Nefret Ediyorum!

Hele şu gündüz gezmelere günlere gidip, iş çıkış saati insanlardan yer bekleyen teyzelere,

Marketlerde servis arabalarına binmek için birbirini iten insanlara,

Toplu taşım araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenlere,

İş yerinde herşeyi ben bilirim gibi gösteren yalakalardan da ben nefret ediyorum...

_doğurduğu çocuklara bakamazken kendini çocuk doğurduğu için kahraman kabul edip senin bebeğin olmuyor diye alttan bakmaya çalışan ve eeee artık yap sende diyen tiplerden nefret ediyorum...
_sen tuvalette sıra beklerken ayy çok sıkıştım diyerek havaya konuşup sıra kapmaya çalışanlardan ve seni yok sayıp izin bile almadan sırana geçenlerden nefret ediyorum...
_yanında ben olduğum halde öküz gibi arabanın içine hatta eşimin gözünün içine bakmaya çalışan kendini kadın zanneden insan müsfettelerinden nefret ediyorum...
_kalabalık biyerde geçmek için insanı ite kaka geçmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum...
_sokaktaki kediye köpeğe tekme atan taş atan ve işkence eden hayvanlardan nefret ediyorum....
_köpek yiyen çinlilerden nefret ediyorum...
_tuvaletini yapıp o tuvaleti pis bırakan insanlardan nefret ediyorum...
_sen ağrıdan geber kıvran işini ağırdan alıp seni tınlamayarak yüzüne bakmayan doktorlar var genelde devlet hastanelerinde böylelerinin hepsinden nefret ediyorum...
_insanların yaşamlarına haklarına saygı duymayan insanlardan nefret ediyorum...
_özel hastaneye giidp daha iyi bir hizmet almak isterken birden soyulduğunu farkediyosun böyle hastanelerden nefret ediyorum...
_hamile bir kadınla tartışanlardan nefret ediyorum...
_evde karısına pazar parası çocuğuna ayakkabı almaya acizken o parayı gidip pavyonlarda karıyla kızla yiyen adamlardan nefret ediyorum...
insan diyemeceğimiz ve nefret ettiğimiz okadar çok insan tipi varki ben nefretle kinle dolsamda yetmez eksik kalır...

Evde gül gibi karısı varken gözü dışarda olan erkek müsvettelerinden de nefret ediyorum.
Çoluğu çocuğu var adam gene adam değil zevki sefayı başka kadınlarda buluyor.
Eve geldimi sevgili eş biricik baba numaraları...
Kandırılan bir eş arada masum minikler .
Tüm bunlara neden olansa karaktersizin bayrak tutanı bir insanımsı varlık...
Nefret edilesi o kadar çok şey var ki şu hayatta.

Karısını hamile bırakıp sonra çocuğunun düşmesi için karısını merdivenlerden yuvarlayan karnına tekmelerle
saldıran da insan işte...
Bu insanlarda da nefret ediyorum.

En acısı da ne biliyor musunuz...
Hayattaki iyi yada kötü her nefes alanın "insan" diye alandırılması...

hayvanlarrı sevmeyenleri, onlardan korkanları anlamakla birlikte, onların da acı çektiğinin farkında olmayan pisliklerden nefret ediyorum.

kürk giyen insanlardan nefret ediyorum.

ne zaman evleniyosun bebişim, olur yaaa kısmet diyen hayatı sadece evliliğe endeksli kadınlardan nefret ediyorum.

iyi niyetli olduğunu gördüğünde bunu sonuna kadar kullanabileceğini sanan uyanıklardan nefret ediyorum.

kendini çok öven insandan hiç istisnasız nefret mi ediyorum üzülüyo muym tam emin olamadım.

ilgi gösterdiğinde totosu kalkan, adam yerine koymadığında ise peşinden koşan erkeklerden nefret ediyorum.

uyuşukluğun, tembelliğin doruklarında olduğum zaman da kendimden nefret ediyorum.

Ben de şunu anlamıyorum kime sorsanız çok titizdir,çok temizdir, evde yaptığı temizliği övüne övüne anlatır ama dışarıda girdikleri tuvaletler leş!! uzaylılar gelip kirletiyor sanırım??

Bir zamanlar çalıştığım yerde toplasanız 6-7 kadın var hadi 10 kişi olsun.. kızlar tuvaletinde kapı arkasına atılmış kabak gibi açık ped kim attı diye kıyamet koptu (tabi kızlar arasında) herkes yapana saydırıyor yapan orada ama kendine saydırıyor... ilginç..

Bir günde orduevinde davetteyim, orada wc ler pırıl pırıldır her zaman.. Neyse ilerleyen saatlerde wc ye gittim ne göreyim her yer peçete,rulolar yerlerde ıslanmış,çamur olmuş,rezillik!! bunu yapanlar bütün gün "titizliğini" anlatan kadınlar

İnsanların giyimini, dinini, dilini, düşüncelerini, hayatını yargılayan insanlardan nefret ediyorum,

Hayvanlara işkenceler edip kendini hala insan zannedenlerden nefret ediyorum..

Sırf biraz daha fazla para kazanmak için insanların köle gibi çalıştırılmasından nefret ediyorum..

toplum içinde yaşamayı öğrenemedik bir türlü.. öyle bi hale geldikki insanlarım birbirlerine tahammülleri kalmamış.. herkes kendini düşünür olmuş.
dün hastaneye kardeşimi götürdüm acile.. herkesin elinde sıra numarası olmasına rağmen doktorun yanına önce girmek için kavga ediyorlar.. kimse kimsenin halinden anlamıyor. yardımlaşma denilen bişi kalmamış aslında. acil kapısında yaşlı bi kadın bekleye bekle vefat etti.. kadın öldükten sonra müdahalede bulundular çok acı.. kardeşime serim taktırdık.. hemşire bi yandan kardeşimin damar yolunu açmaya çalışıyor bi yandan arkadaşlarına beni bekleyin geliyorum hemen deyip acele ediyor. artık iğneği nasıl taktıysa serum da takıldıktan sonra kardeşimin koli şişmeye başladı morardı.. hemşireyi çağırıyorum gel bak diye gelmiyoo ben biliyorum serumun mavi düğmesini kapat diyo.. hayatımda ilk defa serum takıldığını gördüm nasıl kapatayım yanlış bişey yapmaktan korkarım.. kaldıki hemşienin gelip bakması lazım.. yok gelmedi tekrar çağırdım hani yapamadımd bi gelip baksan kolu şişti bişimi oldu acaba diyorum.. kadın ordan şunu aşağı indirmesini bilmiyormusun diye bağırmaya başladı.. en sonun dada tartıştık tabii.... kimse kimsenin halinden anlamıyorr.. çok kötü bi durum .. dün gördüklerim karşısında çok üzüldüm nasıl iş buu... bu ülke nereye gidiyor böyle yeni nesilleri neler beklediğini kestiremiyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun .. kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

O kadar güzel yazmışsın ki, bu devirde, artık her türlü temizlik malzemesinin ucuz fiyatlara elde edilebilirliği söz konusuyken bu kadar pis olmayı başarabilen tek toplum belki de biziz.
Özellik otobüs, metro , metrobüslerde her türlü iğrenç koku, saygısızlık, itme kakma ne ararsan var.
Şu da var, sanki bayan olarak sadece kendisini koruması gereken bizmişiz gibi davranıyor bu erkekler, sonuçta sıkışık bir otobüsteysen hep bayan olarak sen kendini kollamak ve kaçmak zorundasın adamın umrunda değil aksine üstüne üstüne abanıyor NEFRET EDİYORUM BU AYILARDAN.
Şu da var ki temizlik imandandır diye bir hadis var, hem çok dindar olduğunu iddia edip hem de pislikten kokmak kadar vahim bir durum yoktur sanırım.
Başkası için değil insanın sadece kendisi için bile temizliğine dikkat etmesi şart!

çalıştığım yerden minibüse biniyorum bazen. küçük çocuklar oluyo ellerinde leş gibi kokan kıymalı pide tarzı şeyler. çocuk elleri yağlı yağlı heryere sürüyo. annesi tınnnn

yahu ailemiz bize sırf başkalarının canı çeker diye dışarıda bişey yememeyi öğretti, kaldı ki minibüs içinde...

çok yazık...

Peki banyo yapmayıp toplu taşımalarda leş gibi kokanlara ne demeli.
Su sabunda mı yok kardeşim evinde .
Temizlik gibisi var mı ya...
Böyle insanları gördükçe doktorların kapılarına "banyo yapıp temizlenip geliniz" yazısı asmalarına şaşmamak
lazım.

Geçen bir konu oldu. Dedim ki kimse de deodorant kullanmıyor. Hemen itirazlar, yok efendim millet zor geçiniyormuş, onlara nasıl para bulsunlarmış. Dedim ki "L..S..S.. marka anti perspirant deodorant 7 TL. Ben her gün kullanıyorum, 1 yıl oldu ancak bitiyor. İçtikleri sigara kaç para? En ucuzu 6 TL. Her gün en az 1 paket alınıyor mu? Alınıyor... Geçim derdiyle ne alakası var? Milleti rahatsız etmektense 7 TL verip foseptik çukuru gibi kokmamak varken neden hala bahane? Hadi alamadın, suyun altına bi girip çıksan, kıyafetlerini günlük şöyle bir sabunlu sudan geçirsen gene o kadar kokmazsın. " Cevap yok tabi. Anca bahane...

Nefret etmekten nefret ediyorum.

Müdahale edebildiğime müdahale ediyorum, edemediğimi Allah'a havale ediyorum.

Nefret edip de kimse için içimi karatmak istemiyorum.

Katılıyorum,kadın olarak insan nasıl içine sindirir,nasıl kendine yakıştırır anlamak güç.
Eskiden ne avm'ler de ne de hastanelerde tahlil harici tuvaletleri kullanmazdım.
Ama hamileliğimden dolayı tuvalet ihtiyacım artıyor ve malesef girmek zorunda kalıyorum.
Asla oturmuyorum,huyumdur zaten evimden başka hiçbir yerde oturamam.
Ama havadan bile yapıyor olmak çok rahatsız ediyor.
En son geçen hafta devlet hastanesi de değil,özel bir hastanenin tuvaletini kullandım.
Hoş sgk anlaşmalı özel hastaneler devlet hastanelerini geçti.
Tabi ki devlet hastanelerinden daha özenliler ama gelen insan kalitesi değişiyor mu ki.
Regl döneminde bir bayan girmiş herhalde benden önce,girmemle çıkmam bir oldu.
Ben kullanamadan o kısımdan çıktım,hastane personeli bir bayan girdi.
Utandım o görüntüden,acaba benden mi bilir diye.
Göbüş de çok çıkmadığı için bilmez kadın hamile olduğumu,üstüme kalır:)
Ben dışarıda bu denli pervasız ve pis olan insanların evlerinin de pek farklı olduğunu düşünmüyorum.
Ne medeniyet ne eğitim ne görgü,hiçbiri değil aslında.
İnsan olmak,kendine yakıştırabilmek konunun özü.
Seviyor kadın pis olmayı,pis kokmayı.Kocası da öyle kabul etmiş,geri kalır yanı yok.
Eee dışarıda ki bizlere halt etmek düşer işte.
Allah temizlikten ayırmasın ne diyeyim...

evet canım ve o kişilerin yarısına sorsan 5 vakit abdest aldıkları için temiz olduklarını düşünürler.Abdestte koltuk altı yıkanıyor mu Allah aşkına ,ya da bu devirde sabuna dokunmadan temizlik nasıl oluyor.O bir ibadet,oradaki manevi temizliği anlayamıyorlar.Herşey de olduğu gibi bunu laçkalaştırıyorlar.Doğru düzgün banyo yapmayıp ,temizlenmeyip normal namaz abdesti alınca kendini temiz zannedenlerden nefret ediyorum ben de.Bi de sorsan sana temizlik dersi vermeye kalkar böyleleri

Önceki sene ramazanda camiye mukabeleye gideyim dedim. Aman yaa kendi cinsimden utandım. Cami buram buram ayak kokuyor. Millet leş gibi ter kokuyor. Ağızları desen, biri konuşurken burnmu tıkıyorum. O neydi ya...

yolda yürürken sigara içenlerden nefret ediyorum..senin dumanını ben niye çekeyim ya
otobüslerde kulağında son ses müzik dinleyenlerden..dışardan duyulan o cıstak cıstak sese uyuz oluyorum
şemsiyesini kafalara çarpa çarpa hatta bazen gözleri delecek gibi geçen hödüklerden nefret ediyorum azıcık kaldırsan kolun kopmaz sonuçta
torpilli dayılı bi işi bilmeyen sırf torpilinden dolayı programın hasını alan nöbet tutmayan ve saygıdeğer diye anılan meslektaşlarımdan nefret ediyorum
okusaydım kesin doktor avukat olurdum çok akıllıyım diyenlere gıcık oluyorum..e diyosun işte okusaydın..ne olduğun önemli sonuçta,diploman değil!
kazalarda felaketlerde vs yardımcı olmaktan çok resim video çekme derdinde olan duyarsızlardan nefret ediyorum
çocuklara bağıran mağaza sahiplerinden, selam verildiğinde tip tip bakan komşulardan, asansörde 4 kişiyken 5.nin gelmesinden -4 kişilikse asansör- nefret ediyorum
toplantı seminer vs önemli organizasyonlarda telefonunun sesini kapatmayan hatta çalınca bağıra bağıra konuşanlara da çok kızıyorum
reyonda daha ucuz gösterip kasada kazığını atan market vs dükkan sahiplerine sinir oluyorum. bugünün uyanığı ama yarın cehennemin odunusun haberin yok!!

eski sevgilimden nefret ediyorum gördüğümde tekme tokat dalıp, kafasını gözünü burnunu ağzını patlatıp, çenesini elini, kolunu kırasım geliyor. eski sevgilimin o olmayan karakterinden, şişirilmiş egosundan nefret ediyorum. onunla haftanın 5 günü aynı ortamda bulunmaktan nefret ediyorum. göz göze gelmekten nefret ediyorum. kendimden nefret ediyorum çünkü hala onu seviyorum. nefret ediyorum çünkü ondan başkasıyla yapamıyorum.

50 kuruşa su içirip 1 tl ye çıkarttırırsan o suyu adam ağzına bile yapar düzen bozuk insanlar karekterinden ödün vererekte olsa hırsını alıyor bence umumi wc leri çok mecbur değilsem kullanmam hem pahalı hem pis bu ne

işte bu yaşın gelmiş 60 a hala geziyosun hemde otobüstesin senden daha yorgun insanda yer bekliyosun vermiyorum valla yer falan ben yaşlanınca banada yer vermesinler :) eğer geziyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…