Nefret ediyorum şu kadından

Peki torununu görmek istiyor demesine ne demeliyim? Bebeğim 1 yaşında bensiz gidemez ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz nasıl gelmesini engelleyebilirim

Eh o zaman o torunu dünyaya getirene karsi haddini de bilecek.yok bilemiyorsa o zaman bilene kadar gelip evinizde göremeyecek. Ben cocuklarimin aile büyüklerine iyi bir bagi olmalarina önem veririm. Ama madem kadin evinize de gelip yuvanizin temeline devamli bomba koymaya calisiyor, asil o zaman cocuk icin kendinizi korumaniz lazim. Esiniz belli ki kücüklügünden bu yana annesi tarafindan kücük tutulmus sesini cikartamiyor. Bu onun sorunu. Ama siz kendinizi full koruma hakkina sahipsiniz. Bugün esinize hakkinizda pislik diyen, yarin cocugunuza da annen pislik der.

Siz ne saçmalıyorsunuz ya ne eşimi dövmesi? Bir kere o benim kafamı itmişti ben de onu itmiştim buydu. Tekrarı da olmadı zaten uydurmayın kafanızdan geyik yapmak için.
ben sacmalamiyorum hatirladigimi yazdim. siz de hatta esinizin annenizden korktugunu falan soylemistiniz. yani adami bir sekilde sindirip ondan sonra sizin bu tavirlariniza tepki vermedigi icin size hak veriyor zannetmeyin bunu soyluyorum.

ayrica tekrari olup olmadigini ben nereden bileyim, sizinle yasamiyorum. biraz sakin olun bence cok kabasiniz.

Kesinlikle takılıyorum. Ya tutsun çenesi gelsin sevsin torununu yoksa sokma evine.

Peki torununu görmek istiyor demesine ne demeliyim? Bebeğim 1 yaşında bensiz gidemez ve ayrı şehirlerde yaşıyoruz nasıl gelmesini engelleyebilirim

Çalışma gibi bir şansınız var mı ? Bence kaynanayı eve almamak çok iyi bir fikir değil. Bu sefer siz kötü olursunuz ve eşiniz sizin ailenizinde gelmesini istemeyebilir. Kısası kısas yapabilir yani. İşe girme imkanınız varsa girin derim. Hem kendi ayağınızın üstünde durursunuz hemde böyle saçma sinir bozucu şeylerle sürekli uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bakıcı tutarsınız. Bahaneniz olur mesela şuan izin alamıyorum, iznimi tatil için kullanacağım gibi... kaynana da gelmekten vazgeçer heralde artık ne yapacak tek başına evde. Sizin için de çok iyi olur bence. Bilmiyorum çalışıyor muydunuz önceden ne yaptınız ama hiçbir şey için geç değil

Aynısından bende de vardı. Nişanlandığımızdan beri görüşmüyoruz, eşim de görüşmüyor. Ucuz atlattım ben sanırım.

Valla bazıları başka seçenek bırakmıyorlar. Gelin sonuçta el ama oğlunu seven, düşünen, biraz aklı selim bir anne geliniyle de çatışmaz.
Bu dünyaya biz gelirken tercih etmiyoruz. Anne baba olmak çocuğa karşı sorumlu olmaktır. Ona sevgi, şefkat aşılamak, eğitimini karşılamak, evlenirken yardımcı olmak gibi sorumlulukları da yerine getirmektir. Yoksa kedilerde doğuruyor.
Ama eğitimsiz, cahil , egoist kayınvalideler çocuklarını paylaşamamak gibi sağlıksız bir saplantıya giriyorlar. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor. ekonomik bağımsızlığı olan bir hiç kadın eş ailesinin bu tarz tacizlerine göz yummaz.
Benim ilk evliliğimde asla böyle bir problem yaşamadım. Çok değerli, kaliteli bir kayınpederim vardı. Beni kendi kızından ayırmaz, elleriyle Adana kebap yapardı. Kayınvalidem de eşinden çekindiği için bana gözünün üstüne kaşı var dememiştir Bende bayramlarda, tatillerde hep yanlarına giderdim.
“Ne ekersen onu biçersin” Entrika, hırsı, gıybet, kıskançlık ekerseniz ister istemez evladınız bile olsa kaçırırsınız.

Ben küslükten sonra bebeği eşimle ona gönderdim torununu görsün oğluyla arası açılmasın diye. Bu defa da ikiyüzlüler hayatımızdan çıktı artık biz üçümüzüz filan yazdı. Sonra da eşimin oraya tek gittiği bir seferde oğluyla oğlu beni dövmediği, maaşımı elimden almadığı, altınlarımı neden ona vermediğim gibi sebeplerle kavga etmiş. Yani meseleyi buraya getirmiş. Bebeğimi onun istediği hastane ve doktorla doğurmadım diye doğumdan sonra oluşan bir sorun için, inat ettin ille orada doğurucam diye al sana inat işte bebek koronadır kesin kaldıramaz ölür dedi. O yüzden pek de torun sevgisi taşıdığını düşünmüyorum insan bunu dillendiremez çünkü bence. Hayat tercihlerden ibaret neticede daha fazla onu alttan alamazdım. Bir yere kadar dolduruyor bardağı insan.

Cevap verip napacaksınız değişmiyor demek ki. Bırakın istediğini söylesin siz keyfinizi bozmayın en büyük cevap bu zaten
Bir iki bakar beni takmıyorlar o da pes eder bi ihtimal

Eşinin telefonunu karıştırma duyma görme
O eşine saydırsın dursun kendi hayatına odaklan
Çünkü Nefret ettiğin biri kendisini sana hatirlattikça daha beter bi hale geliyosun
Düşündükçe sinirlerin harap oluyor
En güzeli yok saymak eşin annesiyle konuşurken ona söyle ya o odayı terketsin yada sen terket
Kafaya takmamaya gayret et çünkü karşında seni anlayabilecek uzlaşabileceğin biri yok
Benim kv de bana çektirdi aklima geldikçe bütün günü kendime zehir ederdim
Sonra niye bütün gün bu karıyı düşünüyorumki ne gereği var değişen bişey yok dedim kendikendime
Kafandan atmaya çalış başka şeylere odaklan

Mesleğim var ama bebeğim küçük ona bakıyorum bir de hamileyim şu an bakacak kimsem yok maalesef. Bir de o kadın bayılır tek kalsa evimi kendi isteğine göre düzenler iyice yerleşmeye çalışır zaten asıl bizle yaşamak istiyordu ben müsaade etmiyorum diye de nefret ediyor benden.

Sizin nefretler karsilikli. esinizle sorunlu oldugunuz ev isi ile ilgili konunuzda bile annesine hakaret etmissiniz ruh hastasi diyerek :)

Sizin nefretler karsilikli. esinizle sorunlu oldugunuz ev isi ile ilgili konunuzda bile annesine hakaret etmissiniz ruh hastasi diyerek :)
Aynen en alakasız şeyde bile kadına gıcık olacak bir şey buluyorum artık delirtti beni 2,5 senede.

Ay Allah korusun ne biçim Üslup onlar nasıl Mesajlar böyle mi yazmış açık açık cidden

Az önce aradı yine görüntülü utanmaz kadın. Eşime önceden dedim ki bebeğimi bugün göstermiyorum arama sakın. Bana tonla hakaret edip ertesi gün bebeğimi göremez ödül gibi. Aradı ben de hemen çocuğu aldım odaya gittim. Eşim peşimden geldi ver çocuğu senin değil sadece dedi baya tartıştık ben de vermedim bana beddua etti senden nefret ediyorum deyip çıktı odadan. Tabi cadı annesine ne açıklama yapacak diye öldü stresten. Bu adamla evlendiğim güne lanet olsun, şu kapanma bitsin ailemin yanına gidicem orada sakinleşip düşünüp karar vericem boşanmayı o kadar istiyorum ki şu an.

Ben kvnin hakli oldugunu soylemedim ama yasca buyuk biri ve esinin annesi.ayni seyi esiniz annenize yapsa ne dersiniz aaa canim haklisin annem haketti mi diyeceksiniz.
Insanin karakteri olaylara gore degismez ben ne olursa olsun esimin ailesine bu cumleleri kurmam.yaptigi seyler tipik kv hareketleri evet kv az degil ama konu sahibinin de ondan kalır yani yok

Ne tipik kv hareketleri yahu ben hiç böyle hakaret tufanı eden bir kv görmedim çevremde sizin çevrenizi merak ettim açıkçası ben hayatımda ilk defa böyle bir kadın görüyorum.

Eşine hiç çaktırma sinirlendiğini. Akşama biraz süslen. Güzel bir sofra kur. Çok neşeli ol akşama dek ve ve akşam bebeğin, sen ve eşin çok mutlu, gülen bir foto çek. Altına da "benim güzel ailem " yaz. Fotoda bebeğini süsle ama ayağında çorap olmasın fotoyu hem kendinden, hem eşinden ayrı ayrı paylaş

Benim annem eşim hakkında böyle konuşsa ve bebeğimi nasıl giydirdiğime, nasıl yetiştirdiğime karışsa, hele hele böyle hakaret edecek olsa cevabını benden alır, eşime sıra gelmez bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…