Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tskler canim haber verdigin icin
kendinin yazmasini bekledim ama olsun biz yazalim baktikca sevinelim:lepi:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

simdilik yok tatildeyizzzz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

10_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
hamile olan arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim.rabbim kucaklarınıza almayı da nasip eder inşallah.

bir de bir arkadaş vardı lansor o artık girmiyo siteye galiba. tedaviye devam etmiyor mu. ben de bunları yaşamış biri olarak merak ediyorum pozitif sonucu alanlarla sevinip negatif olanlarla üzülüyorum. lansor hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim. opuyorumnanaktan

canim ikinci de negatif aldi sonra pek gormedim simdi ne yapiyor bilmiyorummm

aaaa tebrikler toprakta vardi bizim listede ama tedavide oldugunu bilmiyordum

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

simdilik yok tatildeyizzzz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

10_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

11_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

asi74 hatırlıyormusun kışın bu listede bi tek mehay vardı..şimdi maşallah doldu..darısı başına arkadaşım en yakın zamanda...yeni kışları görmek kısmet olmasın.

Kızlar listemizde genelde 3-4. denemesi olan arkadaşlar var, bu topik bence çok güzel başarızsı sonuç alan tüm arkadaşlara inşallah örnek oluyoruz, moral oluyoruzdur...

Son düzenleme:
tebrik ederim toprakcım allah tamamına erdirsin..........

asi74 hatırlıyormusun kışın bu listede bi tek mehay vardı..şimdi maşallah doldu..darısı başına arkadaşım en yakın zamanda...yeni kışları görmek kısmet olmasın.

evet canim ustunden sadece 3 4 ay gecti masallah diyelim ins dolar tasar
hepimiz sirayla hamile listesine gireriz allahin izniyle
hicbirimiz bir dahaki kisa kalmayalimmmm:Saruboceq:
senide en kisa surede orda gormek istiyorum:Saruboceq
:

Sevgili Jüpiter ben Halit Fırat Erden in hastasıyım.Alman Hastenesinde takip ediyoruz işlemleri dolasıyla genetik tanıyı orada yaptırdım. Hsg için Şişli de eucomar a yönlendirdi doktorum. Evet dediğin gibi 5-6 gün içinde çekilmesi gerekiyor. Sonucuda 10-15 dakikada alabiliyorsun. Umarım seninde genetik tanı ve hsg temiz çıkar. Bu yolda olan herkese sabır ve umut dliyorum içlerinden bize de....

Kızlar listemizde genelde 3-4. denemesi olan arkadaşlar var, bu topik bence çok güzel başarızsı sonuç alan tüm arkadaşlara inşallah örnek oluyoruz, moral oluyoruzdur...

evet canim senin gibiler bizlere umut oluyor
sizin sayenizde bizlerde guclenip yola devam ediyoru
zdurmak yok yola devam

tbrler tekrar canim benim optum bebsinide senide:lepi::Saruboceq:

kac embriyo transfer olmustu canim

asi canım yorgunum ben cok
ancak gözüm acılmaya basladı
adetim bugün 7. gün yok test yapmadım bekliyorum
olsa hissederdim gibi geliyor
test yapmak içimden gelmiyor
zaten bir yıldır düzensiz benim artık muayene olmam lazım en acilinden
korkuyorum içerde baska bişiler oluyor diye

katrenmelek gelecek ay bende düşünüyorum hsg çektirmeyi çok acıdımı senin ve ne kadar ödedin

toprak benim bu yolda dönem arkadasım sayılır
gecen yıl cok dolastık buralarda
sırsı gelmiş çok sükür
masallah topiğimize
asim iyiki actın burayı
içimi acılıyor baktıkca

canim tekrar hosgeldin tatil seni cok yormus anlasilan

7gunmu gecti ins vardir bir sey canim arkadasimmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…