Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim 6kez karsiliyo ve dondurulmuslar sayilmiyor, yani sigortaya gore ben 2. denmemdeyim oyla 5. ye basladim

benim diger adim gece kusu:))
gerçi bir ara duzeltmisitim dun kocayla biraz tartistik bu yuzden yine uykularim kaçti

bende valla gece kusu gunduz uyu gece otur bizim hayattaz boyle dondurulmuslarda sil bastan olmuyormus oylemi ilac filan

dondurulmuslar daha basit oluyo, adetin ilk gunu progynova diye bi ilaca basliyosun, 15.gun ultrason ve kan tahlili var, ona gore transfer gunu belirleniyo ve utrogestan fitiline baslaniyo, ustelik ard arda deneyebiliyosun ben iki hafta once aldim negatif sonucu ve hemen tekrar basladim

barisiriz o kesinde iste bazen geliyolar bana:))
ya sanki beni anlamiyormus gibi geliyo, sanki ben bosa kurek çekiyormusum gibi dusunuyorum bazen!!
ev hanimiyim, bebek derdine duseli baska sey dusunemiyorumki,
sen ne yapiyorsun?

hmm daha kolay tabi ben her seferinde silbasta hormon igneleri ultrason takibi filan bide mutlaka iki veye uc ay ara vucut kendine gelsin diye

bende evdeyim dedigin gibi hic bisey canim istemiyor zaten sadece kagfamda bu sorun var cok uzuluyorum aslinda bosuna rabbim nezaman isterse ozaman olucak ama herseyi takiyorum kafama zaman gectikce denemeler cogaldikca dahada umutsuz oluyorum

evet o daha zor, ben iki seferde hiperstimulasyonun esiginden dondum, hele ilk denememde yumurtalar alindiktan sonra çok kotu oldum

zaten cogu tartismalar biz hayir desekte bebek sorunundan kaynaklaniyo biri hamileyse birinin cocugu oluyorsa ben uzuluyorum sacma ama oyle buda beni cok yipratiyor

allaha sukur hic bi sekilde cok kotu olmadim yumurta toplama isleminden sonra benimle giren bi kisi vaardi o cok kanama filan gecirdi ozaman cok korkmustum

hani ben herkes gibi normal olacak sandim, 1sene korundum sonra planlarimda hamile kalirim bebek 3yasinda olunca okula veririm bende çalisirim dedim ama 4.5 sene geçti ve ben hala bebek pesindeyim ama devam edecem allahin izniyle o'da vakti zamani gelince gelir.
herseyin kadinlar çekiyo ben bu yuzden belki bencillik yapiyorum bilemem ama esimden daha fazla ilgi bekliyorum bazende olmayinca tutmayin beni:))
gerçekten hamile haberleri beni çok uzuyo, olanlar için seviniyorum ama kendim için uzuluyorum, baskalarin bebegini içimden geldigi gibi sevemiyorum bana aciyarak bakiyorlar diye, zoruma gidiyor,
kardesim benden sonra evlendi ikinciye hamile ve benden gizlendi, bunlar bile beni çok uzuyor!!
bu sefer transferimi kimseye soylemicem, etrafimda bilen ne kadar çok olursa negatif sonucu vermek o kadar zor oluyor

bende polikistik over var(hormonal dengesizlik) ama asil sorun esimde onun spermlerinde morfolojik sorun var yani bi nevi sekil bozuklugu, yumurtayi dollese bile dusuk riskini arttiriyormus

haklisin kimseye soylememek lazim tabiki olanlar icin seviniyorum ama kendim icin ben nezaman bu duyguyu tadicam diyorum benimde eltim ucuncuyu istiyordu bende tedavi goruyordum oda baya zaman ugrasti ama suanda hamile ve benden saklamak istediler

anladim ok benimde sorun esimde sperm azligi sekil bozuklugu falan filan ama tup bebek icin iyi diyorlar bende bi sorun yok simdilik ben nekadar uzulsemde esime cok fazla belli edemiyorum onu uzmekten kirmaktan korkuyorum sorun ondaoldugu icin zaten cok uzuluyor bide ben ustune gitmeyim diyorum ama bu seferde herseyi ben icime atiyorum cogu seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…