Bende tüp bebek tedavisi denedim sonuç negatif hayırlısını istiyorum ama sonuç böyle oluncada üzülüyorum insan ne yapacağını şaşırıyo.Bu arada hepinizin kandili kutlu olsun.
bende bu gün negatif sonucumu aldım. artık hayırlısı olsun.
asim çok hareketliyiz maaşallah( yaprak kımıldamıyo ..............
gerçi bütün topiklerde bi gevşeme var ama neyse ............
herkese günaydın..............
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...........bu mübarek günlar yüzü hürmetine rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...........sevdiklerimizle evlatlarımızla mutlu bir ömür geçirmek nasip etsin rabbim ..............amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...........
amin canım.herkesin kandili mübarek olsun
Aminnn. Kandiliniz mübarek olsun.
kandılınız mubarek ols kızlar tum dualar makbul ols............................
gunaydın arkadaşlar .. hayırlı ve bır o kadar guzel bır gunun sabahında tum arkadaşlara merhaba...
.... umut ve şıfa bekleyen tum ınsanlardan allah rahmetını esırgemesın .... inşallah tum dılekler gercek olur ... bız de bu sayfadan terfı edıp hamılelık bolumune gecebılırız .. bazen o kadar uzakmış gıbı gelıyor kı .. inşallah umutlarımız başka baharlara kalmaz ...
Herkese günaydın arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun:Saruboceq:
rahmeti bol olan rabbim bizleri rahmetinden esirgeme.bizlerde senin kullarınız bizlerin içinde olduğu durumdan en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip et.bizleri sabrımızla sınama yarabbim.derdi veren sensin şifasınıda ver .kimseleri dermansız dertlere koyma.bizlere acil şifalar ver.bizlerde kavuşalım sağlıklı ve hayırlı evlatlara rabbim amin.
arkadaşlar herkesin regaip kandili kutlu olsun.bu geceki dualarımız kabul olsun.herkes çok çok dua edip rabbimden istesin .biliyoruz ki o duaları kabul edendir. dualarımız kabul olsun hepimizin aminnnnnnnnnnnn
Bende tüp bebek tedavisi denedim sonuç negatif hayırlısını istiyorum ama sonuç böyle oluncada üzülüyorum insan ne yapacağını şaşırıyo.Bu arada hepinizin kandili kutlu olsun.
asıcım nasılsın ? .. sen bır sonrakı tedavını turkıyede mı dusunuyorsun? bence burada dene gercekten cok başarılı merkezler var .. hem kendı vatanında olmanın ve dr a doya doya turkce soru sormanın keyfını yasarsın .. moralın de ıyı olacagı ıcın bence olumlu sonuc alırsın ..
... negatıfcı arkadaşlarım ... ( hanı okullarda sıfırcı hocalar vardır ya .. bız de onları gectık ... beta hcg konusunda ...)
...........ben de tatıle gırdım .. kendımı dolap duzenleme işine verdım .. butun kıyafetlerı dolapları mılımetrık duzenlıyorum.. yavaş yavaş kafayı mı sıyırıyorum ne ..:1rolleyes:
kafamı tamamen stabılıze ettım ... hatta gecen hafta eşimin memleketıne gıttık 3 gunlugune .. ben ne yaptım dersınız.. . hanı zıplayan fıleler var ya onlara bındım yegenlerle .. cocuk gıbı zıpladım ... kaydirigubbakcemile3
..... tum arkadaşlara tavsıye ederım ...
canım ne güzel maiallah sübhanallahasıcım ben geldımmmmmmmmm bebeklerım üç taneeee
caneylom ne zaman nasipse kalp atışlarına gideceksinkandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...........bu mübarek günlar yüzü hürmetine rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...........sevdiklerimizle evlatlarımızla mutlu bir ömür geçirmek nasip etsin rabbim ..............amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...........
kızlar nerdesınız evet kımsesız kalmışşşşşşşşşşşşşş burası yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı Kandiller herkese...
Uzun zamandır okuyamıyordum bu akşam kaçırdığım tüm sayfaları okudum.
Asiciğim kendini toparlamana çok sevindim. Türkiye'de inşallah moral depolayıp devam edersin tedavine ve sonucu pozitif olur.
Benim genetik tanım temiz çıktı ve yarın Hsg için gidcem oradan da doktorumla randevum var. Umarım bi sorun çıkmaz.
Dualarım sizinle arkadaşlar kendinize iyi bakınzemuszemus
sevgili katremelek benim dr da genetik tanı ve hsg istedi ikinci tüpe başlamadan
genetik tanıyı nerede yaptırdın
bir de hsg adetten sonraki beş gün içinde yapılıyo diye duydum sen de duydunmu benim hastalığımın üzerinden 15 gün geçti b ay yaptıramam galiba
ya noluyor arkadaslar herkes nerde
asi nerde
burası negatif sonuç alanların sitesi ya eeeee bu sıralar benim gibi negatif sonuç alanların sayısı çok az herkes hamile...
şaka bir yana 12 günlük bekleme süresinde bu sayfanın ismi gözüme gelince ismini bile okumaya korkardım, bu başlık beni ürkütürdü daha umud ederken negatif sonuç almak olur diye okumadım bile, ama insanın korktuğu başına geliyormuş. negatif sonucu alınca hemen bu başlığa yazdım. baktımki burası çok da negatif değilmiş...
kizlar iyi geceler desem ne sacma olur demi kimse olmadigi icin ama ne diye baslayim demi
evet keske herkes hamis oldugu icin ugramiyor olsa
ama degil yaz geldi herkes biryerlere gitti saglik olsun kisa toparlaniriz tekrar allahin izniyle
ve birsuru hamis cikartiriz
simdi tatil zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada gulencim neden gelip yazmadi hamis oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?