- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Şu canım hayatta nefret edilecek insan tiplemeleri o kadar çok ki...
Hangisini ilk sıraya koyacağımı şaşırdım resmen.
Dün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine işim düştü.
O kadar kalabalıktı ki anlatamam.
Ağız kokuları ter kokuları vs hep birbirine karışmış durumdaydı.
Midem bulandı ve kendimi elimi yüzümü yıkamak için tuvalete attım :26:
Bir de ne göreyim tuvaletlerden birinin kapısı han gibi açık.
Ve leş gibi!!!
Kadın resmen büyük tuvaletini yapmış ve su dökme zahmetinde bulunmamış!!!.
Girmemle çıkmam bir oldu.
Hemcinsi olduğum içn resmen utandım kendimden!.
Daha bu da bişey mi...
Petlerini olduğu gibi çöp kovasına bırakanlara ne dersiniz.
Bunları yapan hemcinslerimden utanıyor ve nefret ediyorum!!!
Peki banyo yapmayıp toplu taşımalarda leş gibi kokanlara ne demeli.
Su sabunda mı yok kardeşim evinde .
Temizlik gibisi var mı ya...
Böyle insanları gördükçe doktorların kapılarına "banyo yapıp temizlenip geliniz" yazısı asmalarına şaşmamak
lazım.
Geçen bir konu oldu. Dedim ki kimse de deodorant kullanmıyor. Hemen itirazlar, yok efendim millet zor geçiniyormuş, onlara nasıl para bulsunlarmış. Dedim ki "L..S..S.. marka anti perspirant deodorant 7 TL. Ben her gün kullanıyorum, 1 yıl oldu ancak bitiyor. İçtikleri sigara kaç para? En ucuzu 6 TL. Her gün en az 1 paket alınıyor mu? Alınıyor... Geçim derdiyle ne alakası var? Milleti rahatsız etmektense 7 TL verip foseptik çukuru gibi kokmamak varken neden hala bahane? Hadi alamadın, suyun altına bi girip çıksan, kıyafetlerini günlük şöyle bir sabunlu sudan geçirsen gene o kadar kokmazsın. " Cevap yok tabi. Anca bahane...
evet canım ve o kişilerin yarısına sorsan 5 vakit abdest aldıkları için temiz olduklarını düşünürler.Abdestte koltuk altı yıkanıyor mu Allah aşkına ,ya da bu devirde sabuna dokunmadan temizlik nasıl oluyor.O bir ibadet,oradaki manevi temizliği anlayamıyorlar.Herşey de olduğu gibi bunu laçkalaştırıyorlar.Doğru düzgün banyo yapmayıp ,temizlenmeyip normal namaz abdesti alınca kendini temiz zannedenlerden nefret ediyorum ben de.Bi de sorsan sana temizlik dersi vermeye kalkar böyleleri
Hele şu gündüz gezmelere günlere gidip, iş çıkış saati insanlardan yer bekleyen teyzelere,
Marketlerde servis arabalarına binmek için birbirini iten insanlara,
Toplu taşım araçlarında yüksek sesle müzik dinleyenlere,
İş yerinde herşeyi ben bilirim gibi gösteren yalakalardan da ben nefret ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?