merhaba asıcım nasılsın benımde transferım oldu bugun 7.gundu ıdrarda sılık cızgıyı gordum ıhsallah hamıleyımdır test tarıhım 10 agustosdu
Asi merhaba canım seni görmek ne güzel zemuszemus
Nasılsın canım
saol canım amın ıhsallahh 2 tane transfer edıldı dondurulmus blast
selam canim seni gormekte cok guzel insallah yakinda sizi gormek diycem*sen nasilsin canim ben biraz rahatsizim bademcik olmusum yattim yattim sonra sizlere bakmak icin geldimopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun tatlım :sinifsinif: Cvitamini alırsan çarçabuk geçer sen güçlü bi bünyesinopuyorumnanaktan
Ben iyiyim bebişlerim tutunsun diye dua ediyorum 2. günüm bugün inşallah tutunurlarzemuszemus
Yatmıyorum çok fazla kalkıp geziyorum bol bol su içiyorum ananas yiyorum... Ama zaman o kadar çabuk geçmiyorkaydirigubbakcemile3
senin adina cok heyecanlandim canim ama bugunlerinde tadini cikar stres yapma bence en onemlisi bu bugunu yasamakta guzel
allah yardimcin olsun yarin bol bol dua et:Saruboceq:
Aminnn edeceğim buradaki anne olmak isteyen tüpbebek yolunda ne kadar sabreden isteyen arkadaş varsa onlar için ve kendim için tabiki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
İyi ki varsınız bütüngün kadınlar klübü açık ara ara gelip bakıyorum Şeniz
evet canım yeni geldim aranıza bende endometriosis var tek tüp tamamen kapalı diğeri de açık ama tam işlevsel durumda değil. hiç ameliyat, aşılama vb. uğraşmadan direk tüp bebek denedik. ilk denememi bursa acıbademde temmuzda yaptım 20 temmuzda sonuç düşüktü ama pozitifti 2 gün sonra değer düştü ve kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. şimdi birkaç ay bekleyelim diyoruz. bayramdan sonra maddi olarak da toparlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah. inşallah ikinci deneme de hamileler listesine girerim. olmadı 3 de yaparız artık....
selam kizlarrrrrrrrrr
aymesim canim insallah dahada iyi olacak allahin izni ile
merhaba asıcım nasılsın benımde transferım oldu bugun 7.gundu ıdrarda sılık cızgıyı gordum ıhsallah hamıleyımdır test tarıhım 10 agustosdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?