Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım guylen gıremıyo sıteye .................unutmuş şıfresını.............denıyo galıba..........gelecek ınşşşşşşşşşşşşşşşş

canım daha çok erken hıssetmek ıcın beklıcez.............amamıde bulantısı var ................ınş sende yasarsın canım kısa zamnda ınş nasıl gectı tatıl...................

Amin canım inşallah banada nasip olur
tatil süperdi deniz kum güneş harikaydı
ama ne yazıkki çok kısa sürdü
yine iş başı yaptım

Günaydın canım gelip kaçmışsın hemen göremedim
nasılsın moralin düzeldimi?

bugun biraz daha iyiym canim
dun bir suru bebe gordumde ondan oldu
evet canim artik alisveris zamani tr icin
birazdan geri cikicam
indirimlerde basladi burda himmmm
:lepi:

asiciğim bende dün çok kötüydüm sanki herşey bitmiş hiç birşeyin çaresi yokmuş gibi geliyordu ama bugün kendimi çok iyi hissediyorum sonuçta drlar vesile çaresini veren rabbim ondan umudumuzu kesmeyelim bizlerde kazanacağız inşallah en kısa zamanda değilmi arkadaşımmmmmmm

bugun biraz daha iyiym canim
dun bir suru bebe gordumde ondan oldu
evet canim artik alisveris zamani tr icin
birazdan geri cikicam
indirimlerde basladi burda himmmm
:lepi:

İyi olmana sevindim tatlım
bazen oluyo öyle işte aklına bişey takılıyo ve patlıyosun
canım istanbula gelicekmisin trde.

evet canim aynen o duygulari bende yasiyorum cok zor yaaa
bizim sinavimiz rabbim goruyor elbet birgun bizleride guldurcek
o gunu bekliyorum sabirsizliklaaaa

İyi olmana sevindim tatlım
bazen oluyo öyle işte aklına bişey takılıyo ve patlıyosun
canım istanbula gelicekmisin trde.

evet canim ama iki saat kalcam sonra baska ucak alicam yani havalaninda olcam pekistanbula gelmek sayilmaz
vaktim falan olsaydi orda hepinizi gormek isterdim

asim çok hareketliyiz maaşallah( yaprak kımıldamıyo ..............
gerçi bütün topiklerde bi gevşeme var ama neyse ............
herkese günaydın..............

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...........bu mübarek günlar yüzü hürmetine rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...........sevdiklerimizle evlatlarımızla mutlu bir ömür geçirmek nasip etsin rabbim ..............amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...........

kandılınız mubarek ols kızlar tum dualar makbul ols............................

gunaydın arkadaşlar .. hayırlı ve bır o kadar guzel bır gunun sabahında tum arkadaşlara merhaba...
.... umut ve şıfa bekleyen tum ınsanlardan allah rahmetını esırgemesın .... inşallah tum dılekler gercek olur ... bız de bu sayfadan terfı edıp hamılelık bolumune gecebılırız .. bazen o kadar uzakmış gıbı gelıyor kı .. inşallah umutlarımız başka baharlara kalmaz ...

Bende onun için sordum canım ya
keşke görüşme fırsatımız olsaydı
çok isterdim valla

Bende tüp bebek tedavisi denedim sonuç negatif hayırlısını istiyorum ama sonuç böyle oluncada üzülüyorum insan ne yapacağını şaşırıyo.Bu arada hepinizin kandili kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…