- Konu Sahibi EU2
-
- #2.021
canım ben daha goremedınm ne var ne yok gorunce solıcem ınşşşşşşş...............ıyım sen nezaman toplama................
asim hadi hayırlısı iyice yaklaştı tedavin...........güzel haberler biriktir bize olurmu canım.........
arkadaşlar bugün transferden sonraki onuncu günüm. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. bir de yine sabah kullandığım crinone jel çubuğunun ucunda kahverengilik vardı. normal kan testi günüm perşembe günü ama çok ümitsizliğe kapıldım. var mı aranızda benim gibi acele davranıp moral bozan sonra pozitif haber alan?
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce 2. mikroenjeksiyon denememden negatif sonuç aldım. Moralim çok bozuldu, çok ağladım ama yapacak bişey yok. Allahın taktiri böyleymiş. Bazen çok fazla ümitsizliğe kapılıyorum, bazen ise bi gün benim de anne olacağıma o kadar çok inanıyorum ki.
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
ben de temmuzun 7si gibi haberi alacağım bakalım başaracak mıyız şimdi iğneleri kullanıyorum
asıcım ya............nasıl gıdıyo.................ne zaman toplanıyo ya..........benmı kaçırdım canım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?