- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.681
Çok sağol canım inşallah çok çabucak geçer
ve önemsiz bir hastalıktır daha tam belli değil çünkü :gitme:
canım geçmiş olsun tekrar... umarım ilaç tedavisi ile çözülür ameliyata falan gerek kalmaz. annelerimizin en değerli varlıklar başımızdan eksik etmesin rabbim.
Annen en kısa zamanda iyi olacak inşallah sende annene Kocaman sarılacaksın Aymesim :1hug:
momi nasılsın.............iyi misin.........endometriozisi biraz araştırdım...vajinal muayenede kist olarak görünürmüş genelde....ama görünmeyedebilirmiş......adet agrısıda en büyük belirtiymiş degil mi??????
valla gidince soracam doktora....bu ne böyle biz araştırıp bulacaz neyimiz var yok diye....
inşallahhhh bitanemmmm.şimdi seninleler ve hep seninle birlikte kalacaklar inşallahhhhKızlar merhaba bugün transferim oldu bugün Rabbim inşallah tutunmalarını nasip etsin...
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımmmmBen pek iyi değilim canım
hafta sonu annem rahatsızlandı
aklım hep onda çok korkuttu beni çok:çok üzgünüm:
hoşgeldinnnnnnn asiciğimmmm.tatilinin güzel geçmiş olmasına çok sevindim.selam kizlarrrrrrrr
sonunda geldim evime tr benim icin harikaydi ama sayili gun bitti iste sizleri cok ozledim
ne var ne yok kizlarrrrrrr
katremelk canim benim nasilsin neler yaptin anlatirmisin bana insallah senden guzel haber gelicekk
canım momi de söylemiş ama bende tekrar edeyim endometriyozise kesin teşhis koymanın en kolay ve kesin yolu CA125 denen kan testini yaptırmaktır.eğer aklına takılıyorsa ve dr. lar hiç istememişse böyle bir test senden herhangi bir özel labratuvara gidip kendinde yaptırabilirsin.momi nasılsın.............iyi misin.........endometriozisi biraz araştırdım...vajinal muayenede kist olarak görünürmüş genelde....ama görünmeyedebilirmiş......adet agrısıda en büyük belirtiymiş degil mi??????
valla gidince soracam doktora....bu ne böyle biz araştırıp bulacaz neyimiz var yok diye....
aymescim geçmiş olsun canım...........düzeldigini yazmışsın annenin sevindim........allah saglık sıhhatini artırsın.....
çok sağolun kıslar iyiki varsınız
dün akşam biraz daha iyiydi yüzü renklenmeye başlamış
düzeldiğini görmek beni çok mutlu etti tam iyi değil
ama bunada şükür inşallah dahada iyi olucak
Günün en güzel haberi bu Sağlıklatan daha kıymetli bişeyimiz yok Allah hepimize önce sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?