Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak etme giderken haber veririm )
su an etrafimda çok hamile var
allahimdan istedigim sadece bi tane evlat, banada anneligi tattirsindusundukce bile kotu oluyorum, bana artik çok zor geliyor ama kimseye bellide edemiyorum.
en son negatif sonuc beni çok yikti, bi dusuk yaptigimda zor toparlandim bu son denemede nerdeyse ona yakin oldu, artik bunye beyin kaldirmiyo ama ben yinede devam edecegim

bende esime bisey demek istemiyorum ama bazen olmuyo!!
esim sigara içiyo birakmasi gerekir, birakmiyor, ona keçi boynuzu pekmezi aldim yemiyo, yani ondan her hangi bi çaba gelmeyince benim sigortalar atiyo!! en azindan birseyler yapmaliki bana onunda istedigini gostermeli! olmadi bende uzuldum demekle olmuyo!

yasadiklarimiz cok zor kimse anlayamaz bizi bu durumda olmayan biz genede direniyoruz ama bazen diyorum yapmicam denemicem bidaha ama yapamiyorum cunku cok istiyorum bebegimin olmasini neden ben diyorumneden

cok haklisin esimde bende sigara iciyoduk biraktik keci boynuzu ise yariyormu gercekten bende alsam

isyan etme canim herseyin vakti zamani vardir insallah bizde anne olacaz.
ben bi senedir psikologa gidiyorum, ve psikologum diyorki kadinlarda annelik duygusu bi ihtiyac iç gudusel bisey ama erkeklerde sonradan edilinen bi duygu yani kadinlardaki kadar yogun degil.
bu yuzden biz daha çok yipraniyoruz

valla faydasini goren var, sifa niyetine yemeli
biz deneyelim sifasi allahtan

zaman gectikce nasil bi durumda olucaz tahmin edemiyorum iki sene once filan takmazdim hic biseyi simdi kalabalik ortamlara girmek istemiyorum bebek varmi sorusundan niye bekliyorsunuz yada benim bildigim bi doktor var bu konusmalardan nefret ediyorum

tabiki sifasi rabbimden bende aliyim bi isyan etmek degil ama bazen insan hic bisey dusunemiyo sadece istedigim gozlerimi kapatmak ve geri actigimda hamile olmakl

aynen bu yuzden en iyisimi evden çikma!!
evden çikmayincada hep bebek akilda yani bi yerde kisir dongu!
bide benim annem herkese anlatmis simdi yolda bi tanidik gorunce kalbim yerinden çikacak gibi çarpiyo tamam simdi soracak diye!
kimseye anlatmak zorunda degiliz, ama sana ne dediginde kotu biz oluyoz

kendi aylem esimin aylesi biliyor okada baskada kimse bilmiyor yeri geliyor aileme bile anlatmaktan yoruluyorum bazi seyleri bide cevremdekilerle hic ugrasamam valla

bizimde oyle sadece aileler biliyordu ama annem sagolsun herkese anlatmis, simdi her kafadan bi ses çikiyor, ay su kanali aç doktor konusak yok sunu yap iyi gelir, aman takma olur....

aynen, bu yuzden bu transferi bir tek amcamin esi biliyor kimseye demicem, herkes bilince stres artiyo, herkes ruyalar goruyo...beni bile iyice havaya soktular ama negatifi duyunca iki gun hiç susmadim agladim, bana çok zor geldi artik soylemicem.
benim yanimda anneme telefon geliyo beni soruyorlar o'da anlatiyo iste tutmadi ama daha 10 tane var iste yine denicekler filan, bisey desem kotu kiz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…