- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.901
seni burda gormek beni hep mutlu eder ama bebisinle :ecrin_bebek:
ne diyebilirim inanki bbilemiyorum
evde degildim yeni geldim ve direkt guzel haberi almak icin actim
ama canim lutfen uzulme diycem ama sacma olcak en azindan seni guclu gordum uzul ama yipratma kendini gercekten her serde vardir bir hayir bence
nasibi yokmus bebisinin henuz demi annesi biz bebeklerimizi hic sabirsizlik etmeden bekleriz
yanindayim canim her zaman sanal alemde olsada destekcinim okis tatlim yalniz degilsin:Saruboceq:
katremelek cabim seninle ayni sorunlari paylasan ve gercekten icten olan arkadaslarin var burada sakin unutma
insallah bu mubarek gunlerde allahim yardimcimiz olur kizlar insallah teke teke meleklerimiz gelirrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sağol bitanem iyiki varsın... Şeniz
Sabahtan beri yatıyorum toparlanıyorum midemi üşütmüşüm bişey yiyemedim halsizim ama sabaha bişeyim kalmaz mafoldumben
Negatif sonuçları ikiledim :sinifsinif: sayılır çarşamba sabahı hastaneye çağırldılar orada test yapılacak ama ben hiiiççç umutlu değilim :umursamaz:
Az önce iğne yaptırdım o kadar anlamsız geldi ki iğne olmak mafoldumben
Biliyorum bikaç gün sonra bişeyim kalmayacak ama şimdi acıtıyor işte bu sonuç :gitme:
canim ya insallah allahim bir mucize yasatir sana fazla umut vermek istememe ama neden olmasin demi
olsun canim olsun hayatta bizi bakalim daha neler bekliyor guclu olmamiz gerek degilmiopuyorumnanaktan
Güçlü olmalıyız doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile5
Umutlanamıyorum Asim :sinifsinif:
Kimbilir belkide birlikte bu güzel duyguyu yaşarız opuyorumnanaktan
insallah canim insallah allahin izniyle
bir dahaki denemeyi ne zaman dusunuyorsun yada dusunuyormusun
bu arada bekleme doneminde baska yollar denersin ve belkide bebisin gelir ki insallah
bu mubarek gunlerde allahim dualarimizi kabul eder
Adet olduktan sonra kontrole gideceğim doktoruma şimdilik ne desem eksik olur.
Geçen defa Mayısta negatifi görmüştüm, bu defa Ağustos...
Doktorum ne diyecek ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.
Senin düşüncen yakın zamanlarda mı :uhm:
allahtan birsey olmazsa bende dusunuyorum ama ne desem bende yalan olur
ama allahtan birsey olmazsa uc ay icinde dusunuyorum
katramelek...canım ümdini hiç kaybetme...bunda oldu ya da olmadı...ama birgün mutlaka olacak...sağlıklı,güçlü,iradeli olmak zorundayız...çok yakın bir zamanda bende bunları yaşadım,üzüldüm hemde çok ama bu savaşı kazanmanın yollarına bakmalıyız...Allah sabrına sabır katsın canım.....
Ne güzel 3 ay çok kısa bir zaman İnşallah pozitif olur. opuyorumnanaktan
amin canim amain insallah
ama artik o kadar korkuyorum ki denemek istemiyorum her zaman bir sey cikiyor
Sağol Gülyüzlü inşallah Allah hepimize o güzel günleri yaşatsın. opuyorumnanaktan
merhaba canim ben persembe günü test yaptirdim yine negatif kafayi yicem artik bu benim 5. denemem
moralim cok bozuk 3 kere tuttu ama düsükle sonuclandi ama durmak yok 6.yida denicem Allah´ín izniyle olana kadar devam Allah herkese yardim etsin
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
Güçlü olmalıyız doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile5
Umutlanamıyorum Asim :sinifsinif:
Kimbilir belkide birlikte bu güzel duyguyu yaşarız opuyorumnanaktan
allahtan birsey olmazsa bende dusunuyorum ama ne desem bende yalan olur
ama allahtan birsey olmazsa uc ay icinde dusunuyorum
allahim sen buyuksun kizlar ben cok ozledim bebekimi yaaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?