Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

katremelek cabim seninle ayni sorunlari paylasan ve gercekten icten olan arkadaslarin var burada sakin unutma
insallah bu mubarek gunlerde allahim yardimcimiz olur kizlar insallah teke teke meleklerimiz gelirrrrrr
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağol bitanem iyiki varsın... Şeniz
Sabahtan beri yatıyorum toparlanıyorum midemi üşütmüşüm bişey yiyemedim halsizim ama sabaha bişeyim kalmaz mafoldumben
Negatif sonuçları ikiledim :sinifsinif: sayılır çarşamba sabahı hastaneye çağırldılar orada test yapılacak ama ben hiiiççç umutlu değilim :umursamaz:
Az önce iğne yaptırdım o kadar anlamsız geldi ki iğne olmak mafoldumben
Biliyorum bikaç gün sonra bişeyim kalmayacak ama şimdi acıtıyor işte bu sonuç :gitme:

canim ya insallah allahim bir mucize yasatir sana fazla umut vermek istememe ama neden olmasin demi
olsun canim olsun hayatta bizi bakalim daha neler bekliyor guclu olmamiz gerek degilmi
opuyorumnanaktan

canim ya insallah allahim bir mucize yasatir sana fazla umut vermek istememe ama neden olmasin demi
olsun canim olsun hayatta bizi bakalim daha neler bekliyor guclu olmamiz gerek degilmi
opuyorumnanaktan

Güçlü olmalıyız doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile5
Umutlanamıyorum Asim :sinifsinif:
Kimbilir belkide birlikte bu güzel duyguyu yaşarız opuyorumnanaktan

insallah canim insallah allahin izniyle
bir dahaki denemeyi ne zaman dusunuyorsun yada dusunuyormusun
bu arada bekleme doneminde baska yollar denersin ve belkide bebisin gelir ki insallah
bu mubarek gunlerde allahim dualarimizi kabul eder

insallah canim insallah allahin izniyle
bir dahaki denemeyi ne zaman dusunuyorsun yada dusunuyormusun
bu arada bekleme doneminde baska yollar denersin ve belkide bebisin gelir ki insallah
bu mubarek gunlerde allahim dualarimizi kabul eder

Adet olduktan sonra kontrole gideceğim doktoruma şimdilik ne desem eksik olur.
Geçen defa Mayısta negatifi görmüştüm, bu defa Ağustos...
Doktorum ne diyecek ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.
Senin düşüncen yakın zamanlarda mı :uhm:

allahtan birsey olmazsa bende dusunuyorum ama ne desem bende yalan olur
ama allahtan birsey olmazsa uc ay icinde dusunuyorum

katramelek...canım ümdini hiç kaybetme...bunda oldu ya da olmadı...ama birgün mutlaka olacak...sağlıklı,güçlü,iradeli olmak zorundayız...çok yakın bir zamanda bende bunları yaşadım,üzüldüm hemde çok ama bu savaşı kazanmanın yollarına bakmalıyız...Allah sabrına sabır katsın canım.....

Sağol Gülyüzlü inşallah Allah hepimize o güzel günleri yaşatsın. opuyorumnanaktan

gülüm azmine hayran kaldım arkadaşım. inşallah rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder.

allahtan birsey olmazsa bende dusunuyorum ama ne desem bende yalan olur
ama allahtan birsey olmazsa uc ay icinde dusunuyorum

ben sonbahardan ve kıştan çok umutluyum...
sanki patlama olacakmış gibi geliyor...
Asicim zorluklar yaşadın haklısın ama bu yolda herşey var...
dilerim son olsun....
halayın durmasın canım arkadaşım...
a.s.

evet nurcum cok haklisin ins patlama olur sonbaharda herkez hamile kalir insallah

allahim sen buyuksun kizlar ben cok ozledim bebekimi yaaaaaaamafoldumben

hep seyırcı olrak okudum arada bı yazdım sızlerle bırlıkte olmak benı cok rahatlatıyor hepımızın derdı aynı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…