Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar benide araniza alirsaniz sevinirim, bendede negatif koleksiyonu var

benimde negatif tüp ebbeğim var 1 tane kızlar

Ayşecim hamişler topiğinde buluşmak isterdim ama ne yazıkki burda buluşmak kısmet oldu:çok üzgünüm:

canim benim insallah o'da olacak, uzulmemek elde degil ama zamanla insan alisiyi insallah bi daha denemeye kalmadan hamile kalirsin canim
ben alistim artik 4.5senedir negatif gormeye insallah son negatifimiz olur!

ayşecim ben seni görmemişmiyim kusura bakma eğer öyleyse 3. denmene mi başladınız? kaç aşılaman vardı?

onemli degil canim
ozgeçmisim:
2003te evlendik ve agustos 2004de kadar korunduk, ocak 2005te klomene basladim1.5seneya yakin kullandim.
2006da 4asilamam oldu hepsi negatif
ekim 2007de 1.tup bebek denemem tutmadi, bu denemeden olan 3tane dondurulmustan ikis subat 2008de transfer edildi tuttu ama dusuk yaptim(
ekim 2008de mikro yaptirdik ve tam 14tane embriyom oldu 2si transfer edildi ama tutmadi. ocak 2009da iki tane dondurulmus transfer edildi ve yine negatif!
su an 5. transferim için tedaviye basladim buyuk ihtimah haftaya trasnferim olur, yine iki tane trasnfer edilecek. geriyede 8tane dondurulmus kalacak, bunlar bitmedende yeni bi tedaviye baslayamiyorum.
ben belçikada yasiyorum ve kanunen iki taneden fazla transfer edilmiyo!
yani kisaca 4 negatif asilama 3tupbebek trasnferi negatif bitanede dusuk!

Canım ya ne kadar zorlu aşamlardan geçmişsin
valla cesaretine hayran kaldım maşallah biri olmuyo hemen ötekine başlıyosun
süpersin inanki artık inşallah bu sonuncu olur.
Benim tekrar para biriktirmem lazım kendimi toplamam lazım ohoooooo bi sürü işim var:çok üzgünüm:

kizlar selam nasilsiniz
ben evimdeyim benim kocis geldi ve aldi beni bede zaten dayanamaiyordum atladim hemen
aymes canim seni burada gormketen cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum
ama dusunki benim gibi seyler yada daha aci seylerde olabilirdi herseyde vardir bir hayir diyelim ve burada bizbirimize destek olmaya devam edlim tammammi tatlim

insallah tez vakitte toplarsin paraciklari hatta bakarsin ona bile gerek kalmadan hamile kalirsin)
ben bu yola bas koydum canim anne olmayi çok istiyorum ve bu yuzden olana kadar devam edecegim tabii allah nasip kismet ederse

seni tekrar aramizda gormekten çok mutluyum, insallah bundan sonra hersey yolunda gider

canım hoşgeldin uzun süren sessizliğinden mutlu haber çıkmasına çok sevindim....Birbirinizin kıymetini anlamanız açısından bir artısı oldu bu tatsız olayıon diyelim ve kapatalıma.s.a.s.a.s.

hoş geldin asicim barışmanıza çoooooook sevindimya allah sizi ayırmasın birde kucağınıza bebiş versin aminnnnnnnnnn

canım asi hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevındım rabbım daima mutlu ets ve bebiş versın kısa zamanda................

herşeyin yoluna girmesine sevindm canım inşallah bi daha böyle kötü günler yaşamazsın.Şeniz

Canım inşallah çok fazla zaman geçirmek istemiyorum artık gerçi tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan bi gelse bebeğim bi gelse ne kadar güzel olur.:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin uzun süren sessizliğinden mutlu haber çıkmasına çok sevindim....Birbirinizin kıymetini anlamanız açısından bir artısı oldu bu tatsız olayıon diyelim ve kapatalıma.s.a.s.a.s.

hoş geldin asicim barışmanıza çoooooook sevindimya allah sizi ayırmasın birde kucağınıza bebiş versin aminnnnnnnnnn

canım asi hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevındım rabbım daima mutlu ets ve bebiş versın kısa zamanda................

herşeyin yoluna girmesine sevindm canım inşallah bi daha böyle kötü günler yaşamazsın.Şeniz

tsk ederim kizlar allahim kimsenin yuvasini yikmasin ve bebeksiz birakmasin
kizlar ogleden sonra dr da rdv var bakalim neler diyecek basarisiz tup bebekten sonra
zaten cok aci cekmistim birincide ikiniciyi denemek istiyoruz insallah guzel seyler soyler gelince yazarim

İnşallah randevun güzel geçer canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

sagol canim arkadasim nasilsin bugun daha iyisin degilmi
adet oldunmu

canım cumartesi negatifi gördüğümde bi kaç saat sonra bi avuç kan gelmişti sonra kan değilde sürekli lekelenmeler parçalar falan geldi ilaçlardan sanırım ama bugün tamamen adet oldum.
bugün daha iyi olmaya çalışıyorum inşallah hergün biraz daha düzelirim
senden güzel haberler bekliyorum

asıcım sneınle aynı zamanlarda negatıf sonuc aldık..arada senı takıb edıyorum..cok sevındım esınle sorunları cozmenıze...ınsallah allah sıze en kısa zamanda bırde bebk versın herseyı unutun:)

duzelirsin canim kendini cok yipratma bugunlerde gececek allahim sana ikinciye baslaman icin gereken gucu verir insallah her zaman yanindayim
bu sfere beni takip etmesydin keske bitanem olsun saglik olsun canim

evet canim cok tsk ederim allaha sukur sorunlari cozduk simdilik insallah hersey duzelir
sen ne zamn ikinciyi dusunuyorsun canim allahim bizlere guc versin insallah

ben dr dan geldim kizlar hiperstimilasyon oldugum icin hala yumurtaliklarimda sislik varmis
o bitsin basliycaz 3 ay dinlenme suresi verdi yani nisan gibi insallah ikinciye basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…