Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...
Belli mi olur arkadaşım..
Sen moralini bozmada..İnşallah daha da yükselir değerin...
Doktorunda talep etmiş zaten tekrar testi...
canım katrecim,
belli olmaz tekrarla dediyse belki bir ihtimal görüyordur...
hem sen tam teslimiyetle bugüne kadar bekledin...
test yapmadın, sabrettin..
çok takdir ettim seni
üzülme arkadaşım rabbimden hayırlısın hiç belli olmaz belkide yükselir degerleri benim düşük çıktıgında dr tekrarlamamı istememişti bence hala bir şans var sakın bozma moralini
Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...
Hanımlar günaydın...
Bu sayfaya zaten önceden bir adım atmıştım..
Şimdilik buradayım..
Malesef benim sonucumda negatif..
Hakkımızda hayırlısı şimdilik buymuş...
Rabbim biran evvel hepimize hayırlı evlatlar versin...
güzel samurum canım arkadaşım... burada da beraberlik kısmetmiş. inşallah ama hamile haberlerini beraber veririz birtanem... yola devam hadi bakalım şimdi biraz dinlen...
inşallah benden önce kendiliğinden gelir bebeğin.
canım arkadaşaım sen bu kadar sabrettin
eminmki iki gün daha bekleyebilirsin
nura bende kaıtlıyorum tekrarla dediğine göre
bi ışık görüyordur doktorun inş. umduğumuz gibi olur
Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlı olna neyse o olur inşallah
lütfen doktorunu dinle ve sabırla 2 gün daha bekle sonra yaptır testini
inşallah sonuç güzel olacak
bende nur ve aymese katılıyorum
melek arkadaşım üzme kendini ama zaten gördüm ki biraz toparlanmışsın arkadaşlarımızın yazdıkları ile. bakarsın geç tutunmuştur yaramaz ondan düşüktür şimdilik 2 gün sonra daha yüksek çıkar ve tutunur iyice.
eğer yükselmezse de sen zaten yola devam demişsin. güçlü olduğun için, isyan etmediğin için kocaman bir aferim sana... sana da bu yakışır zaten...
hepimiz kavuşacağız inşallah sadece zamanını bekliyoruz....
Sağol Aymesim şimdi daha iyiyim olumsuz haberi alınca fenalaştım eşim eve getirdi dinleniyorum. Umarım yükselir ama değer çok düşük yükselse de sağlıklı bir gebelik olur mu bilemiyorum. Herşey Rabbime O Ulu yaratıcıya bağlı plur deriz olmaz, olmaz deriz olur. Dua ediyorum hayırlısı ne ise o olsun. Verdiğin moral ve sıcacık desteğin için senin nezninde Nur'a Momi'ye çok teşekkür ederim iyiki vrasınız kızlar Şeniz tek başın atlatmak kolay olmaz olmamalı da zaten yoksa arkadaşlıklar oluşmazdı. Tekrar tekrar teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
canım benim ne demek tabiki her zaman yanındayım
iyi günündede köt günündede canın her sıkıldığında iyi bilki
seni burda dinlemeye hazır olan arkadaşların var
senin derdin bizim derdimiz sorunlarımız hep aynı zaten
oyüzden birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki çektiğimiz acılar
içimizden geçenler hep birbirine benzer şeyler ama inşallah
değerin çok ama çok yükselir bir mucize olur ve burda
bu sefer sevincini paylaşırız :CüvCüv: :CüvCüv:
melekciğim canım çok geçmiş olsun ... sen yinede sabret rabbimin mucizeleri çoktur. O ndan umudunu kesme hep dua et O na sığın hemde vardır bir bildiği hepimiz bu yolda uğraşıyoruz...
bak ben 2. tüp bebek tedavim iptal oldu önceleri adet olmayım diye uğraş tedaviden sonra 2 ay adet görmedim ilaç kullandım mecburen ilaçtan 1 hafta sonra adet gördüm 6 gün bitti 3 gün sonra tekrar adet gördüm onn için bundan sonra hep hayırlısı için dua edelim tamammı arkadaşım RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
Allahım bu kadar güzel ve içten kelimelerdeki yalvarışı hem benim hem de senin için inşllah hayra döndürür aminn Aymesim :CüvCüv:
opuyorumnanaktan Şenizaminnnn canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Asiciğim Rabbim nasip ederse inşallah negatifi gördüğümüz için çokta kaptırmıyoruz kendimizi inşallah pozitif olur. Olmazsada bu sayfaya devam...
kizlar merhaba araniza yeni katildim ama surekli okuyucunuz halindeydim.ben birinci tup bebek denememi yaptim.ve bugun 14.gun sonuc malesef negatif.onumuzdeki ay dondurulmuslarla yola devam edecegim.cok kotuyum negatif sonucunu evlilik yildonumumde yani bugun aldim.
Kızlar çok üzgünüm sonuç 4.21 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi testi açıkçası pek ümidim kalmadı...[/QUOTE
ne diyebilirim inanki bbilemiyorum
evde degildim yeni geldim ve direkt guzel haberi almak icin actim
ama canim lutfen uzulme diycem ama sacma olcak en azindan seni guclu gordum uzul ama yipratma kendini gercekten her serde vardir bir hayir bence
nasibi yokmus bebisinin henuz demi annesi biz bebeklerimizi hic sabirsizlik etmeden bekleriz
yanindayim canim her zaman sanal alemde olsada destekcinim okis tatlim yalniz degilsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?