Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katramelek senın sayfanı takıp ettım basından berı co uzuldum senın uzuntunle kendı negatıf sonuc aldıgım gun geldı aklıma bende tam bıray once aldımıstım kotu haberı hayat durdu sanmıstım ama tekrar ayaga kalktım kalkmak zorundayım cunku cok ıstıyorum bı bebegımın olmasını ben fransada yasıyorum turkıyeye geldım denemek ıcın 4 uncuyu burda fertıjınde yaptım ama sonuc herzamankı gıbı oldu hayırlısı artık bıdahakınde ıns

Maalesef negatif sonuç alınca insan uzaklaşmak istiyor bebeklerden de bebek düşüncesinden de... Ama toparlanıyor 3 ay önce ilk negatif sonucumu almıştım birde şimdi umarım benim 3. de senin 5. pozitif olur :CüvCüv: :CüvCüv:

belırlı bı zamandan sonra hersey okadar anlamsız gelıyorkı hıc bı zaman o duyguyu tatdamıcakmısım gıbı ıns oyle olmaz rabbım en kısa zaman butun evlat hasretıyle yanan gonullerı doldursun

Arkadaşlar birşey var biliyormusunuz burda hepimiz negatif sonuçla hergün ağlıyoruz ama biliyormusunuz ben sizin yazdıklarınızı okudukça yeniden debreşiyor acılarım yeniden aynı şeyleri hissediyorum hepimizin derdi bir katremelek senin için de çok üzüldüm canım ama ümidinizi hiç kaybetmeyin olurmu hep pozitif düşünün en azından gençsiniz önünüzde kocaman bir ömür var ben biraz yaşa takmış durumdayım eeeeeyaş 38 artık yolun yarısını geçmişim bu erken evlenmemenin sonuçlarımı desem ama ben genç yaşta evlensem de bunu göreceksem zaten olacaktı değil mi ooofff ben yine açıldım NEGATıF sonuç görmek istemiyorum artık duymak da istemiyorum Yarabbim bu mübarek ayların yüzü gözü hürmetine yarabbim ver bize kuzularımızı bebeklerimizi artık evimde bebek sesi duyamayacağım diye kahrolmak istemiyorum

bende yazılanları okudum.allah bizede en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun.benimde ağustos 10 negatif sonuç aldım.insan her negatifde kötü oluyor.
benimde 2 denememdi.

Halimeciğim bende yeni evlendim 31 yaşıdayım erken geç farketmiyor yaşanacakları yaşıyoruz kaderimizde ne varsa... İnanıyorum ki birgün evlatlarımız gelecek ve en hayırlısı olacaklar.. Rabbimin hazineleri çok istemekten bıkmayalım yeterki.. Allah ım sen bize hayırlı evlatlar nasip eyle Aminn....

bende yazılanları okudum.allah bizede en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun.benimde ağustos 10 negatif sonuç aldım.insan her negatifde kötü oluyor.
benimde 2 denememdi.

İnşallah Rabbim 3. de hayırlı evlatlar nasip eder arkadaşım...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah bebişlerimiz kucağımıza geldiğinde bizde sevineceğiz hayırlısıyla :Saruboceq:

benimde 2 denememdi.

Arkadaşler çok zor her negatif insanı mahfediyo
bütün herşeyi bırakmak hatta uzaklaşmak istiyosun
ama olmuyo işte hayat devam ediyo ve yaşamak zorundasın
ne kadar zor olsada sende devam etmelisin
bende negatiflerimden sonra çok yıkıldım canımdan bezdim resmen
ama 1 kaç içinde takrar toparlandım Rabbim hepimize dayanma gücü versin
ve tez zamanda evlerimizi, kucaklarımızı bebişle doldursun
evlat hasreti gerçekten çok acı çekmeyen bilmez
bizimde sınavımız buymuş elden bişey gelmiyoki
sabredip dua etmekten başka:Saruboceq:

canlarım merhaba herkeste dün bir karamsarlık olmuş okuduğum kadarıyla.

evet sınavımız zor, üst üste negatif sonuç almak, yaşlarımızın geçiyor olması (bende 33üm bu arada), etraftaki bebekler, hamileleri görünce içimizin burkulması hepsi çok zor hepimiz yaşıyoruz ama sürekli bunları düşünüp, kendimizi üzüp, yıpratıp, elimize birşey geçmeyecek.

hep bir umut yeniden devam edeceğiz. belki bir süre sonra vazgeçeceğiz ama o zamanda rabbimin mucizeleri tükenmiyor belki kendiliğinden gelecek.

güçlü olmamız, güçlü durmamız lazım, inançtan, umuttan dualardan ayrılmadan hep yaratandan istemek lazım.

inşallah rabbim hepimize kolaylıklarla, en kısa zamanda gönderir evlatlarını

Günaydın canım...
Yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz negatif haberimize...
Sen bugün tekrarlayacaksın sanırım testi..
Hayırlı haberlerle gel inşallah...:Saruboceq:

Hastaneye gittim sabah kan verdim geldim... Arayacaklar beni bilgilendirmek için... Hiç umudum yok 0 olduğunu söyleyecekler veeee iğneleri kesip adet olucam... :sinifsinif:
Sonra yeni bir dönem başlayacak bekleme dönemi vücudum dinlenecek fazla hormoonlardan arınacak veeeee en baştan başlayacağız bu defa....Vazgeçmek yooooooooookkkkkkk lmaz:

ah canım yaaa bu merkezlerin doktorların duyarsızlıkları bizi kahrediyor. evet keşke baştan düşünselerdi. ama üzülme vardır herşeyde hayır dediğimiz gibi sınavımız büyük.
inşallah bu aldığın son negatif olur.

inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür canım benim. isyan etmediğin güçlü durduğun için mükafatını gönderir.

Canım Momimmm bu yazı kendimizi çökmüş tökezleyip düşmüş olduğumuz zamanlarda tekrar tekrar okumamız gereken bir yazı olmuş Şeniz aklına ve ellerine sağlık opuyorumnanaktan

Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın bebişine kavuşursun :1hug:

amin canim ins hepimiz

hep seyırcı olrak okudum arada bı yazdım sızlerle bırlıkte olmak benı cok rahatlatıyor hepımızın derdı aynı cunku

slm canim evet seni hatirliyorum demek yine negatif oldu olsun canim vardir bundada bir hayir trde arastirma yaptirsaydiniz yani neden olmadigi hakkinda belli bir sorun varmi
allahim sabir versin ins en kisa surede hamile kalirsin allahin izni ile

canim cok taktin cok belli ama sabir et dua et baska caremiz yokki
hayati zindan etmeninde anlami yok degilmi biraz daha sakin ol lutfen
hic kimse negatif gormek duymak istemiyor
ama en azindan biz burada yalniz olmadigimizi hissediyoruz ve birbirimize destek veriyoruz
hayata karsi yikilmadik burdayiz diyoruz
ve allahim gcu sabir verdigi surecede bebislerimizin arkasinda kosucaz
allahim gec versin guc vermesin

benimde 2 denememdi.

canim allahim sabir versin iinci negatiften sonra insan biraz yikiliyor ama merak etme cabu ayaga kalkacaksin ucuncu icin yola cikisacaksin belkide gerek kalmadan allahim sana mucizesini gosterir

selam canim cok gecmis olsun
esinin sperm cokmu azdi da bu kadar az dollendi
eger sayili ise tese yapmalari gerekmiyormuydu
kac yumurtan olmusdu
cok gecmis olsun canim
ama dua etmelisinki o kadar var ve ameliyat edebiliyorlar
bazi arkadaslarimizda o sansda yok degilmi
olsun tekrar basla en azindan umudun var
allahim size de guc versin bu yolda
:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım daha çok gençsin önünde denemek için çok uzun yıllar var. hiç üzülme için burkulmasın. güçlü ol ve yola devam et tamam mı

Üzüldüm canım ama geçecek inşallah ikinci denemende hamile kalırsın bu sıkıntılarını unutursun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…