geçer ya ilk defa bindim ben hiç korkmadım sende türkiyeyi düşün boşver uçağısonuçta birkaç saatte biticek bişey güzel geçecek tatilini düşün sen..............
burayamı geleceksin asicim o zaman nereye geleceksinn kısss
buarada cans bi metodlar söylemiştyi ya spora başla sende yürüyüş falan yap
midenmi bulanıyor asi
kilodan dolayı deil kıs bebekten dolayı dedim benn biraz spor la da kolay gebe kalınabilirmiş canım yumurtalıkların kalitesi bile artıyor biliyorsun..
anammm istanbulda nere
8.gündeyim asicim.. Hakketten Rabbim yüzümüze baksın
hiiii oylemi dogru oyle demisti demi
canim sende birseyler yaziyordun hani onun devami gelicektiiiiiiiiiiiCADIARZU
asiciğim enkısa zamanda bizleride yazmak nasip olur hamileler arasına .benimde 2. tedavim sebepsiz infertilite yılmıyorum azimle ve sabırla bu sefer baraşacağıma inanıyorum . tüm tedavi görenlerin hayırlı haberlerini alırız sonuna kadar inşallahhhhhhhhh
buarada babalarımızın babalar günü kutlu olsun allahım en kısa zamanda baba olmak isteyen babalarada nasip etsin babalık duygusunu...
kızlar ben 39 yaşında 3 aydır spor salonuna gidiyordum ve ilk ay kendiliğinden hamile kaldım. ama eşimle yeni çıkıyorduk tanımıyordum kendime güvenemedim istemedim aldırdım :a015:şimdi de işte uğraş dur. spor hem stresi alıyor hem kasları güçlendiriyor rahme kan akışını düzenliyor hem de östrojeni artırıyor. çok iyi gerçekten. şimdi de yürüyorum bakalım. vaktim yok salona gidemiyorum ama gitsem her bakımdan daha iyi olacak (kilo sağlık bebek stres vs)
hiiiii o zaman spora devam
aa yazik olmus bebise keske aldirmasaydin hemen evlenirdinizzzzz
ins tekrardan gelir bebisinizzzzzz:Saruboceq:
bilsem geçmişe dönsem eşim de diyor allah verdi sen reddettin şimdi uğraşırsın ben de diyorum ne bileyim ya manyak çıkaydın kötü biri olaydın ayrılsam da peşimizi bırakmasaydın korktum bu yaştan sonra çocuk olmaz hem dedim ne bileyim ki? valla hayırlısı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?