıza gelebilecek her türlü çirkinlik yaşandı ve evlilikleri büyük hasar aldı, bunları anlatma sebebim kv karşında nötr olun bişey dese bile duymayın tepki vermeyin ama eşinizle konuşun bu durumu idare etsin yani annesi ve sizin aranızda dayanıklı bir bariyer olsun , erkekler durumu idare edemediği için gelin ve kv düşman oluyor her ne kadar eşim masum deseniz de suç erkekte ... Evinize gelme meselesinde ise eşinizin annesi mecbur gelecek engelleme durumunuz yok ama siz hırcinlastikca size saldıracak, sakin olun bence bu işin sırrı politik olmaktan geçiyor ne derseniz diyin , bende evlendim 2 yıldır kv benimde herseyime karışmaya çalıştı ama ben kv ile aramı hiç bozmadım ona hep kibar ve saygılı davrandım ama arkadan eşime müdahale etmesini istedim ( zorda bırakıldığım zamanlar), eşim mudahale edince anne oğluna sardı beni bıraktı şimdi beni çok sever ne olsa bana danışır fikrimi alır bende onun fikrini almak istemesem bile fikrini sorarım ona kendini değerli hissettiririm hediye alırım, yani hanımlar kötü kv ve kötü gelin yoktur idare edemeyen eş kişisi vardır.. Konu sahibi istemeden bile olsa yüz göz olmuş bu saatten sonra tek tavsiyem kini bırakıp mesafeli sakin bir ilişki kurmaya calismanızdır zamanla siz tepki vermedikçe kv de sönme başlayacaktır sadece sabretmek ve görmemek lazım, bu dünya kin tutacak kadar değerli değil inanın..İyi geceler herkese.
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 1 yaşında bir kızım var hanımlar. Eşimle genel olarak mutluyuz, ciddi bir sorunumuz yok. Annesi dışında yani!
Ben bu kadının neler yaptığını yazıp sinirlerimi daha da bozmak istemiyorum ama özetle sürekli oğlunu kıskanan, psikolojik olarak onu kocası yerine koyduğu için beni de kuma yerine koyan, ağzının ayarı olmayan, etrafındaki herkesle kavgalı, ruh hastası bozuk ağızlı geçimsiz bir insan. Birbirimizden nefret ediyoruz ve evlendiğimizden beri küs olmadığımız zaman dilimi birkaç aydır. Şu anda da küsüz zaten ileri geri konuşmalarından bıktığım için.
Eşin bu arada napıyor diyecekler için, eşim kavga gürültü sevmeyen sakin bir insandır. Başından beri çok müdahale etmedi bize çünkü biraz da güç yetiremiyor. Annesi asla laftan anlayan bir kadın değil adeta terminatör. Ben de öyle alttan alıp susacak bir insan değilim bugüne kadar hep cevabını verdim bu yüzden hep kavga ettik zaten. Eşim de ikimize de karışmıyor, üzülüyor ama mevcut durumu düzeltemiyor. Bu arada uzak şehirlerde oturuyoruz düşünün yakında otursak birbirimizi öldürürüz herhalde.
Bugün yaşadığım olaya geliyorum, sinirden uyuyamadım ruh hastası kadın yüzünden. Görüntülü konuşuyorlardı bunlar, bebeğimi gösteriyordu eşim. Bebeğimin ayağında çorap yoktu, normalde giydiriyorum ama o an yoktu ayağında. Neyse bu kadın "oğlum hiç önem vermiyorsun bebeğe bak ayağı çıplak şu bu" falan demeye başladı. Eşim de anne ev sıcak zaten ayağı da sıcacık çocuğun uzatma artık falan dedi çünkü daha önce de uzattı da uzattı ayağında çorap olmadığını görünce. Ki gerçekten bebeğimin ayakları sıcacık, ev sıcaktı. Ayrıca ben bebekleri öyle sürekli çorapla, yelekle tutmayı doğru bulmuyorum ki tek başıma bakan biri olarak çok da iyi baktım çocuğa çok şükür.
Neyse bu sinirlendi falan eşim de buna sinirlendi uzattıkça kapattılar, düşünün kadındaki baskıcılığı. Hani benim annem de böyle şeyler söylüyor klasik anneler işte ama açıkladığımda tamam deyip geçiyor ama bu iğrenç yaratık kilometrelerce öteden çocuğuma karışmak istiyor her şeye karışmak istediği gibi ve bunun gibi basit bir mesele için kavga çıkarıyor. Neyse bunlar kapattı, sonra eşim mesajlaştı falan gördüm ve gerildi baya. Anladım arkamdan konuştuğunu o Allahın cezası kadının yine, huzur bozmadan duramaz zaten. Eşimin teline baktım Allahım ne hakaretler bana! Eşim benden korkuyormuş, ben kim oluyormuşum, çocuk bakmaktan ne anlarmışım, pislikmişim, gelin mi almış bela mı almış (laflara bak), baktığım çocuk ortadaymış, çocuğa katı gıdalar veriyormuşum o onları sindiremezmiş o yüzden kilo almıyormuş (bebek 1 yaşında bu arada!), İnternet annesiymişim bütün dünyam İnternetmiş, ha bi de en komiği odanın kapısı hiç kapanmıyormuş çünkü ben oradan dinliyormuşum telekulak gibi! Evimde kapılar kapalı durmaz bu arada, ne münasebet sen kimsin ki kapı kapatıcam ruh hastası ya.
Her neyse aşırı sinirliyim böyle hakaretler etmiş bu meseleden bana düşünün. Kuduruyor çünkü eşim benim sözümü dinliyor, düşüncelerime değer veriyor diye pislik. Eşim de beni savunan şeyler yazmış ama durumu açıklamaya yönelik. Öyle karıma hakaret etme falan dememiş ona da sinir oldum. Şimdi benim sorum şu, kendisi bende engelli wp de. Sizce bunların hepsine bir cevap yazıp ona gönderip tekrar engellesem mi? Aşırı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum Allahın cezasından elim ayağım titriyor hala.
Sizinle ayni dusunuyorum herkes konu sahibine hak vermis ama ben veremedim.hele esina cok kizdim ne demek ya biri anneme pislik diyecek ne hakla
İşte artık konuşacak yüzü kalmadı çünkü annesi beni bu hale getirdi. Eşim o kadar iyi biliyor ki hiçbir kadının annesine dayanamayacağını. İstemiyor tabiki böyle konuşmamı ama annesi o kadar yaptı ki bana artık bir şey diyecek hali kalmadı o kadın delirtti beni.Sizinle ayni dusunuyorum herkes konu sahibine hak vermis ama ben veremedim.hele esina cok kizdim ne demek ya biri anneme pislik diyecek ne hakla
Siz ne saçmalıyorsunuz ya ne eşimi dövmesi? Bir kere o benim kafamı itmişti ben de onu itmiştim buydu. Tekrarı da olmadı zaten uydurmayın kafanızdan geyik yapmak için.kayinvalide cok hatali o konuda herkes hemfikir ama siz de gercekten seviyeyi cok dusurmussunuz. bir insanin terbiyesi karsisindakine gore sekillenmemeli, ne kosulda olursa olsun ailenizden aldiginiz terbiyeyi gostermeniz gerek bence. kim olursa olsun birinin yaninda annesine pislik demek cok kotu.
ama siz zaten esinize de kufur ediyordunuz hatta yanlis hatirlamiyorsam esiniz de ailenize kotu davraniyordu. yani yuz buldukca astarini istiyorsunuz bence esinizden. adama kizamadim cunku ne sizle ne annesiyle basa cikabilir yazik.
aynen dogru ya simdi hatirladim siz kocanizi dovmustunuz e adam size nasil anneme pislik deme desin ki dayak yemeye susamadiysayani adam size hak verdiginden degil, tas atmayayim aman dedigi icin ses etmiyor bence.
Ben istemiyorum gelmesini ama engellemiyorum da. Geçen ay geldi ama ben kesinlikle muhatap olmadım ki bu şartla geldi zaten eşimle konuştuk baştan. Ama evime gelip hala ordan eşimi doldurdu günlerce, çocuğumu erken yatırıyorum aynı saatte diye bana diktatör falan dedi arkamdan duydum hep. Rezil bir kadın, hayatındaki hiçkimse ile anlaşamıyor kavga etmediği bir Allahın kulu yok. Çocukları bile yaka silkiyor ama anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz modundalar. Bana görümcem bile hak veriyor beni sevmemesine rağmen öyle bir kadın işte. Ben başta çok saygılı mesafeli bir insandım ama sürekli dümdüz hakaret eden ve evet mahalle karısı gibi bir kadınla siz de kafayı yiyorsunuz bir süre sonra. Yoksa kaç yaşında kadına ne diyebilirim ben?
Eşim hatalı zaten kesinlikle baştan annesinin yaptıklarına sınır koysaydı ne ben bu hale gelirdim ne de bu kadın bu kadar arsızlaşabilirdi.
Hayır tabiki saçmalıyor. Bir keresinde eşim kafamı itti bir an ben de lohusa psikolojisi ile onu ittim bu yani.Eşinizi mi dövdünüz yukarda bi üye yazmış?
Burada atıp tutanların birçoğu o kadınla tanışsın yanından koşarak kaçar 2 dk duramaz eminim.Peki kayınvalide ne hakla gelinine pislik diyor ? Ne hakla çocuk bakmaktan ne anlar, o kim ki, internet annesi, telekulak diyebiliyor ? Konuyu tam okumadınız heralde siz. Bu laflara karşılık ne desin mesela konu sahibi ? Evet annecim haklısınız çocuğuma bir çorabı bile giydiremeyen ona bakmasını bilmeyen pisliğin tekiyim mi desin. Kimsede peygamber sabrı da yok ama bu kadarda. Kadın hamile bide. Hadi her şeyi geçtim merhametinde mi yok. Evet kayınvalidesi pislik bir insan
Peki torununu görmek istiyor demesine ne demeliyim? Bebeğim 1 yaşında bensiz gidemez ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz nasıl gelmesini engelleyebilirimBurda hatalisiniz. Eve almamaniz lazimdi. Esiniz gidip annesini görsün,ama siz eve kabul etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?