Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo ıy o zaman haftayada bebişlerın karnında olurrrrrrrr...................inş canım

oooo ıy o zaman haftayada bebişlerın karnında olurrrrrrrr...................inş canım

amin canim insallah bugun 14. gunum
cumartesi toplanirsa sali gunu buyuk gun allahin izniyle
17 18 var digerleride 15 13 o yuzden onlarda cope gitmesin diye bekliycez bi gun daha

en az 16 olmasi gerekirmis

ınşşşş canım hersey yuregıne gore olur.............hıç sıkıntısız canım gelır ınşş kuzuların..........

ha burdayımmm usagımm

asicim az kaldı kız inşallah hadi bakalım sırayla dolduralım şu listeyi................
iyi geceler......................

günaydın kıslar.ya kafam karışık bana yardımcı olsanız geçen hafta tüp bebek merkezinde bebeişlerim 9+1 çıkmıştı düün doktora gittim 9+3 dedi ama aradan 5 gün geçti.yanlız o zaman biri 23 milim bri 25 milimdi.dünde biri 28 biri 26 olmuş.görünürde büyümüş.doktor ultrasonlar arasındaki farktan olur dedi önemli olan kalbi ve oda atıyor sağlıklı dedi ama içim gıcıklandı yaa

günaydın kızlar.........
umudumsun doktoruna güven canım iyi düşün iyi olsun meleklerin..............

asicim az kaldı kız inşallah hadi bakalım sırayla dolduralım şu listeyi................
iyi geceler......................

gunaydınnlar herkese..........

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benim icin yolun sonu gelmistir en azindan ikinci tup bebek yolunun
ben kendimi listeden siliyorum daha vaktim gelmemis demekki
dulariniz icin tsk ederimmmmmmmm
17 yumurtam var ama tedavim iptal edildiiisenağlama:a015:

bende bışey anlamadım canım ......................ya..17 yum var canım hıçmı buyuyen yok canım yaaaaaaaaaaaa

hepsi buyudu hemen hemen 17 18 19 16 mm ama E2 cok dusukmus
neden oluyor hic anlamadim
ignelerinizi yaptiniz diyorlar unuttunuzmu falan ama
unutmadim
sadece bu sefer saatine hic dikkat etmemistim
bi kere 12 de bi kere 11 de bi kerede 5 te yapmistim
mecburiyetten

iğne saatlerinden olabilir asicim iğneleri dakik yapman lazım bizim öyle diyolardı

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi 13 haziran transfer))UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…