Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msjlar gec geliyo bide senin ismin kullanici listesinde yok bu yuzden çiktin sandim
bizim ilk denememizde normal yapildi, 4 embriom oldu

evet belçikadayim
ilk deneme 1tane transfer edildi 3tane donduruldu,tutmadi sonra iki dondurlumus transfer dildi tuttu ama dustu

ekimde tekrar denedik 14 embriom oldu mikroyla, tazeler tutmadi, dondurulmusta tutmadi simdi yine dondurulmus transfer edilecek

bende anlamadim ismini gormeyince kimse yok sandim çikacaktim

senin gene tutmus benim oda yok ilkinde embriyo olusmadi ikincide bitane olustu sadece oda tutmadi ucuncuda ikitane olustu ikiside transfer edildi ama malesef

masallah baya embrion varmis bende enson kasimda denedik sonra tabi iki uc ay ara verildi hastanede yer yokmus filan bu ay basladik tekrar ama cok endiseliyim ben

oyle diyosun ama tutmamasi dusukten daha iyi!!
dusuk bana çok zor geldi, sevincim kursagimda kaldi, ve dun tam bir yil oldu ama hala dun gibi acisi içimde

ilk denemede 1 eger 35yas altiysan, diger denemeler hep iki
bu sefer 3istedim ama kabul etmediler

tabiki haklisin ben hic oyle bisey yasamadigim icin o bile merak uyandiriyo demek bazen tutup sonradan dustu denildiginde onu bile yasamadim neden diyorum tutup tutmadini bilmiyorum ya oyuzden

burdada oyle nebiliyim endise stres belki buraya cok fazla guvenememem bu seferde olmazsa zaten insallah olurda yoksa turkiyede denicem cok fazla bilmiyolar gibime geliyo burda

bizde oyle dusunuyoruz, simdilik en azindan sigortamiz karsiladigi için burda deniyoruz olmazsa turkiyeye gidecez

ben 28 yasindayim ve burda dogdum buyudum, esim turkiyeden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…