Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce 2. mikroenjeksiyon denememden negatif sonuç aldım. Moralim çok bozuldu, çok ağladım ama yapacak bişey yok. Allahın taktiri böyleymiş. Bazen çok fazla ümitsizliğe kapılıyorum, bazen ise bi gün benim de anne olacağıma o kadar çok inanıyorum ki.
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

canım ben daha goremedınm ne var ne yok gorunce solıcem ınşşşşşşş...............ıyım sen nezaman toplama................

okis canim guzel haberler bekliyoruzzzz
canim tahminim cuma gunu yarin sabah kontrol

asim hadi hayırlısı iyice yaklaştı tedavin...........güzel haberler biriktir bize olurmu canım.........

evet canim ya bana dua etmeyi unutmayin allahim yuzume baksin bebisim gelsin artik

selam canim ins bir mucize olur evet bazen idrar testleri yaniltabiliyor bence kan testini bekle

selam canim allah sabir versin
dedigin gibi yapacak birseyimiz yok zamani ve vakti gelmemis demekki bebislerin
mevlam yuzumuze baksin ve bir gun bizlerde anne olalim
allahim kimseyi evlatla sinamasin:Saruboceq::Saruboceq:

erkder 11 gün idrarda negatif çıkıpta 12 gün kanda pozitif çıkanları biliyoruz kesin sonuç kan tahlili canım 2 gün daha sabret olurmu inşallah boşyere üzülmüşsündür..........

ben de temmuzun 7si gibi haberi alacağım bakalım başaracak mıyız şimdi iğneleri kullanıyorum

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi 13 haziran transfer))UZUN PROTOKOL
asi74 2.mikro tedavisiNDE (((25 mayis decapeptyl 5haziran gonal f e basladi))) UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

kizllarrr

nabersiniz bakımmmm ,

13 haziranda transfer oldu bugün 4 .günmü 5.günmü kıslarr

günaydın kızlar.........umudumsun inşallah bebeklerinin tekmelerini seyredip gelirsin bi sorun olmaz inşallah canım.......
gülencim bugün dördüncü günün hadi bakalım kaldı 8 gün müjdeli haberimize..........

umudumsun insallah guzel haberler getirisin bizlere dualarimiz seninle

gulencim nasilsin
ugramaz oldun buralara canim insallah az kaldi
bugun 4. gun canim hadi hayirlisi

asıcım ya............nasıl gıdıyo.................ne zaman toplanıyo ya..........benmı kaçırdım canım yoksa

asıcım ya............nasıl gıdıyo.................ne zaman toplanıyo ya..........benmı kaçırdım canım yoksa

yok canim ya kacirmadin
bir turlu toplamadilar herhalde bende birakacaklar
bugun olurum catlatmayi sanmistim kucuklermis daha bugunde igneye devam yarin yine cagirdilar
sabir yarabbi diyorum ne diyim
gec olsunda pozitif olsun iki ayda yaparim ben igneleri
artik iyice elek oldumsırnaşık şey

evet canım ya hakılsın ama bebek için değer ınşşşşşşşşşş...............zacık kalmış demekkı haftaya toplanır artık sonra transfer ınş canım......booooll dua

tsk canim cumartesi ne kalmis gibi gorunuyor ertelenmezse yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…