Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar, bende 4kez asilamadan ve3kezde tup bebekten negatif aldim 1de dondurulmus embriodan dusuk yaptim

suan kimse yokmu burda sohbet etmek istiyorum ozellikle mehay arkadas seninle tanismak isterim sende fransadansin sanirim yanlis hatirlamiyorsam beraber konusacak cok seyimiz olabilir bence

merhaba eslin isine yararmiyim bilmem ama ben varim istersen))

slm kizlar, bende 4kez asilamadan ve3kezde tup bebekten negatif aldim 1de dondurulmus embriodan dusuk yaptim

arkadasim senin problem ne tam olarak benim esimden dolayi dediklerine gore ama hala neden olmuyor anlamiyorum rabbimden hayirlisini istiyorum asi olmak istemiyorum allahim sen bizleri bizden daha cok seviyorsun bunu bunu biliyorum en kisa zamanda bizleride sevindir yarabbim

ben pkoyum, esimdede teratospermi(morfolojik sorun) var.
ben 5.5senedir evliyim, ve 1yil sanki oluyomusta biz korunduk sonrada 4.5senedir doktor kapilarinda kaldik.ben 1sene klomen kullandim, sonra bi sene asilama denedik, en sonda iki senedirde tupbebekteyiz

tabiki uc kere ilki transfer asamasina gecemedi ama ikinci ve ucuncu oldu ama negatif

ben 5.denemdeyim, haftaya transferim olur, daha gunu belli degil

ve suan dorduncu yu deniyoruz hap kullaniyorum bu gun bitti 5 gun sonra igneye baslicam martta belli olucak insallah sen napiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…