Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba asıcım nasılsın benımde transferım oldu bugun 7.gundu ıdrarda sılık cızgıyı gordum ıhsallah hamıleyımdır test tarıhım 10 agustosdu

merhaba asıcım nasılsın benımde transferım oldu bugun 7.gundu ıdrarda sılık cızgıyı gordum ıhsallah hamıleyımdır test tarıhım 10 agustosdu

aaa canim benim ne kadar cok sevindim ya insallah seninle kalicaklar canim bak beklemenin mukafatini alicaksin allahin izni ile kac tane transfer edilmisti

Asi merhaba canım seni görmek ne güzel zemuszemus
Nasılsın canım

Asi merhaba canım seni görmek ne güzel zemuszemus
Nasılsın canım

selam canim seni gormekte cok guzel insallah yakinda sizi gormek diycem*sen nasilsin canim ben biraz rahatsizim bademcik olmusum yattim yattim sonra sizlere bakmak icin geldimopuyorumnanaktan

selam canim seni gormekte cok guzel insallah yakinda sizi gormek diycem*sen nasilsin canim ben biraz rahatsizim bademcik olmusum yattim yattim sonra sizlere bakmak icin geldimopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun tatlım :sinifsinif: Cvitamini alırsan çarçabuk geçer sen güçlü bi bünyesinopuyorumnanaktan
Ben iyiyim bebişlerim tutunsun diye dua ediyorum 2. günüm bugün inşallah tutunurlarzemuszemus
Yatmıyorum çok fazla kalkıp geziyorum bol bol su içiyorum ananas yiyorum... Ama zaman o kadar çabuk geçmiyorkaydirigubbakcemile3

senin adina cok heyecanlandim canim ama bugunlerinde tadini cikar stres yapma bence en onemlisi bu bugunu yasamakta guzel
allah yardimcin olsun yarin bol bol dua et:Saruboceq:

senin adina cok heyecanlandim canim ama bugunlerinde tadini cikar stres yapma bence en onemlisi bu bugunu yasamakta guzel
allah yardimcin olsun yarin bol bol dua et:Saruboceq:

Aminnn edeceğim buradaki anne olmak isteyen tüpbebek yolunda ne kadar sabreden isteyen arkadaş varsa onlar için ve kendim için tabiki Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
İyi ki varsınız bütüngün kadınlar klübü açık ara ara gelip bakıyorum Şeniz

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canım yeni geldim aranıza bende endometriosis var tek tüp tamamen kapalı diğeri de açık ama tam işlevsel durumda değil. hiç ameliyat, aşılama vb. uğraşmadan direk tüp bebek denedik. ilk denememi bursa acıbademde temmuzda yaptım 20 temmuzda sonuç düşüktü ama pozitifti 2 gün sonra değer düştü ve kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. şimdi birkaç ay bekleyelim diyoruz. bayramdan sonra maddi olarak da toparlanınca tekrar deneyeceğiz inşallah. inşallah ikinci deneme de hamileler listesine girerim. olmadı 3 de yaparız artık....

İnşallah Momi Rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

inşallah canım allah isteyen herkese versin. bizlere de tez zamanda versin.
sana da inşallah hemencecik bu tedavinde versiiin....

selam kizlarrrrrrrrrr
aymesim canim insallah dahada iyi olacak allahin izni ile

amin canımcım inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim arkadaşım inşallah 12. gün değerinde çok yüksek çıkar ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin:Saruboceq:

Herkese günaydınlar arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günün hatrına hepimizin dularını kabul eyler inşallah
gönlümüzdekilerini nasip ederi bize
Sen bizim ellerimizi boş bırakma Ya Rabbi :Saruboceq:
bizlerede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sen içimizdeki evlat hasretini tez zamanda dindir Allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bende 10.günde negatif sonuç aldım arkadaşlar. Bir daha denemeye ne maddi ne manevi denemeye gücüm yok. Bende çikolata kisti var 3 cm. Herşey güzel gitmişti aslında. 3 tane kaliteli embriyo transfer edildi. Elimden gelen herşeyi yaptım. Ama Allah ol demedikçe olmuyor işte. Bende lekelenme falan hiç olmadı. Ağrı bir kaç gün hissettim rahmimin üstünde. Şimdi hiçbir şey yok. Zaten göğüslerimden de anlamıştım. 8. gün inmeye ve acımamaya başladılar. Ama hala transferin 5.günü başlayan hala bitmeyen su boşalması gibi akıntım var. ışte böyle arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

herkese hayırlı kandıller...............rabbım duaları makbul eylesın......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…