Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin canlar
bugun nasil keyifler
yeni bir gun yeni bir umut
ben pazartesi dr a gidiyorum bakalim ne diycekler kist falan kalmismi gecen ki negatiften sonra hic gitmemistim onun hakkinda ne diycekler
hos kendilerini suclamazlar da

Yolun açık olsun önünde hiç engel olmasın bu defa.... Sonucunda pozitif olsun inşallah Şeniz

Çoookkkk Haklısın Şeniz

gunaydin canlar
bugun nasil keyifler
ben pazartesi dr a gidiyorum bakalim ne diycekler kist falan kalmismi gecen ki negatiften sonra hic gitmemistim onun hakkinda ne diycekler

hadi bakalım inş kist falan yoktur...
bu arada nerde ikramların resimleri

gunaydin canlar
bugun nasil keyifler

inşallah kist falan yoktur canım
adetinde bir an önce gelirde şu pre seedi
bi denersin bakalım bellimi olur belki o sebep olur
bebişinin gelmesine:Saruboceq:

gunaydın kızlar...............asıcım aymescım nasılsınız............ramazan geldı kapıyı caldı...........rabbım bereketlı hayırlı eylesın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....................dualarınız makbul olsun..................rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olssssssssss

hadi bakalım inş kist falan yoktur...
bu arada nerde ikramların resimleri

insallah canim nereye eklesem acaba kiz buraya olurmu

inşallah kist falan yoktur canım
adetinde bir an önce gelirde şu pre seedi
bi denersin bakalım bellimi olur belki o sebep olur
bebişinin gelmesine:Saruboceq:

insallah canim evet bi gelse deniycem ama dur bakalim

tskler canim seninde dualarin kabul olsun:Saruboceq:

Çok şükür iyiyim Momiciğimm sende iyisin dimi kaydirigubbakcemile5
Atlattık yavvv geçti gitti önümüzdeki günlere bakıyoruz hep ileri

aferin aferin aferin sana çok mutlu oluyorum seni böyle güçlü, pozitif, umut dolu görünce canım benim. kaydirigubbakcemile5
benimde moralim yerine geliyor.... Şeniz Şeniz Şeniz

bende seni öpüyorum kocamaan pinki punkim Şeniz Şeniz Şeniz

ne güzel yazmışsın nurcum... allah hepimize iki cihan mutluluğu versin... kısmetimizde varsa meyvesini de versin inşallah

gunaydin canlar
bugun nasil keyifler

asicim inşallah hayırlı haberlerle gel doktordan canım.
kalmamıştır kist falan içini ferah tut. sonra preseed den umudumuz yüksek biliyorsun.

asicim inşallah hayırlı haberlerle gel doktordan canım.
kalmamıştır kist falan içini ferah tut. sonra preseed den umudumuz yüksek biliyorsun.

evet canim ya denemek istiyorum bi kac ay sperm bizim cok dusuk ama olsun denemede fayda var demi belkide bi sebep gerek:Saruboceq:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

katremelek 2 deneme malesef negatif durmak yok yola devammmm

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

evet canim ya denemek istiyorum bi kac ay sperm bizim cok dusuk ama olsun denemede fayda var demi belkide bi sebep gerek:Saruboceq:

canım keçiboynuzu kürü denediniz mi? biliyorsundur kesin ama belki preseedi denerken onuda yaparsa eşin belki daha faydası olur. bu arada incirde iyi gelirmiş erkeklere. taze incir mevsimi malum alın bol bol yiyin bence. tabi bu arada bugün yedikleri 3 ay sonrasına faydalıymış ama olsun geç olsun güç olmasın değil mi.

canlar ramazanınız mübarek olsun....
Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

Günaydın kızlar... aminn inşallah ramazan ayı sonunda mucizemize biraz daha yaklaşmış oluruz...

Tatlı bir telaş başlar, ayak seslerini duyduğumuzda Ramazanın

ınşa mevsimi gelmiştir ruhun
11 ay boyunca hasar gören, yara alan, nice badirelerden geçen mana âleminin yeniden restorasyona uğramasıdır.
Ve bunun içindir ki; kul bu inşa mevsiminde çalmamalıdır malzemeden,

Hoş sadece Ramazana da sıkıştırmamalı ya! Kulluğunu (o ayrı bir mevzu)

En halisinden bir niyet,
Helalinden bir bardak su ile ağzını,
Mana âlemine dalarak nefsini bağlamak,

ınşa mevsimidir Ramazan!

En halisi ile tövbenin,
ıhlâs ile ibadetin,
Veren elle pay etmenin,
Alan elle çok etmenin,
Tebessümle kardeşliğin,
Ezcümle
Paylaşarak bir lokma ekmeği kardeşinle
“ancak mü’minler kardeştir” ayetinin manasına talip olmak
sabr edip nefsin, tüm yönlendirmelerine
Elinin tersiyle, “hadi oradan” diyerek ruhunu onarmanın adıdır Ramazan.

Bu Ramazan bir daha gelmeye bilir.

Değerini bilip değerlendirmek umuduyla Ramazanınız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…