Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçer ya ilk defa bindim ben hiç korkmadım sende türkiyeyi düşün boşver uçağısonuçta birkaç saatte biticek bişey güzel geçecek tatilini düşün sen..............

burayamı geleceksin asicim o zaman nereye geleceksinn kısss
buarada cans bi metodlar söylemiştyi ya spora başla sende yürüyüş falan yap

geçer ya ilk defa bindim ben hiç korkmadım sende türkiyeyi düşün boşver uçağısonuçta birkaç saatte biticek bişey güzel geçecek tatilini düşün sen..............

evet canim o yuzden susuyorum
yani aslinda korku degilde cok hasta oluyorum ben o yuzden 10 u gecmistir bindigim her defasinda dahada kotu oluyorum
benden uzun bi sure haber alamazsaniz oldum demektir okis
kötükedihüso:roflol::roflol::roflol:

midenmi bulanıyor asi

burayamı geleceksin asicim o zaman nereye geleceksinn kısss
buarada cans bi metodlar söylemiştyi ya spora başla sende yürüyüş falan yap

evet canim haftaya ins
once istanbul ankara eskisehir izmir biraz gezici olcammmm
valla aslinda yapmam gerek ama hic de canim istemiyor duba gibi oldum nasil incem bilmiyorum

kilodan dolayı deil kıs bebekten dolayı dedim benn biraz spor la da kolay gebe kalınabilirmiş canım yumurtalıkların kalitesi bile artıyor biliyorsun..
anammm istanbulda nere

gulencim sen nasilsin kacinci gunun bugun cok az kaldi
rabbim yuzune baksin
:Saruboceq:

ayy bende tedavi olurken iki kere istanbula gelmek zorunda kaldım 1 saatlik ucak yolu ama varya her defasında çok feci oldum kulaklarım doluyor birde millet yemek yiyor ben ac acına gittim geldim

8.gündeyim asicim.. Hakketten Rabbim yüzümüze baksın

kilodan dolayı deil kıs bebekten dolayı dedim benn biraz spor la da kolay gebe kalınabilirmiş canım yumurtalıkların kalitesi bile artıyor biliyorsun..
anammm istanbulda nere

hiiii oylemi dogru oyle demisti demi
canim sende birseyler yaziyordun hani onun devami gelicektiiiiiiiiiii
CADIARZU

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi 13 haziran transfer))UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

asiciğim enkısa zamanda bizleride yazmak nasip olur hamileler arasına .benimde 2. tedavim sebepsiz infertilite yılmıyorum azimle ve sabırla bu sefer baraşacağıma inanıyorum . tüm tedavi görenlerin hayırlı haberlerini alırız sonuna kadar inşallahhhhhhhhh
buarada babalarımızın babalar günü kutlu olsun allahım en kısa zamanda baba olmak isteyen babalarada nasip etsin babalık duygusunu...

hiiii oylemi dogru oyle demisti demi
canim sende birseyler yaziyordun hani onun devami gelicektiiiiiiiiiiiCADIARZU

kızlar ben 39 yaşında 3 aydır spor salonuna gidiyordum ve ilk ay kendiliğinden hamile kaldım. ama eşimle yeni çıkıyorduk tanımıyordum kendime güvenemedim istemedim aldırdım :a015:şimdi de işte uğraş dur. spor hem stresi alıyor hem kasları güçlendiriyor rahme kan akışını düzenliyor hem de östrojeni artırıyor. çok iyi gerçekten. şimdi de yürüyorum bakalım. vaktim yok salona gidemiyorum ama gitsem her bakımdan daha iyi olacak (kilo sağlık bebek stres vs)

canim insallah ikincide yuzun guler allahim emeklerinin karsigligini versin:lepi::Saruboceq:

hiiiii o zaman spora devam
aa yazik olmus bebise keske aldirmasaydin hemen evlenirdinizzzzz
ins tekrardan gelir bebisinizzzzzz:Saruboceq:

hiiiii o zaman spora devam
aa yazik olmus bebise keske aldirmasaydin hemen evlenirdinizzzzz
ins tekrardan gelir bebisinizzzzzz:Saruboceq:

bilsem geçmişe dönsem eşim de diyor allah verdi sen reddettin şimdi uğraşırsın ben de diyorum ne bileyim ya manyak çıkaydın kötü biri olaydın ayrılsam da peşimizi bırakmasaydın korktum bu yaştan sonra çocuk olmaz hem dedim ne bileyim ki? valla hayırlısı gerçekten

evet oda dogru allah hakkinizda hayirlisini versinnnnn

asiciğim yaza bilirsin .... listen uğur getirir inşallah.... enkısa zamanda yazarsın bizi temmuz annesi diyeeeeeeeeeeeeeeeee....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…