asıcım .canım .. uzuldum ...ama ınsan bazen kaderıne hatta kendı vucuduna bıle soz gecıremıyor.. hıç bır sey için son degıl hıç bır sey için gec kalmış sayılmazsın... inşallah bır sonrakı tedavın daha guzel gececek ...ve mutlu sona sen de ulasacaksın .. hıc bır seyın tesaduf oldugunu dusunme ..mutlaka bunda da vardır bır hayır .. eger allah boyle kurgulamışsa bıze pek bır sey dusmuyor .. inşallah canım ... ben ınanıyorum
asi'cim geçmiş olsun canım. Başka bir topikte muallimden öğrendim, çok üzüldüm.
Bize hayırlısı demekten başka birşey düşmüyor. Allah birdahaki sefere başarılı bir tedavi ve bebilerini versin inşallah.
Beni de listene eklermisin. Tedavimin 9. günü bugün. Gelecek hafta işlemlerim olacak inşallah.
ahh asicim.canım benimmm.nedicemi bilmiyorm..çok üzüldüm.peki napıcaksın gelicek aymı eniceksin?e2 düşük olursa nolurmuş?canım ya vardır bir hayır...
hayırlı cumalar kızlar
Cuma gÜnÜnÜz mÜbarek olsun
bu gÜnÜn hatırına;
selamlarınız resulallaha ulaŞsın, Şefaatına naİl olasınız
bugÜnÜn hatırına;
allahın rızasını kazanasınız
bugÜnÜn hatırına;
bÜtÜn dertler kederler hastalıklar borÇlar hasret ve özlemler gİderİlsİn
bugÜnÜn hatırına;
allahın affı hepİnİze ulaŞsın
bugÜnÜn hatırına;
kÜsler barıŞsın,
bugÜnÜn hatırına;
herkİŞİnİn muradı kendİ hayrına gerÇekleŞssİn
bugÜnÜn hatırına;
mutluluklar alemİ sarsın, huzur ve allahın nuru Üzerİmİzde daİm olsun
umutlarımız yeŞersİn, allah sevgİsİ ve aŞkı ÇoĞalsın
bugÜnÜn hatırına;
allahım bİzİ aİlemİzİ dostlarımızı arkadaŞlarımızı sevdİklerİmİzİ baĞıŞla
bİze senİn katında en deĞerlİ ve en Çok razı olduĞun kul Ünvanını taŞıttıracakları
bİze nasİp et
aŞkınla yanan gÖnÜllerİn gÖz yaŞlarını ÇoĞalt ya rabbİ
senİn aŞkını, bugÜnÜn hatırına İsteyenlere ver allahım
bugÜnÜn hatırına bİze doĞru yolu gÖster, bİzİ doĞru yola İlet ya rabbİ
nasılsın asicim.. şimdi bi ilav falan verdilermi
bende işk mikroenjeksiyon denememde başarısız oldum yaşım 27 2, için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?
asiciğim önce şaşırdım sonra cook üzüldüm..neden arama düşünme bazen bünye oyle bır calsıyorkı tıp bıle bır yorum getıremıyr... zamana bırakmak en ıyısı..sanırım.. benı bılıyorsun en yüksek dozda kullandım ıgnelerı cok agır geldı ve gelıse gelıse sadece tek yumurtam olustuı rezerv az dedıler ama..kan testınde normal cıktı rezevrvım bazen vucut tepki gösterebılıyor... dogru zaman şimdi değilmiş demekki...
kızlar pek sessiz kalmıs bugün burası
topiğin sahibi de uğramayınca öksüz kalmıs
geldim canim bugun burdayimmmmmmmmevet asim gelmiyosun buralara artık(((((
asicim canım ben anlamadım tedavin neden iptal olduki,mesajları teker teker okudum ama inan anlamadım.seni tekrar üzmek istemem ama canım e2 yükselmeyince ne oluyorki.neden tedavini yarıda bırakmak zorunda kaldın.
canim once yukseldi normaldi tam yumoslar toplancaktiki bakildi kanda dusmu syani yumoslar erken catladilar toplamayada gerek duyulmadi
çok üzldüm canımya.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki;üzme kendini sabret sen sabırlı birisin.kalbin çok temiz rabbim en kısa sürede sana sağlıklı evlatlar gönderecek buna çok eminim.bizim şer bildiğimizde bir hayır;hayır bildiğimizde bir şer vardır.hakkında hep en güğzeli olsun canım.dualarım seninle :1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asicim hürrem2000 nin hıkayesını okudunmu? tüp bebekle bıle olmaz derken... dogal yolla hıc ummadıkları bıranda olmus belkı senınde böyle olacaktır... insaalah...
ooooooo asim heycan doruktadır sende türkiye hasretide çekilmez be canım allah kavuştursun bütün gurbetçileri.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?