Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asıcım .canım .. uzuldum ...ama ınsan bazen kaderıne hatta kendı vucuduna bıle soz gecıremıyor.. hıç bır sey için son degıl hıç bır sey için gec kalmış sayılmazsın... inşallah bır sonrakı tedavın daha guzel gececek ...ve mutlu sona sen de ulasacaksın .. hıc bır seyın tesaduf oldugunu dusunme ..mutlaka bunda da vardır bır hayır .. eger allah boyle kurgulamışsa bıze pek bır sey dusmuyor .. inşallah canım ... ben ınanıyorum

asi'cim geçmiş olsun canım. Başka bir topikte muallimden öğrendim, çok üzüldüm.
Bize hayırlısı demekten başka birşey düşmüyor. Allah birdahaki sefere başarılı bir tedavi ve bebilerini versin inşallah.
Beni de listene eklermisin. Tedavimin 9. günü bugün. Gelecek hafta işlemlerim olacak inşallah.

ahh asicim.canım benimmm.nedicemi bilmiyorm..çok üzüldüm.peki napıcaksın gelicek aymı eniceksin?e2 düşük olursa nolurmuş?canım ya vardır bir hayır...

Cuma gÜnÜnÜz mÜbarek olsun

bu gÜnÜn hatırına;
selamlarınız resulallaha ulaŞsın, Şefaatına naıl olasınız
bugÜnÜn hatırına;
allahın rızasını kazanasınız
bugÜnÜn hatırına;
bÜtÜn dertler kederler hastalıklar borÇlar hasret ve özlemler gıderılsın
bugÜnÜn hatırına;
allahın affı hepınıze ulaŞsın
bugÜnÜn hatırına;
kÜsler barıŞsın,
bugÜnÜn hatırına;
herkıŞının muradı kendı hayrına gerÇekleŞssın
bugÜnÜn hatırına;
mutluluklar alemı sarsın, huzur ve allahın nuru Üzerımızde daım olsun
umutlarımız yeŞersın, allah sevgısı ve aŞkı ÇoĞalsın

bugÜnÜn hatırına;
allahım bızı aılemızı dostlarımızı arkadaŞlarımızı sevdıklerımızı baĞıŞla
bıze senın katında en deĞerlı ve en Çok razı olduĞun kul Ünvanını taŞıttıracakları
bıze nasıp et

aŞkınla yanan gÖnÜllerın gÖz yaŞlarını ÇoĞalt ya rabbı
senın aŞkını, bugÜnÜn hatırına ısteyenlere ver allahım

bugÜnÜn hatırına bıze doĞru yolu gÖster, bızı doĞru yola ılet ya rabbı

evet canim yapacak ve diyecek birseyimiz olmuyor herseyde vardir bi hayir diyip hayir tarafini bekliyorum ne diyelim demi baska
ne zaman denerim bi daha bilmiyorum 6 ayda iki tup bebek agir geldi cok yorgunum her anlamda hayirlisi bakalim ama bu yil bitmeden allah izin verirse denerim canim
ins hepimiz guzel haberi bi gun alicaz
ama yari yolda kalmakta zormus

tskler canim insallah senden cok guzel haber gelir allahin izniyle haberini bize yazmayi unutma canim
allah yardimcin olsun

ahh asicim.canım benimmm.nedicemi bilmiyorm..çok üzüldüm.peki napıcaksın gelicek aymı eniceksin?e2 düşük olursa nolurmuş?canım ya vardır bir hayır...

tskler canim ama zaten bi toplama kalmisti yani toplamadan once uctu benim yumoslar aldigim hormonu zaten almistim bir aydir bugunu bekliyordum bugun toplancakti
o yuzden uc aydan once yasak yani beklemedeyim ben yine

hayırlı cumalar kızlar

hayirli cumalar canim

amin amin amin
ne kadar guzel bi yaziyddiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nasılsın asicim.. şimdi bi ilav falan verdilermi

bende işk mikroenjeksiyon denememde başarısız oldum yaşım 27 2, için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?

asiciğim önce şaşırdım sonra cook üzüldüm..neden arama düşünme bazen bünye oyle bır calsıyorkı tıp bıle bır yorum getıremıyr... zamana bırakmak en ıyısı..sanırım.. benı bılıyorsun en yüksek dozda kullandım ıgnelerı cok agır geldı ve gelıse gelıse sadece tek yumurtam olustuı rezerv az dedıler ama..kan testınde normal cıktı rezevrvım bazen vucut tepki gösterebılıyor... dogru zaman şimdi değilmiş demekki...

kızlar pek sessiz kalmıs bugün burası
topiğin sahibi de uğramayınca öksüz kalmıs

evet asim gelmiyosun buralara artık(((((

nasılsın asicim.. şimdi bi ilav falan verdilermi

tskler canim aslinda gucluyum ama icim bi garip ya dun karnimda igne yerlerimi gorunce icim ciz etti
nasil bi duygu anlatamam uzgunum cok ama alisicam
yeni bi umutun kapisini acmaya az kaldi

bende işk mikroenjeksiyon denememde başarısız oldum yaşım 27 2, için tüp bebek merkezi araştırıyorum ankarada tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?

canim ins ikinicye gerek kalmaz dogal yoldan gelsin bebsiin arkadaslar bi yer soylerler ben bi fikrim yok aslinda varda yanlis yonlendirmeyim orada deneyenler soylerler

evet canim cok haklisin bazen anlamadigimiz seyler oluyor bende bunu allahin takdiri diye degerlendiriyorum
insallah bi dahaki sefer

kızlar pek sessiz kalmıs bugün burası
topiğin sahibi de uğramayınca öksüz kalmıs

canim ya ugramak istemeden degil
sabah ciktim gece geldim eve alisveris biraz gezme tozma morel gerek hos kocis surati bes karis gezdi dun hic konusmadi ama ben rahattim

evet asim gelmiyosun buralara artık(((((
geldim canim bugun burdayimmmmmmmm

canim turkiyeme gidicemde hazirlik varrrrturkbayragiturkbayragiturkbayragi

asicim canım ben anlamadım tedavin neden iptal olduki,mesajları teker teker okudum ama inan anlamadım.seni tekrar üzmek istemem ama canım e2 yükselmeyince ne oluyorki.neden tedavini yarıda bırakmak zorunda kaldın.

asicim canım ben anlamadım tedavin neden iptal olduki,mesajları teker teker okudum ama inan anlamadım.seni tekrar üzmek istemem ama canım e2 yükselmeyince ne oluyorki.neden tedavini yarıda bırakmak zorunda kaldın.

canim once yukseldi normaldi tam yumoslar toplancaktiki bakildi kanda dusmu syani yumoslar erken catladilar toplamayada gerek duyulmadi

canim once yukseldi normaldi tam yumoslar toplancaktiki bakildi kanda dusmu syani yumoslar erken catladilar toplamayada gerek duyulmadi

çok üzldüm canımya.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki;üzme kendini sabret sen sabırlı birisin.kalbin çok temiz rabbim en kısa sürede sana sağlıklı evlatlar gönderecek buna çok eminim.bizim şer bildiğimizde bir hayır;hayır bildiğimizde bir şer vardır.hakkında hep en güğzeli olsun canım.dualarım seninle :1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canim sabrediyorum allahim elbet bizim icinde hayirlisini yazmisti
elimden geleni yapmaya calisiyorum fazlasi ile sonrasindada yapacak birseyimiz yok
rabbim kimseye yastamasin gercekten bizim sinavimiz cok zor
ins sende yakin surede saglicakla bebegine kavusursun canimopuyorumnanaktan

asicim hürrem2000 nin hıkayesını okudunmu? tüp bebekle bıle olmaz derken... dogal yolla hıc ummadıkları bıranda olmus belkı senınde böyle olacaktır... insaalah...

ooooooo asim heycan doruktadır sende türkiye hasretide çekilmez be canım allah kavuştursun bütün gurbetçileri.............

asicim hürrem2000 nin hıkayesını okudunmu? tüp bebekle bıle olmaz derken... dogal yolla hıc ummadıkları bıranda olmus belkı senınde böyle olacaktır... insaalah...

okumadim canim
valla neden olmasin ins allahim ol derde olur hos bu ara pek calisma yokta

ooooooo asim heycan doruktadır sende türkiye hasretide çekilmez be canım allah kavuştursun bütün gurbetçileri.............

evet canim aynen
tsklerrrrrrrrrrr bide ucak fobisi olmasi hersey daha guzel olcak ama idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…