Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım katrecim,
belli olmaz tekrarla dediyse belki bir ihtimal görüyordur...
hem sen tam teslimiyetle bugüne kadar bekledin...
test yapmadın, sabrettin..
çok takdir ettim seni

Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...

üzülme arkadaşım rabbimden hayırlısın hiç belli olmaz belkide yükselir degerleri benim düşük çıktıgında dr tekrarlamamı istememişti bence hala bir şans var sakın bozma moralini

Belli mi olur arkadaşım..
Sen moralini bozmada..İnşallah daha da yükselir değerin...
Doktorunda talep etmiş zaten tekrar testi...

canım katrecim,
belli olmaz tekrarla dediyse belki bir ihtimal görüyordur...
hem sen tam teslimiyetle bugüne kadar bekledin...
test yapmadın, sabrettin..
çok takdir ettim seni

üzülme arkadaşım rabbimden hayırlısın hiç belli olmaz belkide yükselir degerleri benim düşük çıktıgında dr tekrarlamamı istememişti bence hala bir şans var sakın bozma moralini

Sağolun arkadaşlar hep moral verdiniz sabrıma ortak oldunuz. Şeniz
İlk dakikalrı atlatınca şimdi daha iyiyim. Yükselir mi bilemiyorum ama Sıfır değerini görmek için istiyorlar testi. Gerçi belli olmaz dedi ama 2 gün daha sabredeceğiz. Sonra yola devam vazgeçmek yok opuyorumnanaktan

Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...

canım arkadaşaım sen bu kadar sabrettin
eminmki iki gün daha bekleyebilirsin
nura bende kaıtlıyorum tekrarla dediğine göre
bi ışık görüyordur doktorun inş. umduğumuz gibi olur
Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlı olna neyse o olur inşallah

lütfen doktorunu dinle ve sabırla 2 gün daha bekle sonra yaptır testini
inşallah sonuç güzel olacak

bende nur ve aymese katılıyorum

güzel samurum canım arkadaşım... burada da beraberlik kısmetmiş. inşallah ama hamile haberlerini beraber veririz birtanem... yola devam hadi bakalım şimdi biraz dinlen...
inşallah benden önce kendiliğinden gelir bebeğin.

Yok öyle benden önce senden sonra...yerimseniben

Yeter ki Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin...
Hangibirimiz üzülmedi ki...Birimiz daha fazla yıktı kendini...Birimiz daha çabuk atlatıverdi...
Varsın beraberlik ŞİMDİLİK burada kısmet olsun...Hepimiz için...
Sonra "negatiften sonra mutlu haber alanlar buraya"diye başlık açarız inşallah...

melek arkadaşım üzme kendini ama zaten gördüm ki biraz toparlanmışsın arkadaşlarımızın yazdıkları ile. bakarsın geç tutunmuştur yaramaz ondan düşüktür şimdilik 2 gün sonra daha yüksek çıkar ve tutunur iyice.

eğer yükselmezse de sen zaten yola devam demişsin. güçlü olduğun için, isyan etmediğin için kocaman bir aferim sana... sana da bu yakışır zaten...

hepimiz kavuşacağız inşallah sadece zamanını bekliyoruz....

Sağol Aymesim şimdi daha iyiyim olumsuz haberi alınca fenalaştım eşim eve getirdi dinleniyorum. Umarım yükselir ama değer çok düşük yükselse de sağlıklı bir gebelik olur mu bilemiyorum. Herşey Rabbime O Ulu yaratıcıya bağlı plur deriz olmaz, olmaz deriz olur. Dua ediyorum hayırlısı ne ise o olsun. Verdiğin moral ve sıcacık desteğin için senin nezninde Nur'a Momi'ye çok teşekkür ederim iyiki vrasınız kızlar Şeniz tek başın atlatmak kolay olmaz olmamalı da zaten yoksa arkadaşlıklar oluşmazdı. Tekrar tekrar teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

lütfen doktorunu dinle ve sabırla 2 gün daha bekle sonra yaptır testini
inşallah sonuç güzel olacak

bende nur ve aymese katılıyorum

Sağol canım aslında yarın başka bir hastanede yaptırmaktan yanayım. Gerçi testi bugün kızılay da yaptırdım ama içimde şüphe kalsın istemiyorum. Sana da çok teşekkür ederim bir kelime bir cümle düşünerek hissederek yazmış olman beni mutlu etti. opuyorumnanaktan

Momi canım arkadaşım inşallah yazdığın gibi olur keşke yükselse ama hayırlısını istedim hep hala da öyle dua ediyorum. Gerçi 4.21 haberi gelince biraz ağladım ve kızdım içimdeki mercimeklere ama geçti...
İnşallah birgün yavrumuzu kucağımıza alıp doya doya koklarız...opuyorumnanaktan

canım benim ne demek tabiki her zaman yanındayım
iyi günündede köt günündede canın her sıkıldığında iyi bilki
seni burda dinlemeye hazır olan arkadaşların var
senin derdin bizim derdimiz sorunlarımız hep aynı zaten
oyüzden birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki çektiğimiz acılar
içimizden geçenler hep birbirine benzer şeyler ama inşallah
değerin çok ama çok yükselir bir mucize olur ve burda
bu sefer sevincini paylaşırız :CüvCüv: :CüvCüv:

Allahım bu kadar güzel ve içten kelimelerdeki yalvarışı hem benim hem de senin için inşllah hayra döndürür aminn Aymesim :CüvCüv:

melekciğim canım çok geçmiş olsun ... sen yinede sabret rabbimin mucizeleri çoktur. O ndan umudunu kesme hep dua et O na sığın hemde vardır bir bildiği hepimiz bu yolda uğraşıyoruz...
bak ben 2. tüp bebek tedavim iptal oldu önceleri adet olmayım diye uğraş tedaviden sonra 2 ay adet görmedim ilaç kullandım mecburen ilaçtan 1 hafta sonra adet gördüm 6 gün bitti 3 gün sonra tekrar adet gördüm onn için bundan sonra hep hayırlısı için dua edelim tamammı arkadaşım RABBıM YARDIMCIMIZ OLSUN

Sağol Bulut dua ediyorum tabiki ama çok düşük değer... Az önce hastaneden aradılar bidaha konuştuk yükselmesi çok zor negatifim kesinleşiyor sanırım mafoldumben

merhaba canim ben persembe günü test yaptirdim yine negatif kafayi yicem artik bu benim 5. denemem
moralim cok bozuk 3 kere tuttu ama düsükle sonuclandi ama durmak yok 6.yida denicem Allah´ín izniyle olana kadar devam Allah herkese yardim etsin

Asiciğim Rabbim nasip ederse inşallah negatifi gördüğümüz için çokta kaptırmıyoruz kendimizi inşallah pozitif olur. Olmazsada bu sayfaya devam...

seni burda gormek beni hep mutlu eder ama bebisinle :ecrin_bebek:

cok gecmis olsun canim evet sizin icin cok kotu olmustur kekse pozitif olsaydi
ama allahin takdiri diyelim vardir bundada bir hayir hep derim gec olsun guc olmasin canim
yikilmak tekrar guclenip yola devam birgun rabbim bizlerinde evlatlarini gondercek

katremelek cabim seninle ayni sorunlari paylasan ve gercekten icten olan arkadaslarin var burada sakin unutma
insallah bu mubarek gunlerde allahim yardimcimiz olur kizlar insallah teke teke meleklerimiz gelirrrrrr
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…