katramelek senın sayfanı takıp ettım basından berı co uzuldum senın uzuntunle kendı negatıf sonuc aldıgım gun geldı aklıma bende tam bıray once aldımıstım kotu haberı hayat durdu sanmıstım ama tekrar ayaga kalktım kalkmak zorundayım cunku cok ıstıyorum bı bebegımın olmasını ben fransada yasıyorum turkıyeye geldım denemek ıcın 4 uncuyu burda fertıjınde yaptım ama sonuc herzamankı gıbı oldu hayırlısı artık bıdahakınde ıns
Arkadaşlar birşey var biliyormusunuz burda hepimiz negatif sonuçla hergün ağlıyoruz ama biliyormusunuz ben sizin yazdıklarınızı okudukça yeniden debreşiyor acılarım yeniden aynı şeyleri hissediyorum hepimizin derdi bir katremelek senin için de çok üzüldüm canım ama ümidinizi hiç kaybetmeyin olurmu hep pozitif düşünün en azından gençsiniz önünüzde kocaman bir ömür var ben biraz yaşa takmış durumdayım eeeeeyaş 38 artık yolun yarısını geçmişim bu erken evlenmemenin sonuçlarımı desem ama ben genç yaşta evlensem de bunu göreceksem zaten olacaktı değil mi ooofff ben yine açıldım NEGATİF sonuç görmek istemiyorum artık duymak da istemiyorum Yarabbim bu mübarek ayların yüzü gözü hürmetine yarabbim ver bize kuzularımızı bebeklerimizi artık evimde bebek sesi duyamayacağım diye kahrolmak istemiyorum
bende yazılanları okudum.allah bizede en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun.benimde ağustos 10 negatif sonuç aldım.insan her negatifde kötü oluyor.
benimde 2 denememdi.
Arkadaşlar birşey var biliyormusunuz burda hepimiz negatif sonuçla hergün ağlıyoruz ama biliyormusunuz ben sizin yazdıklarınızı okudukça yeniden debreşiyor acılarım yeniden aynı şeyleri hissediyorum hepimizin derdi bir katremelek senin için de çok üzüldüm canım ama ümidinizi hiç kaybetmeyin olurmu hep pozitif düşünün en azından gençsiniz önünüzde kocaman bir ömür var ben biraz yaşa takmış durumdayım eeeeeyaş 38 artık yolun yarısını geçmişim bu erken evlenmemenin sonuçlarımı desem ama ben genç yaşta evlensem de bunu göreceksem zaten olacaktı değil mi ooofff ben yine açıldım NEGATİF sonuç görmek istemiyorum artık duymak da istemiyorum Yarabbim bu mübarek ayların yüzü gözü hürmetine yarabbim ver bize kuzularımızı bebeklerimizi artık evimde bebek sesi duyamayacağım diye kahrolmak istemiyorum
bende yazılanları okudum.allah bizede en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun.benimde ağustos 10 negatif sonuç aldım.insan her negatifde kötü oluyor.
benimde 2 denememdi.
Günaydın kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Günaydın canım...
Yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz negatif haberimize...
Sen bugün tekrarlayacaksın sanırım testi..
Hayırlı haberlerle gel inşallah...:Saruboceq:
benım ılk denemem tek embrıyo nakıl ettıler sonuc negatıf...
esımın spermlerı cok zayıf bunu bıldıklerı halde ufak bır amalıyat etmeden hemen ıse basladılar sonucta bırtane embrıyo cıktı onu transfer ettıler sımdıde esınıze ufak amalıyat edelım dıyorlar.hersey bastan okadarda masraf ettık keske bastan yapsalardı..
.
Hastaneye gittim sabah kan verdim geldim... Arayacaklar beni bilgilendirmek için... Hiç umudum yok 0 olduğunu söyleyecekler veeee iğneleri kesip adet olucam... :sinifsinif:
Sonra yeni bir dönem başlayacak bekleme dönemi vücudum dinlenecek fazla hormoonlardan arınacak veeeee en baştan başlayacağız bu defa....Vazgeçmek yooooooooookkkkkkklmaz:
canlarım merhaba herkeste dün bir karamsarlık olmuş okuduğum kadarıyla.
evet sınavımız zor, üst üste negatif sonuç almak, yaşlarımızın geçiyor olması (bende 33üm bu arada), etraftaki bebekler, hamileleri görünce içimizin burkulması hepsi çok zor hepimiz yaşıyoruz ama sürekli bunları düşünüp, kendimizi üzüp, yıpratıp, elimize birşey geçmeyecek.
hep bir umut yeniden devam edeceğiz. belki bir süre sonra vazgeçeceğiz ama o zamanda rabbimin mucizeleri tükenmiyor belki kendiliğinden gelecek.
güçlü olmamız, güçlü durmamız lazım, inançtan, umuttan dualardan ayrılmadan hep yaratandan istemek lazım.
inşallah rabbim hepimize kolaylıklarla, en kısa zamanda gönderir evlatlarını
Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın bebişine kavuşursun :1hug:
hep seyırcı olrak okudum arada bı yazdım sızlerle bırlıkte olmak benı cok rahatlatıyor hepımızın derdı aynı cunku
katramelek senın sayfanı takıp ettım basından berı co uzuldum senın uzuntunle kendı negatıf sonuc aldıgım gun geldı aklıma bende tam bıray once aldımıstım kotu haberı hayat durdu sanmıstım ama tekrar ayaga kalktım kalkmak zorundayım cunku cok ıstıyorum bı bebegımın olmasını ben fransada yasıyorum turkıyeye geldım denemek ıcın 4 uncuyu burda fertıjınde yaptım ama sonuc herzamankı gıbı oldu hayırlısı artık bıdahakınde ıns
Arkadaşlar birşey var biliyormusunuz burda hepimiz negatif sonuçla hergün ağlıyoruz ama biliyormusunuz ben sizin yazdıklarınızı okudukça yeniden debreşiyor acılarım yeniden aynı şeyleri hissediyorum hepimizin derdi bir katremelek senin için de çok üzüldüm canım ama ümidinizi hiç kaybetmeyin olurmu hep pozitif düşünün en azından gençsiniz önünüzde kocaman bir ömür var ben biraz yaşa takmış durumdayım eeeeeyaş 38 artık yolun yarısını geçmişim bu erken evlenmemenin sonuçlarımı desem ama ben genç yaşta evlensem de bunu göreceksem zaten olacaktı değil mi ooofff ben yine açıldım NEGATıF sonuç görmek istemiyorum artık duymak da istemiyorum Yarabbim bu mübarek ayların yüzü gözü hürmetine yarabbim ver bize kuzularımızı bebeklerimizi artık evimde bebek sesi duyamayacağım diye kahrolmak istemiyorum
benimde 2 denememdi.
esımın spermlerı cok zayıf bunu bıldıklerı halde ufak bır amalıyat etmeden hemen ıse basladılar sonucta bırtane embrıyo cıktı onu transfer ettıler sımdıde esınıze ufak amalıyat edelım dıyorlar.hersey bastan okadarda masraf ettık keske bastan yapsalardı...
esımın spermlerı cok zayıf bunu bıldıklerı halde ufak bır amalıyat etmeden hemen ıse basladılar sonucta bırtane embrıyo cıktı onu transfer ettıler sımdıde esınıze ufak amalıyat edelım dıyorlar.hersey bastan okadarda masraf ettık keske bastan yapsalardı..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?