- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.941
canlarım merhaba herkeste dün bir karamsarlık olmuş okuduğum kadarıyla.
evet sınavımız zor, üst üste negatif sonuç almak, yaşlarımızın geçiyor olması (bende 33üm bu arada), etraftaki bebekler, hamileleri görünce içimizin burkulması hepsi çok zor hepimiz yaşıyoruz ama sürekli bunları düşünüp, kendimizi üzüp, yıpratıp, elimize birşey geçmeyecek.
hep bir umut yeniden devam edeceğiz. belki bir süre sonra vazgeçeceğiz ama o zamanda rabbimin mucizeleri tükenmiyor belki kendiliğinden gelecek.
güçlü olmamız, güçlü durmamız lazım, inançtan, umuttan dualardan ayrılmadan hep yaratandan istemek lazım.
inşallah rabbim hepimize kolaylıklarla, en kısa zamanda gönderir evlatlarını
Hastaneye gittim sabah kan verdim geldim... Arayacaklar beni bilgilendirmek için... Hiç umudum yok 0 olduğunu söyleyecekler veeee iğneleri kesip adet olucam... :sinifsinif:
Sonra yeni bir dönem başlayacak bekleme dönemi vücudum dinlenecek fazla hormoonlardan arınacak veeeee en baştan başlayacağız bu defa....Vazgeçmek yooooooooookkkkkkklmaz:
transferden 10 gün ıcınden ıdrar testı yaptım sonuc tek cızgı ozaman bıle ıcımde bır hıs vardı ben hamıleyım dedım kendı kendıme ama degılmısım
yaaa okadarda belırtıler vardı gögüslerımde sısılık vs demekkı ılaclardanmıs
korkuyorum anne olamıcam dıye sokakta bebeklerı gördügüm zaman ıcım sızlamaya basladı...
ama yasım daha genc 26 yasındayım olabılırım belkı
allahıma kalmıs
kızlar bazılarınız neredeyse çouğum yaşımda ben 42 yaşındayım ve sizin kadar ümitsiz yaklaşmıyorum. belki daha önce hamile kaldığım içindir kalabildiğimi biliyorum. 39 yaşımdakini eşek gibi eşimle tanıştığım ilk aydı bu adamı tanımıyorum diye aldırdım 41 yaşındaki ilaçlar nedeniyle alındı. mayısta tüp sonucu kimyasal gebelik geçirdim şimdi 2. tüpe başlayacağım inşallah. zamanı geldiyse rabbim verecek. vermiyorsa ağlayacagım falan ama bunda da vardır bir hayır diyeceğim. inşallah istyen herkesin kucağı bebekle dolacak. ama ben bile bu yaşta ümit ederken siz ümitsiz olmayın lütfen
Hastaneye gittim sabah kan verdim geldim... Arayacaklar beni bilgilendirmek için... Hiç umudum yok 0 olduğunu söyleyecekler veeee iğneleri kesip adet olucam... :sinifsinif:
Sonra yeni bir dönem başlayacak bekleme dönemi vücudum dinlenecek fazla hormoonlardan arınacak veeeee en baştan başlayacağız bu defa....Vazgeçmek yooooooooookkkkkkklmaz:
selam asıcımmmmmmmmmmmm .............nasılsın
kızlar bazılarınız neredeyse çouğum yaşımda ben 42 yaşındayım ve sizin kadar ümitsiz yaklaşmıyorum. belki daha önce hamile kaldığım içindir kalabildiğimi biliyorum. 39 yaşımdakini eşek gibi eşimle tanıştığım ilk aydı bu adamı tanımıyorum diye aldırdım 41 yaşındaki ilaçlar nedeniyle alındı. mayısta tüp sonucu kimyasal gebelik geçirdim şimdi 2. tüpe başlayacağım inşallah. zamanı geldiyse rabbim verecek. vermiyorsa ağlayacagım falan ama bunda da vardır bir hayır diyeceğim. inşallah istyen herkesin kucağı bebekle dolacak. ama ben bile bu yaşta ümit ederken siz ümitsiz olmayın lütfen
Bak benimkiler arınmış bile...
15 i test günümde hastalandım teste gerek kalmadan...
Yoluna girmiş herşey dedi doktorum...
Temennim artması tabi...
Ama ne güzel yılmadığını bilmek....vereliniortak
inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür canım benim. isyan etmediğin güçlü durduğun için mükafatını gönderir.
asicim canım benim hepimiz çok etkileniyoruz. negatif sonucu aldıktan sonra 1 hafta kadar markette orada burada gördüğüm her hamile kadını görünce yüzüm asılıyor, biraz daha düşünmeye devam ettikçe sokak ortasında gözlerim doluyordu. ama ağlamadım... ağlamayacağım.
dediğin gibi onların varsa bize de verir güzel rabbim. hatta bazen yaşımın 33 olduğunu eşimin 39 olduğunu da unutuyorum bir ara yaşımız geçiyor diye üzülüyordum ona da gerek yok. allahın izniyle daha deneyecek zamanımız var.
rabbim sağlığımızı ve maddi gücü versin, evimize huzur eşimizle ağzımınızın tadını versin... tekrar deneriz.
bende istiyorum kendi evladım olsun. ağzı gözü bana eşime ailelerimize benzesin diye, 9 ay karnımda taşıyayım diye ama biliyorum ki rabbim vermezse ve bir gün benim devam ettiğimde kendi bebeğime sahip olma ümidim kalmazsa ve tıpta artık deneme gerek yok olmuyor işte derse o zaman üzülür ve vazgeçerim. şu anda daha çok erken üzülmek için
rabbim hepimize hayırlısını kısmet etsin inşallah
seni tbr ediyorum canim benim bu guclu durusundan dolayi
ins bir dahaki sefere gerek kalmaz kalirsada bebisin seni bu guclu tavrindan dolayi birakmiycak allahin izni ile
durmak yok yola devam demi
en azindan icin rahat eder canim olsun kesin sonuc her zaman iyidir
belkide bi mucize olur ve degerin artmistir hic bilemeyiz bunu
Desteğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız Şeniz Şeniz Şeniz
selam canim benim sen hatta siz nasilsiniz
ben aynen bildigin gibi
cok gorusemedik bebikler nasilopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ıyıyız cok şukur........ ınş buranın pozıtıf olduğu gunu beklıyorum ınşşşşşşşş guzel gunler olur herkese............ıyı bakın yuregınıze...........
asicim canım benim hepimiz çok etkileniyoruz. negatif sonucu aldıktan sonra 1 hafta kadar markette orada burada gördüğüm her hamile kadını görünce yüzüm asılıyor, biraz daha düşünmeye devam ettikçe sokak ortasında gözlerim doluyordu. ama ağlamadım... ağlamayacağım.
dediğin gibi onların varsa bize de verir güzel rabbim. hatta bazen yaşımın 33 olduğunu eşimin 39 olduğunu da unutuyorum bir ara yaşımız geçiyor diye üzülüyordum ona da gerek yok. allahın izniyle daha deneyecek zamanımız var.
rabbim sağlığımızı ve maddi gücü versin, evimize huzur eşimizle ağzımınızın tadını versin... tekrar deneriz.
bende istiyorum kendi evladım olsun. ağzı gözü bana eşime ailelerimize benzesin diye, 9 ay karnımda taşıyayım diye ama biliyorum ki rabbim vermezse ve bir gün benim devam ettiğimde kendi bebeğime sahip olma ümidim kalmazsa ve tıpta artık deneme gerek yok olmuyor işte derse o zaman üzülür ve vazgeçerim. şu anda daha çok erken üzülmek için
rabbim hepimize hayırlısını kısmet etsin inşallah
Kızlar az önce haber geldi. Bir mucize falan olmamış tabiki sonuç beklediğim gibi 1.46 ya düşmüş kaydirigubbakcemile3
İğneleri kesiyorum inşallah bi dahaki sefere hekesi öpüyorum tez zamanda hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. :CüvCüv:
vazgeçmek yok yola devam bebişlerimize kavuşana kadar.hayırlısı olsun.
Kızlar az önce haber geldi. Bir mucize falan olmamış tabiki sonuç beklediğim gibi 1.46 ya düşmüş kaydirigubbakcemile3
İğneleri kesiyorum inşallah bi dahaki sefere hekesi öpüyorum tez zamanda hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?