Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim olsun ha 15 gün ha 10 gün ha 20 gün ne fark eder. bu kadar zaman bekledikten sonra gün hesabı yapmanın anlamı yok zaten. sonucu güzel olsun inşallah da 15 gün sonra olsun boşver. rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah.

bende iyiyim iş güç hayat telaşı gidiyor işte... cuma günü doktorum kontrollerimi yaptı rahim yumurtalıklar normale dönmüş hemen. ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi ama bilemiyorum biraz beklerim herhalde....

momiciğim yeni bir konu açtım ordaki yazdıklarımı okuyup bana cevap yazarmısın canım kendine çok iyi bak

Amin Aymesçiğim inşallah ağzına gönlüne sağlık bitanem
Dua ediyorum inşallah tutunurlar annelerine
Sen nasılsın Aymes opuyorumnanaktan

Ben pek iyi değilim canım
hafta sonu annem rahatsızlandı
aklım hep onda çok korkuttu beni çok:çok üzgünüm:

aymescim geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu? önemli birşey mi?

selam kizlarrrrrrrr
sonunda geldim evime tr benim icin harikaydi ama sayili gun bitti iste sizleri cok ozledim
ne var ne yok kizlarrrrrrr
katremelk canim benim nasilsin neler yaptin anlatirmisin bana insallah senden guzel haber gelicekk

KATREMELK CANIM NE GUZEL DUN TRANSFERIN OLMUS ALLAHIM INSALLAH SENI GULDURUR
aymescim canim topigi hic bos birakmamisin tskler bu arada cok gecmis olsun annen icin canim bir daha sizi korkutmaz umarim

Çok doğru söylüyorsun farketmez yeter ki benimle olsunlar bırakmasınlar öncekiler gibi sıkı sıkı tutunsunlar.Senin adına sevindim ne güzel kendini toparlamışsın gerisi de en güzel şekilde gelecektir.opuyorumnanaktan

Ben pek iyi değilim canım
hafta sonu annem rahatsızlandı
aklım hep onda çok korkuttu beni çok:çok üzgünüm:

Canım benim geçmiş olsun bende üzüldüm şimdimafoldumben umarım önemli bişey değildir.Allah şifa versin biranönce düzelir inşallah.

evet canım dondurulmuşların test günü 15 gün sonra
sebebini tam bilmiyorum
Allah yüzünü güldürsün inş, hayırlısı olsuna.s.

selam kizlarrrrrrrr
sonunda geldim evime tr benim icin harikaydi ama sayili gun bitti iste sizleri cok ozledim
ne var ne yok kizlarrrrrrr
katremelk canim benim nasilsin neler yaptin anlatirmisin bana insallah senden guzel haber gelicekk

aymescim canim topigi hic bos birakmamisin tskler bu arada cok gecmis olsun annen icin canim bir daha sizi korkutmaz umarim

Selammm H oşgeldin AsiŞeniz
özledik seni hemde çokopuyorumnanaktan
Evet Asim transferim oldu inşallah iyi haberler verebilirim.Sen nasılsın neler yaptın tatil nasıl geçtizemuszemus

Selammm H oşgeldin AsiŞeniz
özledik seni hemde çokopuyorumnanaktan
Evet Asim transferim oldu inşallah iyi haberler verebilirim.Sen nasılsın neler yaptın tatil nasıl geçtizemuszemus

tatil cok guzel gecti canim cok yogundu hemde ama iyiydi birde hemen bitmeseydi daha iyi olcakti ruya gormus gibi oldumm
bende sizleri cok ozledimmmmm
ama bebk dusuncesinden cok uzak kaldim iyi oldu

tekrar hoşgeldin a.s. hiç boş bırakırmıyım canım
senin yerini dolduramasamda yokluğunu aratmamaya çalıştım
tatilin güzel geçmiş çok sevindimŞeniz

iyi dileklerin içinde sağol:teselli:

aymescim geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu? önemli birşey mi?

çok sağol canım ne olduğpunu bizde anlamadık
birden fenalaştı hastaneye koştuk hemen
bağırsaklarında mikrop varmış yüksek miktarda
inşallah çabuk geçer geçmezse ameliyat olabilirmiş
Allah korusun:çok üzgünüm:

Canım benim geçmiş olsun bende üzüldüm şimdimafoldumben umarım önemli bişey değildir.Allah şifa versin biranönce düzelir inşallah.

Çok sağol canım inşallah çok çabucak geçer
ve önemsiz bir hastalıktır daha tam belli değil çünkü :gitme:

aymesciğim canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda düzelmek nasip etsin aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun .....

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

10_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

11_ cans allahin izni ile dogal yoldan hamile kaldi:CüvCüv:

kizlar listemizden cok uzak kaldim ben gozden kaciridigm varsa lutfen yazarmi ve tedavide olanlar varmi
nerlerdesiniz hadi toplanin kizlarrrrrrrrrr

canım geçmiş olsun tekrar... umarım ilaç tedavisi ile çözülür ameliyata falan gerek kalmaz. annelerimizin en değerli varlıklar başımızdan eksik etmesin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…