E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.201
gülencim akupunktur ve tüp bebek başlığına yazı 1 kere. 12. gün değeri 98 miş. ama kablosuz internete girme denmiş sanırım o nedenle girmiyo şimdi. ini bir terslik çıkmaz onu hamil yazabilirsin. :CüvCüv:
hamile olan arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim.rabbim kucaklarınıza almayı da nasip eder inşallah.
bir de bir arkadaş vardı lansor o artık girmiyo siteye galiba. tedaviye devam etmiyor mu. ben de bunları yaşamış biri olarak merak ediyorum pozitif sonucu alanlarla sevinip negatif olanlarla üzülüyorum. lansor hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim. opuyorumnanaktan
Kızlar genelde 3-4. denemesi olan arkadaşlarız, başarızsı sonuç alan tüm arkadaşlara inşallah örnek oluruz, moral oluruz...
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza
asi74 hatırlıyormusun kışın bu listede bi tek mehay vardı..şimdi maşallah doldu..darısı başına arkadaşım en yakın zamanda...yeni kışları görmek kısmet olmasın.
sevgili katremelek benim dr da genetik tanı ve hsg istedi ikinci tüpe başlamadan
genetik tanıyı nerede yaptırdın
bir de hsg adetten sonraki beş gün içinde yapılıyo diye duydum sen de duydunmu benim hastalığımın üzerinden 15 gün geçti b ay yaptıramam galiba
Kızlar listemizde genelde 3-4. denemesi olan arkadaşlar var, bu topik bence çok güzel başarızsı sonuç alan tüm arkadaşlara inşallah örnek oluyoruz, moral oluyoruzdur...
asi canım yorgunum ben cok
ancak gözüm acılmaya basladı
adetim bugün 7. gün yok test yapmadım bekliyorum
olsa hissederdim gibi geliyor
test yapmak içimden gelmiyor
zaten bir yıldır düzensiz benim artık muayene olmam lazım en acilinden
korkuyorum içerde baska bişiler oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?