Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bazılarınız neredeyse çouğum yaşımda ben 42 yaşındayım ve sizin kadar ümitsiz yaklaşmıyorum. belki daha önce hamile kaldığım içindir kalabildiğimi biliyorum. 39 yaşımdakini eşek gibi eşimle tanıştığım ilk aydı bu adamı tanımıyorum diye aldırdım 41 yaşındaki ilaçlar nedeniyle alındı. mayısta tüp sonucu kimyasal gebelik geçirdim şimdi 2. tüpe başlayacağım inşallah. zamanı geldiyse rabbim verecek. vermiyorsa ağlayacagım falan ama bunda da vardır bir hayır diyeceğim. inşallah istyen herkesin kucağı bebekle dolacak. ama ben bile bu yaşta ümit ederken siz ümitsiz olmayın lütfen

evet canim ya bende dun biraz karamsardim su adetim bi gelmedi beni stres yapti
evet ya bazen sokaga cikmayi istemiyorum
esime diyorum bana inat millette ya bebek ya hamile diyorum
ama alistim
onlarda varsa var demi kizlar bir gun bizdede olucak guclu olmak gerek
bende 27 yasindayim kizlar cokda kusuk sayilmam yani gecde sayilmaz

seni tbr ediyorum canim benim bu guclu durusundan dolayi
ins bir dahaki sefere gerek kalmaz kalirsada bebisin seni bu guclu tavrindan dolayi birakmiycak allahin izni ile
durmak yok yola devam demi
en azindan icin rahat eder canim olsun kesin sonuc her zaman iyidir
belkide bi mucize olur ve degerin artmistir hic bilemeyiz bunu

canim ya cok buyuk bir sorun yoksa allahin izni ile neden olmayasin ortada sorunu yoketmek onemli olan sonrada allahim ol derse hersey olur

allah yardimcin olsun canim
ikinci deneme ne zaman ins onda yakalarsin bebegini
bencede sende hamile kalabilmenin rahatligi var
dedigin gibi kalabildigini biliyorsun
ama senide tbr ediyorum yola devam ettigin gibi
benim cok tanidigim var bu yaslarda dogum yapan

Bak benimkiler arınmış bile...
15 i test günümde hastalandım teste gerek kalmadan...
Yoluna girmiş herşey dedi doktorum...
Temennim artması tabi...
Ama ne güzel yılmadığını bilmek....vereliniortak

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 agustos tarnsfer ins pozitif olcak:Saruboceq:17 agustos test

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

asicim canım benim hepimiz çok etkileniyoruz. negatif sonucu aldıktan sonra 1 hafta kadar markette orada burada gördüğüm her hamile kadını görünce yüzüm asılıyor, biraz daha düşünmeye devam ettikçe sokak ortasında gözlerim doluyordu. ama ağlamadım... ağlamayacağım.
dediğin gibi onların varsa bize de verir güzel rabbim. hatta bazen yaşımın 33 olduğunu eşimin 39 olduğunu da unutuyorum bir ara yaşımız geçiyor diye üzülüyordum ona da gerek yok. allahın izniyle daha deneyecek zamanımız var.

rabbim sağlığımızı ve maddi gücü versin, evimize huzur eşimizle ağzımınızın tadını versin... tekrar deneriz.

bende istiyorum kendi evladım olsun. ağzı gözü bana eşime ailelerimize benzesin diye, 9 ay karnımda taşıyayım diye ama biliyorum ki rabbim vermezse ve bir gün benim devam ettiğimde kendi bebeğime sahip olma ümidim kalmazsa ve tıpta artık deneme gerek yok olmuyor işte derse o zaman üzülür ve vazgeçerim. şu anda daha çok erken üzülmek için

rabbim hepimize hayırlısını kısmet etsin inşallah

canım takdir ettim seni maaşallah. haklısın üzülmek için çok erken bende aynı fikirdeyim. daha devam edeceğiz inşallah tıp bize dur artık sende ümit yok diyene kadar sırnaşık şey

seni tbr ediyorum canim benim bu guclu durusundan dolayi
ins bir dahaki sefere gerek kalmaz kalirsada bebisin seni bu guclu tavrindan dolayi birakmiycak allahin izni ile
durmak yok yola devam demi
en azindan icin rahat eder canim olsun kesin sonuc her zaman iyidir
belkide bi mucize olur ve degerin artmistir hic bilemeyiz bunu

Bak benimkiler arınmış bile...
15 i test günümde hastalandım teste gerek kalmadan...
Yoluna girmiş herşey dedi doktorum...
Temennim artması tabi...
Ama ne güzel yılmadığını bilmek....vereliniortak

inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür canım benim. isyan etmediğin güçlü durduğun için mükafatını gönderir.

Desteğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız Şeniz Şeniz Şeniz

evet canim ya yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum
aynen dusuncelerimi yazdin
evet cok ozledik ama olsun sabretmek gerek degilmi
hayat boyle bazilari istediklerini hemen kavusur bazilari zamanla ve sabirla

sende iyiki varsin canim
insallah zaman senin icin hemen gecer ve insallah bebegine hayirli bir sekilde tez vakitte kavusursun

selam canim benim sen hatta siz nasilsiniz
ben aynen bildigin gibi
cok gorusemedik bebikler nasil
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ıyıyız cok şukur........ ınş buranın pozıtıf olduğu gunu beklıyorum ınşşşşşşşş guzel gunler olur herkese............ıyı bakın yuregınıze...........

canım ıyıyız cok şukur........ ınş buranın pozıtıf olduğu gunu beklıyorum ınşşşşşşşş guzel gunler olur herkese............ıyı bakın yuregınıze...........

insallah canim insallah sizde alaha emanet olun mucksssssssssssopuyorumnanaktan

evt sana katılıyorum ama insanın elinde değil üzülüyor.sabırla bekleyeceğiz bir gün bizimde kucaklarımız dolacak.Negatif sonuçtan sonra bir süre toparlanmak kolay olmuyor umutla beklediğimiz için onun kuvvetiyle toparlanıp tekrar denemeye başlıyoruz.

Kızlar az önce haber geldi. Bir mucize falan olmamış tabiki sonuç beklediğim gibi 1.46 ya düşmüş kaydirigubbakcemile3
ığneleri kesiyorum inşallah bi dahaki sefere hekesi öpüyorum tez zamanda hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. :CüvCüv:

vazgeçmek yok yola devam bebişlerimize kavuşana kadar.hayırlısı olsun.

bir mucize diyince inanki kalbim yerinden hopladi canim ya nasil heyecanlandim
iyi oldu 2 saniyede surse
ne diyelim canim hayirlisi tabiki buymus senin hakkinda hep hayirlisini dilemistik saglik olsun
insallah zaman su gibi akip gecer bir dahaki sefer kadar arada mucize gelirse hayir demeyiz tabiki
:Saruboceq::Saruboceq:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 deneme malesef negatif durmak yok yola devammmm

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…