Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sağol canım inşallah çok çabucak geçer
ve önemsiz bir hastalıktır daha tam belli değil çünkü :gitme:

Annen en kısa zamanda iyi olacak inşallah sende annene Kocaman sarılacaksın Aymesim :1hug:

canım geçmiş olsun tekrar... umarım ilaç tedavisi ile çözülür ameliyata falan gerek kalmaz. annelerimizin en değerli varlıklar başımızdan eksik etmesin rabbim.

aminnnnnnn canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Annen en kısa zamanda iyi olacak inşallah sende annene Kocaman sarılacaksın Aymesim :1hug:

çok sağolun kıslar iyiki varsınız
dün akşam biraz daha iyiydi yüzü renklenmeye başlamış
düzeldiğini görmek beni çok mutlu etti tam iyi değil
ama bunada şükür inşallah dahada iyi olucak

aymescim geçmiş olsun canım...........düzeldigini yazmışsın annenin sevindim........Allah saglık sıhhatini artırsın.....

momi nasılsın.............iyi misin.........endometriozisi biraz araştırdım...vajinal muayenede kist olarak görünürmüş genelde....ama görünmeyedebilirmiş......adet agrısıda en büyük belirtiymiş degil mi??????
valla gidince soracam doktora....bu ne böyle biz araştırıp bulacaz neyimiz var yok diye....

merhaba kızlar nasılsınız uzun bir süredir girmiyordum annecim gelmişti fakat gitti ve ben onu şimdiden çok özledim .AYMES canım geçmiş olsun allahım şifalar versin...

canım iyiyim sen nasılsın... endometriosis sadece kist ile olmuyor güzelim yaa. malesef çok pis bir hastalık hatta doktorlar muamma hastalığı bile diyor bazen. bende de kist yok. çikolata kisti yada endometrioma deniyor. o olsa da olmasa da hastalık olabiliyor. son 4 yıldır en az 6 ayda bir ultrason kontrolü yapıldı hiç kiste rastlanmadı. ama bende muhtemelen karın için boşlukta yani rahmin arkası, bağırsaklar, vajenin arkası, kuyruk sokumu vb. yerlerde odak dedikleri oluşumlar var. adet sırasında onlarda rahmin içindeki doku gibi kanıyor. adet ağrıları evet bir belirti ama yine de her zaman değil. göstergelerden biri CA125 diye bir kan tahlili, endosu olanlarda 35-60 gibi değerle çıkıyor üst sınırın üzerinde yani. ben birkez yaptırmıştım 38 falandı. bir de bende tüplerde tıkanıklık ve tüplerin etrafında yani dışında yapışıklıklar var. HSGde belli oluyor.

sıkıntı şu ki bu konuda bilgili bir doktora gitmen lazım ben daha önce 3 ayrı kadın doğumcuya bende endo olabilir mi diye özellikle sordum. yok olamaz dediler ama meğerse yıllardır varmış. belki o zaman belli olsaydı ilerlemeden sonuçlarım farklı olurdu. napalım kısmet böyleymiş. eğer istiyorsan bildiklerimi özelden daha detaylı anlatırım.

ama üzülme ben sadece varsa eğer olduğunu bilmen önemli diye düşünüyorum. endo ile defalarca hamile kalan birçok insan var. kendiliğinden de hamile kalınabiliyor sadece oranlar düşüyor biraz o kadar....

Kızlar merhaba bugün transferim oldu bugün Rabbim inşallah tutunmalarını nasip etsin...
inşallahhhh bitanemmmm.şimdi seninleler ve hep seninle birlikte kalacaklar inşallahhhh
Ben pek iyi değilim canım
hafta sonu annem rahatsızlandı
aklım hep onda çok korkuttu beni çok:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımmmm
selam kizlarrrrrrrr
sonunda geldim evime tr benim icin harikaydi ama sayili gun bitti iste sizleri cok ozledim
ne var ne yok kizlarrrrrrr
katremelk canim benim nasilsin neler yaptin anlatirmisin bana insallah senden guzel haber gelicekk
hoşgeldinnnnnnn asiciğimmmm.tatilinin güzel geçmiş olmasına çok sevindim.

canım momi de söylemiş ama bende tekrar edeyim endometriyozise kesin teşhis koymanın en kolay ve kesin yolu CA125 denen kan testini yaptırmaktır.eğer aklına takılıyorsa ve dr. lar hiç istememişse böyle bir test senden herhangi bir özel labratuvara gidip kendinde yaptırabilirsin.

Sağol Lansorcuğum bende en yakın zamanda senin için aynı dilekleri temenni ediyorum Allahım önce karnına sonra kucağına versin bebişlerini amiiinnnnnnnnn

çok sağolun kıslar iyiki varsınız
dün akşam biraz daha iyiydi yüzü renklenmeye başlamış
düzeldiğini görmek beni çok mutlu etti tam iyi değil
ama bunada şükür inşallah dahada iyi olucak

Günün en güzel haberi bu Sağlıklatan daha kıymetli bişeyimiz yok Allah hepimize önce sağlık versin.

selam kizlarrrrrrrrrr
aymesim canim insallah dahada iyi olacak allahin izni ile

momicim canim nasilsin ben senin hakkinda pek bilgi sahibi degilim listemizdee yoksun galiba ilk sayfada senide ekleyelimmi canim kendinden biraz bahset bana

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak
kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_ cans allahin izni ile dogal yoldan hamile kaldi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…