Nefret etmek yok olmalarini istemek

Ben olsam bi psikologa giderdim neden kendimi hasta edeyim ki. Sürekli negatiflikler icinde olmak aklından sürekli mutsuz dusunceler gecmesi ileriye dönük depresyona sokar seni canım. Hem eşin ile de aran bozulur ilerde. Şuan nişanlısınız durum evliliğe gelince işler emin ol daha ciddi ilerliyor. Boşanmaya kadar gider. Bence esinin hatrına onu seviyorsan daha ılımlı olmaya calıs. Kendini onların yerine koy. İleride sen de kayınvalide olacaksın. Belki sen kendini dört dörtlük göreceksin ama gelen gelin veya damat bir sekilde senden memnun degılmıs gibi tavırlar icerisine girerseler sen de hosnut olmazsın. Belki bu paylaşamama duygusu ile evladının yuvasını bozan sen olacaksın. Biraz empati yapmaya calıs derim. İsin icinden cıkamazsan destek almalısın bence

Çok tehlikelisiniz ya nişanlınızla evlenip başını yakmayın yada tedavi olun. Ne demek nefes almalarını bile istemiyorum, yok olsunlar istiyorum nedir ya?

negatıflık degıl bu.cok tehlıkelı bı duygu ama uzman olmadıgımdan tabı ısım cısım bılmem. sıddete egılım ve etrafa sataslamalara kadar gıder bu. sadece aılesıyle yuz gozsun o yuzden bı tek onlara karsı bu kinin . umarım kız arkadası kankası yoktur. hoş sen cınsıyet secmeksızın onlardan da bı ısteklerı rıcaları oldugunda tıksınırsın. sende saplantılı bı sahıplenme hıssı var ask ve sevmek kelımesınden bıle uzaksın. sadece onlardan degıl sankı tun ınsanlıktan ıgrenıyormussuncasına yazmıssın. sevıyor olsan nısanlını aılesınden tiksinecek sevıyede nefret ettıgını bellı etmezsın uzulmesın dıye:)) tedavı gor:)

Konu sahibi zaten hatasının farkında, millet yardımcı olacağına bir de daha çok üstüne gitmişler.
Yazık hakaretvari eleştiriler olunca kendi ayrılmış siteden.

Siz doktor musunuz

Konu sahibi zaten hatasının farkında, millet yardımcı olacağına bir de daha çok üstüne gitmişler.
Yazık hakaretvari eleştiriler olunca kendi ayrılmış siteden.

Yani ben de anlamadim cok kadin duygularini icinde yasiyordu muhtemelen yaptigi bisey yoktur, bir de kotu enerjiden kurtulmak istiyorum demis. Bence es ailesinde yonelik bu takintisi kendini de rahatsiz ediyordu cok. Biz yuklenmesek belki anlatir sebeplerini desebilirdi cozum bulabilirdi ama iste kendi de kacti.

Bu kadar üstüne giden olunca sessizce ayrılmayı tercih etti demek.

11 yaşındaki çocuk görümceden bile sebepsiz nefret eden ve yok olmasını isteyen, araba kazasında ölmelerini dileyen garabetin kendi yok olmuş. Ne alâ! :) Ona kimse yardım edemez, herkesin içinde karanlık bir tarafı vardır;ama bu arkadaş foseptik çukuru. Hasta değil, çok kötü. Onu sevgi bile iyileştiremez.

Tovbe tovbe,lohusa sendromu gibi,ama bir farkla,nisanlini anasi dogurdu bacim

Resmen nefretle besleniyorsunuz konuyu ilk okumaya başladığımda ana babasını öldürdüler herhalde bu kadar nefret ettiğine göre dedim.
Ne yazıkki size insanlar bisi de yapmamış unutmayınız ki ilerde sen de bir kayınvalide olacaksin .En acilinden psikiyatriden destek almalısın yoksa yazık olacak karşı tarafa...

Lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyesim geldi

Bence nişanlın sana iyi gelmıyor.Seven insanın kalbı çok guzel ılur.Sizin kalbınızden nefret akıyor.Nişanlınıza ve aılesıne uzuldum.Unutmayın nefret ettıklerınız aılesı nişanlınızda tam olarak olmasada ailesıne cekmiştir.Bu işten vazgecın hem onları hem kendınızı kurtarın

Bahsi geçen görüncenin 12 yaşında olduğu bilgisi geçtiğimiz 16 sayfada verilmiş mi? Yoksa ben söylüyorum
Üstelik 4 yaşından beri,yani bebekliginden beri bildiğin bir çocuk. İnsan 12 yaşında bir çocuktan nasıl böyle nefret edebilir? Kaldı ki atanmayı bekleyen bir sınıf öğretmeniymis, yani o yaşlardan anlaması gereken bir durumda konu sahibi...bir de utanmadan gorumce demiş küçücük çocuğa,şaka gibi valla

*Bir medeni cesaretle konu açan insanları linçlemeye karşıyım ama konu da konu yani yaaa, resmen insanlari tahrik için acilmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…