Bahsettiği kişi, kaynının karısı başka mezhepten diye, sadece kaynını eve kabul edeceğini böbürlenerek anlatmış. Konu sahibi de haklı ve mantıklı olarak rahatsız olmuş.
Ben bahsettiğin konuyu biliyorum arkadaşım malesef. Kendileri o o iş yapılırken yanlarindaymiş, gözleriyle görmüşler gibi çağ dışı hurafelere inanarak Allah'ın yarattığı kulun hakkını yerler. Dini polemiğe yatkın bir.konu bu yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum. Ama doğrusunu yapmışsin bence, rahat ol..
Valla canım bu mantığa sahip böyle tipler, ne tepki gösterirsen göster "aa haklısın, ben yanlış düşünüp günahlarını aldım " deyip fikirlerini değıştirmezler, şahsen çok gördüm çünkü. Tepki göstermek sadece uluorta konuşmalarını belki kısıtlar ki önemli olan kafasının içi. O kadının yetiştireceği çocuk da kendisi çabasıyla aşmazsa onun fikrinde olacaktır..İyi de suç sizde. Etraflarında rahatça böyle konuşuyorlarsa kimse tepki göstermediği içindir.
Tepkinizi vermeliydiniz, “senin abdestli olduğun ne malum baksana ağzından b.k damlıyo” diyemediniz mi?
Şimdi ne yapsam!İyi de suç sizde. Etraflarında rahatça böyle konuşuyorlarsa kimse tepki göstermediği içindir.
Tepkinizi vermeliydiniz, “senin abdestli olduğun ne malum baksana ağzından b.k damlıyo” diyemediniz mi?
Irk arkadaşım ırk ne fark eder hemSanırım Alevi demek istediniz ama o bir ırk değil, mezhep.
Şimdi bir şey diyemezsiniz ama bir dahaki sefer yanyana gelirseniz ciddi ciddi konuşun.Şimdi ne yapsam!
Fıtratım yumuşaktır öyle sert çıkamam ama tepkisiz kalamam
Irk arkadaşım ırk ne fark eder hem
Alevi değildi işte hem alevi olduğunu kim söylediIrk değil işte mezhep arkadaşım mezhep! Farketmez tabiki, ben de Aleviyim.
Ciddi soruyorum böylesi anlar mı?Şimdi bir şey diyemezsiniz ama bir dahaki sefer yanyana gelirseniz ciddi ciddi konuşun.
Anlamaz ama belli de olmaz. Ona onun yöntemiyle konuşun. Din üzerinden yani. Anlamazsa da sert konuşun.Ciddi soruyorum böylesi anlar mı?
Bu ırk böyle şöyle diyorBöyle bir arkadaşı kaybetmekle bir şey kaybetmezsin bence, bışver gitsin.
Hayır yani herkesin abdestini soruyor mu ki biliyor, komik gerçekten.
Ayrıca evine de o zaman gevur malı icatları da sokmasın diyiverin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?