asiciğim canım benide listeden sil benimde 2. tedavim iptal oldu. bizde anlayamadık neden oldu.herşey yolundaydı sadece 2 yumoş olmuş iptal edildi.yumurtalıklarım normaldi ama olmadı. şuan üzülsemmi ne yapsam bilemiyorum bundada vardır bir hayır diyoruz. inşallah kendiliğinden gelir ilaçların etkisi ile....
asii yeni gördüm malum yaz fazla pc başına geçmiyorum vakit kalmıyoır hayırlısı demekten başka bişi geçmiyor içimden hee ama çok iyi anlıyorum daha beterlerini yaşamış biri olarak inş.son olur sende kısa zamanda kavuşursun tüm isteklerine hamile kalmak ayrı doğumu görmek ayrı bi iş ...Allah herkesin gönlünün muradını versin sıkıntıların son bulsun arkadaşım çok üzgünüm...
selam kızlar benim bebişim tekmiş allaha şükürler olsun kalp atışımızıda aldık......rabbim hepinize nasip etsin böyle günler görmeyi bizleride tamamına erdirsin inşallah merhameti bol rabbim...........
ayyyyyyyyy canım maşallaaaaaaahhh yaaaaa...........
hiç korkma canım rabbim isterse beşizde verir yedizde ama nasip olmayınca bi tanede olsa durmuyo böyle şeylerle kafanı yorma canım tadını çıkar herkese nasip olmaz şeyler bunlar 41 kere maşallah.......rabbim sana ve eşine bağışlasın meleklerinizi canım......
iyi geceler şekerler............
gülenim hadi bakalım sıra sende sende sevindireceksin inşallah bizi............
asiciğim canım benide listeden sil benimde 2. tedavim iptal oldu. bizde anlayamadık neden oldu.herşey yolundaydı sadece 2 yumoş olmuş iptal edildi.yumurtalıklarım normaldi ama olmadı. şuan üzülsemmi ne yapsam bilemiyorum bundada vardır bir hayır diyoruz. inşallah kendiliğinden gelir ilaçların etkisi ile....
kızlar hepinize çok teşekürler demekki 2.tedavim nasip değilmiş.allahım o 2 yumoşla kendiliğinden verir inşallah.canlarım sizlerin tedavileri başarıyla devam eder inşallah.yinede dualarımızı eksik etmeyilim birbirimizden.başım çok ağrıyor.ağlamak istiyorum nedense ağlayamıyorum .öyle karmaşık duygular içindeyim anlatamam size...
Asicim, cok cok gecmis olsun....demekki hakkinda hayirli olan buymus bacim....üzüldüm inan, ama elden birsey gelmez....allahü teala neylerse güzel eyler....sabrin sonu selamettir...elbet bir gün heppimizin bebegi olucak, buna inaniyorum...:Saruboceq:
el-mualim, gözün aydin olsun...allah insallah bebeklerini kucagina almayi nasip eder bacim...hic SIKINTI etme...zaten hersey olacagina varir canim....sabret ve bekle...allah hayirlisi nasip eder insallah....
Diger arkadaslar, allah sizlerinde heppinizin gönlüne göre verir insallah.....
gulen hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha erken ama yaptırdı pozıtıffffffffff
gunaydın.....................hayırlı bereketlı gun ols inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?