nefretini haykir:P

ben icimde nefret tutamazken
beni nefret sahibi yapan insanlardan nefret ediyorum...

aynen.. birde şunu eklim o zaman bende.. Egosunu kendisini sevdirip seni sevmeyen sevmeyeceğini söyleyip senden sevgi nabeleri bekleyen tüm insanlardan nefret ediyorum

özellikle H..... seni ne kadar sevmişsem O KADAR ÇOK NEFRET EDİYORUM SENDEN ,SEN SANIRIM BUNU İSTİYODUN !

benim için önemli olup bi başkasına anlatmıcam şeyleri hastane dosyamdan bulup hayırlı olsun yada geçmiş olsun şeklinde karşıma çıkan dost görünmlü çakal insanlardan nefret ediyorum

gecenin köründe sapığın teki saçma bir resim attı
Allah ıslah etsin böylelerini insan olamaz böyle biri hayvan da diyemiyorum!!!

Buraya yazacak bir şey bulamayınca farkettim ki, artık nefret duygum kalmamış galiba.

Ama sinir bozucu şeyleri düşününce, oooooo ardı arkası tükenmez ve sayfalara da sığmaz herhalde...

Nefret bile bir duygudur artık nefret bile etmemeyi öğrendim.. Nötr yanii tın tınnn

8 yaşında şeker hastası küçük kızın sabahlara kadar oturup danalar gibi ses çıkarmasından nefret ediyorum. Ortanca kızın günün her saatinde apartman içi ve ev içinde bağıra bağıra saçmalayarak şarkı söylemesinden nefret ediyorum. Büyük kızın geveleye geveleye ayıla bayıla konuşma seslerini duymaktan nefret ediyorum. En çok ta günün her saatinde kavgacı ses tonu ile bazen ağlama krizi bazen kişneme krizi yaşayan ve apartmanı duyguları ile dolduran şirret kadından, kızların annesinden nefret ediyorum. Kadının kocası yani 3 silahşörlerin babası eve hiç gelmiyor. Adamı çok iyi anlıyorum. Evlat olsa sevilmeyecek 3 canlı ve akrep gibi sokmaya hazır bir kadını kim ne yapsın. Çok çabaladım ama olmuyor. ALT KOMŞUMDAN NEFRET EDİYORUM. Umarım duygularımız karşılıklıdır.

haykırmayla bitmez kı bu nefret haykırayım
aksine daha çok büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…