Bence konunuzu düzenlemelisiniz. Kim kime ne demiş anlayamadım ben?İnsanlar nasıl bu hale geldiler anlayamıyorum yada böyleleri hep mi vardı
Konu şu ki arkadaş arkasında kahvaltı yapıyoruz
6 kişiyiz
Aramızda biri şu çok bilmiş titiz herşeyi bilen muhalefet tipli tanıdınız değil mi?
Anlatıyor
Kaynın ikinci evliliğini yaptı yeni karısına öyle ikisininde ikinci evliliği
Kaynın ziyaret etmek hemde eşinin aileyi tanıması adına bize gelmek istediler
Haha izin verilmiyor
Kadın bildiğin .... ırktan karnıma telefonda karın evime giremez sen gelirsen gel dedim
Eşime de yengen bu eve gelip yemek yiyip dolaşamaz kullandığı herşeyi atarım dedim
Ben dayanamadım nasıl yani
Kadın hastamı ki hasta mı vebalımı
Hayır şekerim o ırka mensup olanlar abdest almıyorlar abdestsiz cünup insanı evime almam
Kimse tepki göstermedi bir laf etmedi bu nasıl yaklaşım bu nasıl değer demediler ki hepside okumuş yaşını başını almış sözde mürekkep yalamış insanlar
Bu yaklaşım doğru değil değil mi deliriyormuyum ne normal olan bumu?
Terketim ortamı ama içimde kaldı
alevilik irkmiymis daha neler ne cahillikGenelde her yaziyi anlarim. Ama senin ki beyne zarar bir yazi olmus.
Tek anladigim kadinin biri, alevi ırkina sahip birisi evime gelemez demis. Herhalde eltisi mi ne. Tam anlamadim ama actigin konu cok gereksiz.
Valla ben demedim konu sahibi dedialevilik irkmiymis daha neler ne cahillik
Bahsettiği kişi, kaynının karısı başka mezhepten diye, sadece kaynını eve kabul edeceğini böbürlenerek anlatmış. Konu sahibi de haklı ve mantıklı olarak rahatsız olmuş.Anlamadım??
Yine anlaşılmıyor bir şey, siz mi almıyorsunuz evinize?İnsanlar nasıl bu hale geldiler anlayamıyorum yada böyleleri hep mi vardı
Konu şu ki arkadaş arkasında kahvaltı yapıyoruz
6 kişiyiz
Aramızda biri şu çok bilmiş titiz herşeyi bilen muhalefet tipli tanıdınız değil mi?
Anlatıyor
Kaynım ikinci evliliğini yaptı yeni karısına öyle ikisininde ikinci evliliği
Kaynın ziyaret etmek hemde eşinin aileyi tanıması adına bize gelmek istediler
Haha izin verilmiyim
Kadın bildiğin .... ırktan kaynıma telefonda karın evime giremez sen gelirsen gel dedim
Eşime de yengen bu eve gelip yemek yiyip dolaşamaz kullandığı herşeyi atarım dedim
Ben dayanamadım nasıl yani
Kadın hastamı ki vebalımı
Hayır şekerim o ırka mensup olanlar abdest almıyorlar abdestsiz cünup insanı evime almam
Kimse tepki göstermedi bir laf etmedi bu nasıl yaklaşım bu nasıl değer demediler ki hepside okumuş yaşını başını almış sözde mürekkep yalamış insanlar
Bu yaklaşım doğru değil değil mi deliriyormuyum ne normal olan bumu?
Terketim ortamı ama içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?