Aminnn Momiciğim inşallah yanlız ben 15 gün beklicem 17 Ağustos test tarihim neden olduğunu anlamadım dondurulmuş olmasıyla mı alakalı yoksa blast olmasıyla mı bilemiyorum.Umarım hamileyim haberini verebilirim.
Sen nasılsın peki Momiopuyorumnanaktan
Amin Aymesçiğim inşallah ağzına gönlüne sağlık bitanem
Dua ediyorum inşallah tutunurlar annelerine
Sen nasılsın Aymes opuyorumnanaktan
evet canım dondurulmuşların test günü 15 gün sonra
sebebini tam bilmiyorum
Allah yüzünü güldürsün inş, hayırlısı olsuna.s.
canım benim olsun ha 15 gün ha 10 gün ha 20 gün ne fark eder. bu kadar zaman bekledikten sonra gün hesabı yapmanın anlamı yok zaten. sonucu güzel olsun inşallah da 15 gün sonra olsun boşver. rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah.
bende iyiyim iş güç hayat telaşı gidiyor işte... cuma günü doktorum kontrollerimi yaptı rahim yumurtalıklar normale dönmüş hemen. ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi ama bilemiyorum biraz beklerim herhalde....
Ben pek iyi değilim canım
hafta sonu annem rahatsızlandı
aklım hep onda çok korkuttu beni çok:çok üzgünüm:
Aminnn Momiciğim inşallah yanlız ben 15 gün beklicem 17 Ağustos test tarihim neden olduğunu anlamadım dondurulmuş olmasıyla mı alakalı yoksa blast olmasıyla mı bilemiyorum.Umarım hamileyim haberini verebilirim.
Sen nasılsın peki Momiopuyorumnanaktan
selam kizlarrrrrrrr
sonunda geldim evime tr benim icin harikaydi ama sayili gun bitti iste sizleri cok ozledim
ne var ne yok kizlarrrrrrr
katremelk canim benim nasilsin neler yaptin anlatirmisin bana insallah senden guzel haber gelicekk
KATREMELK CANIM NE GUZEL DUN TRANSFERIN OLMUS ALLAHIM INSALLAH SENI GULDURUR
aymescim canim topigi hic bos birakmamisin tskler bu arada cok gecmis olsun annen icin canim bir daha sizi korkutmaz umarim
Selammm H oşgeldin AsiŞeniz
özledik seni hemde çokopuyorumnanaktan
Evet Asim transferim oldu inşallah iyi haberler verebilirim.Sen nasılsın neler yaptın tatil nasıl geçtizemuszemus
KATREMELK CANIM NE GUZEL DUN TRANSFERIN OLMUS ALLAHIM INSALLAH SENI GULDURUR
aymescim canim topigi hic bos birakmamisin tskler bu arada cok gecmis olsun annen icin canim bir daha sizi korkutmaz umarim
aymescim geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu? önemli birşey mi?
Canım benim geçmiş olsun bende üzüldüm şimdimafoldumben umarım önemli bişey değildir.Allah şifa versin biranönce düzelir inşallah.
aymesciğim canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda düzelmek nasip etsin aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun .....
çok sağol canım ne olduğpunu bizde anlamadık
birden fenalaştı hastaneye koştuk hemen
bağırsaklarında mikrop varmış yüksek miktarda
inşallah çabuk geçer geçmezse ameliyat olabilirmiş
Allah korusun:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?