Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

peki şimdi ailenizi düşünüyorsunuz
evlendiniz diyelim o psikopatla o zaman ailenizin durumu nasıl olcak
kızlarının mutsuz olması,eziyet çekmesi,vs bunları görünce ınanın hergün ölürler
havlayan köpek ısırmazmış afedersınız tabır bıraz ağır oldu ama
yol yakınken lutfen ailenize söyleyin
polisi arayın tehdit ettiğinide söyleyin savcılığa suç duyurusunda bulunun
elinizden gelen herşeyı yapın ama lütfen hayatınızı mahvetmeyin
son pişmanlık fayda etmez

tatlım sen korkuyorsan biz yapalım küfür edecem site izin vermez ş...siz sakın sakın sakın ailende baya fedakarmış hani senin onları düşündüğün kadar keşke onlarda seni düşünüyor olsalardı yazık cok yazık ciddiyim kız bak ver numaranı bana ondan korkan onun gibi olsun meydanı boş bulmuş o p....k eğer sende hala olmaz evlenecem diyosan dogrusu sanada pes derim sen sonunu göremiyorsun allah mutlaka yardım edecektir ama sen bişiyler yaparsan..önce yap sonra tevekkül et..nasıl sinirlendim yaaa hallah hallahhh desdur yarabbiii

Bu adamla bir ömrü geçirmek istemiyorsan eğer, evliliğin eninde sonunda patlak verecektir.
Doğacak çocukların ayrılmış bir ailenin çocukları olarak büyüyecekler veya belki kavga gürültünün ortasında kalacaklar.. Yani sen sadece kendi ömrünü değil, çocuklarının hayatını da feda ediyorsun.

Burası dağ başı değil, tehditle evlilik olmaz. Kendine gel arkadaşım.
Yüzde 100 emin olmadığın biriyle oturma o nikah masasına, asla.

Ne demek kendi hayatım umrumda değil,ölümü ne zannediyosunuz ki siz?Kendi hayatınız umurunuzda olmadığı için zaten izin veriyorsunuz bunlara,çocuk musunuz Allah aşkına?
Dediğiniz kadar psikopatsa siz evlendikten sonra da ailenize de zarar verir,açın bakın 3. sayfa haberlerin;

-Koca dayağına dayanamayan kadın babasının evine döndü,cinnet geçiren koca,gece içip kapıya dayandı.. Sonuç :???? Burayı siz doldurun artık,yazmaya elim varmadı.

Gidin polise şikayet edin,savcılığa suç duyurusnda bulunun,(ben olsam ruhsatsız silah taşımasından başlardım mesela)olanların hepsini ailenize anlatıp yardım isteyin,bir çıkış yolu vardır mutlaka.

Yok öyle ay polise şikayet etsem nolcak,ay aileme zarar verir,kendi hayatım umrumda değil,bunlar çok çocukça ve hiçbir alt yapısı olmayan sözler,kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Evlenme gibi bir hata yapma sakın.. Ailene Seni tehtit ettiğini yaptıgı herşeyi anlat. Polise gidin hiçbirşey olmaz korkma. Ewlendikten sonra herşey daha kötü olur bu sefer hiç dönüşü olmaz..
Hayatını kimse izin böyle zindan etme..Güçlü ol polis sana mutlaka yardımcı olucaktır.. umarım kendine güvenir ailene herşeyi anlatır polise gidersin.
Allah Yardımcın olsun..

Sen bi şikayet et bakalım yanına yanaşabiliyormu?Neden bu kadar hafife aldın polisi?Olmadı içiniz rahat değil,toplayın tası tarağı muhitinizi,telefonlarınızı değiştirin.Annen baban tüm ayrıntıları biliyorsa zaten asla bu evliliğe müsaade etmez.Eğer bilmiyorlarsa da derhal anlat.Burada eyvah eyvah edene kadar bir şeyler yap!...La havle..

polise şikayet etsem ne olacak polsleri görüyoruz ifade alıp bırakıyolar yaptıkları bişey yok

aklını başına topla:mymeka:

senin korktuğunu anladığı müddetçe üstüne gelecekkötükedihüso

kişiliksiz bir manyaktan bahsediyorsun. yaşın daha 23 kaç yıl çekeceksin bu ............. alsanaalsanasmile

aileni topla ve olanı biteni anlat. bir yol bulursunuz. ruhsatsız silahı varmış. evlenipte hem kendi hayatıını hem ailenin hayatını karartma.
polise gidilir,savcılığa başvurulur.vereliniortak

eğer dik durursan kurtulmak istersen çaresiz falan değilsin.:mymeka:

ama eğer böyle bir adamla evlenirsen aileni daha büyük bir belaanın içine atacaksın.

otur ve düşün böyle bir adamdan nişanlı iken ne hayır gördünde evlenirken ne hayır göreceksin. evlendikten sonra ne pislikleri ortaya çıkacak. sen melek misin sabrın sonsuz olsun. elbet bir gün kurtulmak isteyeceksin

şimdi o kötü günleri hiç yaşamadan bu adam bozuntusundan kurtulabilirsin. aç gözünü. tek taraflı bakma. o damatlığı da kafasında parala.kötükedihüso

hiçbir şey yapamaz. polisleri yabana atmakötükedihüso

dizi film gibi resmen
hani dizi devam etsin diye sürekli kimseye hic bisey söylemez ya kiz
aynen öyle valla
akil var mantik var kendi kendinizi mutsuz ediyosunuz
icki icip eve dadanan adamdan ne hayir gelir
aklinizi basiniza toplayin ve normal davranislar sergileyin
siz kendi kendinizi mutsuz ediyosunuz hemde bir hic ugruna

hemen gidip ailenize olan biteni anlatin
ve kendinizi bu durumdan kurtarin
böyle sizi simddiden tehtit eden adam ilerde neler neler yapar...

Ne demek ya polis hiç birşey yapmaz sen şikayetini yap bakalım önce anlat yaptıklarını tehdit ediyor de bak bakalım neler olacak alacaksın ailenide yanına tıpış tıpış şikayet etmeye gideceksin..

ruhsatlı deil büyük ihtimalle ben öle biliyorum

Al işte sana bir suç durumu eğer silah ruhsatsız ise gereği yapılır ...

ne demek benim hayatim önemli degil kendi kendine iskence cektirmek günah bilmiyomusun
sen bunu kaldiki evleenelerek ailenide mutlu etmiyceksin tam tersi seni elleriyle atese verdikleri icin
hergün vicdan azabi cekicekler

Polise başvurun hanfendi. Bu normal bir geçimsizlik filan değil. Hayati tehlike var diyorsunuz. Polis ifade alır bırakır demekle çözülmez bu iş. Şimdi evlenseniz bu psikopat sizi evliliğiniz sırasında da sürekli tehdit edecek. O zaman ne yapacaksınız?

hayatım sen resmen bile bile lades diyorsun iyi de ne kadar sürecek bu evlilik...Lütfen aile büyüklerinizi de toplayın ve bi karara vardırın,istenmeyen biriyle evlenilir mi yaa...bi de silahlı...ne bu aşiret reisi falan mı...allah allah çok şaşırdım bu devirde istemediğin biriyle evlilik ilginç....allah yardımcın olsun canım ne diyeyim...ilerisini düşün...ola ki bi hata yapıp ta evlenirsen(umarım öyle bişey olmaz)sen sen baştan korun ki öyle bi psikopattan çocuğun falan olmasın....

herkes huzurlu evlilikler yapıyor yapmak için uğraşıyor sen bile bile ateşe atlıyorsun farkındamısın?ilerde dövecek seni işkence edecek neyapacaksın dönmeyecekmisin babana sığınmıyacakmısın sığınmazsan ya o seni öldürecek ya canın dişine gelecek sen onu öldüreceksin gitme evlenme ne olursa şimdi olsun ilerde daha kötü olur polis karakola çekse dövse korkutsa pısar siner yaklaşamaz sana olmadı ailenin sülalenin erkekleri korkutsunlar hallolur merak etme

konu sahibi son fikrin ne acaba ? bu eziyete tahammül edecek misin?

Ben artık hatayı adamlarda aramaktan vazgeçicem biz kadınlar bu kadar ürkek, korkak bu kadar aciz olursak sütü bozuk adamlar da bize böyle her işkenceyi yapar. Nasıl bir herif bu böyle ailesi nasıl bir aile belinde silah varmış pehhh. Ruhsatlı değildir o silah sen şikayet et zaten ruhsatsız silah artı tehditden aldılar mı tamam. Ayrıca git karakola ağlaya ağlaya anlat mahvoldum de acındır iyice kendini hatta anneni de götür vicdanlarına dokunsun bak eşşek sudan gelinceye kadar nasıl dayak yiyor. adamdaki kendine güvene bak. ailesi de akıl hastanesine kapatsın biricik oğullarını. çok sinirlendim

sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim

konus kesinlikle
aileni mutlu degil mutsuz ediceksin evlenerek
en iyisini yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…