yakında evlenicem ama çok mutsuzum evlenmekte istemiyorum benim yaşadıklarımı allah düşmanımın başına bile vermesin çok zor senağlama hep mutlu olmayı bekledim ama hep ezildim keşke bi mucize olsada evlenmesem diye bekledim ama olmadı günler azaldıkça ızdırabım artıyo sırf ailem zarar görmesin diye bi ömrü heba ediyorum şerefsizin birine olsun yeterki annem babam mutlu olsun kıyamıyorum onlara senağlama tehditler alıyorum hayatımdan vazgeçtim tek dileğim tek duam rabbimin sesimi duyup beni kurtarmasısenağlama
polise şikayet etsem ne olacak polsleri görüyoruz ifade alıp bırakıyolar yaptıkları bişey yok
böyle huyları olduğunu öğrenince ailem redetti onu ama o beni tehdit etti yine aileme kardeşlerime zarar vereceğini söledi ve en öenmliside silah taşıyo bi delilik yapıp birine zarar vermesinden korktum hep o yüzden katlanıyorum çok çaresizim
görücü usulü oldu ben sonradan istedim çünkü annm ondan uzağa gitmemi istemiyodu benim sevdiğim başka biri vrdı ama onunla evlensem ailemden uzaklaşacaktım mutlu olmayı reddedip ailmin onay verdiği kişiyi kabul ettim bana başta yaln sölemş hep şimdide içip içip gece olay çıkartıyo bi keresinde gece yarısı babamı arayıp ayrıldım yüzüğü attım dedi sonra başka bi gece kapıma geldi bu sefer babam duymadı allahtan yoksa kalbine inerdi para konusunda çok sorun yapıyo parayla bozmuş kafayı ve çok içiyo ayrılmak istesemde tehdit ediyo korkuyorum
bn kendi hayatımdan vazgeçtim sadece benim korkum aileme zarar vermesi polis hiç bişey yapmaz çünkü ortada belli çok vaka oluyo ifade alıp bırakıyolar ve bıraktıkları zamn dahada hiddetlenip neler yapabileceğini bilmiyorum norml bi insandan deil bi psikopattan söz ediyorum kişiliğini çokta iyi gizliyor
bn kendi hayatımdan vazgeçtim sadece benim korkum aileme zarar vermesi polis hiç bişey yapmaz çünkü ortada belli çok vaka oluyo ifade alıp bırakıyolar ve bıraktıkları zamn dahada hiddetlenip neler yapabileceğini bilmiyorum norml bi insandan deil bi psikopattan söz ediyorum kişiliğini çokta iyi gizliyor
ruhsatlı deil büyük ihtimalle ben öle biliyorum
sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?