nefretini haykir:P

dede babaanne sizden nefret ediyorummm hiç bir zaman kendinizi hissettrimediniz ve eksikliğini yaşattıgınız için

ÇİFT BEYİNLİ OLDUKLARINI DÜŞÜNÜP milleti dalga malzemesi yapan asalaklardan nefret ediyorum!

Sizden nefret ediyorum isminizi zikretmekten hoşlanmadığım şahsiyetler!!
Siz beni dışlayamazsınız ama dışladınız
Hodri meydan 5 gün sonra kapıma geleceksiniz
Adamına göre muamele bundan sonra haydi bakalımmmmmmm

Suaralar cok yakinda dugunumuz olcak olan nisanlimdan nefret ediyorum! Ya da arasira nefret ediyorum. Aslinda cok nadir nefret ediyorum. İsin asli ben onu seviyorum. Hemde cok. Ama su saniye bni sinir etti ve ondan kisa bi sureligine nefret ediyorum!

sevgimi haketmeyen insanlar sizden nefret ediyorummmmm

is yerinde ogle vakti oldugu zmn, ekip personeli surekli herkesi yemege cagirmasi yokmu!! ya kardesim biraz rahat birakin insanlari, ztn gun boyu birlikte calisiyrz bari yemekte nefes alalim dglmi ammaa yaaa

sabah kahvesinde birlikte, calismada birlikte, oglen yemeginde birlikte, aksam molasinda birlikte offfffffffffffffffff

nankörlerden nefret ediyorum sinsilerden nefret ediyorum koltuğunu kullanıpta yanında çalışanı ezenden nefret ediyorum
ama şunu bilki beni sinir eden şahıs sayemde şikayet edilmekten kurtuldun ama sen ne yaptın
yanında olan insanların kıymetini bilmezsen birgün onlar yanında değil karşında oluverir ben sabırla o günü bekliycem

ebruuuuu senden tek kelimeyle nefret ediyorum ve kendini beğenmiş abindende sizin gibisi gelmez dünyaya bu kadar nefret edilesi olamaz kimse

Bu Ara Herkesten Nefret Ediyorum.. (Eşim Hariç)
Herşey Kanıma Dokunuyor..

beni bu hale düşürenlerden nefret ediyorum
Sinirlerim çok bozuk
Öbür dünyada hakkımı alacağım
Buna eşim olacak adam sende dahilsin
Nankör kedii

o eski sevgilim yok mu işte
ondan dediklerinden yaptıklarından sinir oluyorum
illa kendinden nefret ettirecek sanki ben ona bayılıyorum
hakkımı da helal etmiyorum ona sürüm sürüm sürünsün inşallah
kapımda dön bana diye

burnu kaf dağında gezen hep benci olupta sadece kendisi bu dünyada avrmış gibi yaşayan bencil ukala beş para etmez insan tipleri ona rağmen karşı tarafı kıskanıpta sevdiği insanlarla arasını bozmaya çalışna huyu bozuk insanlar sizden nefretttt ediyorummmm

Yasemin senden nefret ediyorum,bu kadar nankör,bu kadar adi oldugunu bilmiyordum,okulu bitirmem gerekiyormuş karakterini anlayabilmem için,burdan tek sonuç çıkıyor herkese ederi kadar deger ver fazlasını verdin mi sonuç ortada....

nankör seni!! insan yemek yedigi tasa hıyanetlik eder mi işte sen öylesin yazık! sana hem ne yazık! biz de o yollardan ggectık ama ınsanlıgımızı kaybetmedik!! ne gamsızsın ulan ne kadar gamsız yuhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…