E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
günaydın kızlar....ayıp dilli ya ben bebiş istiyorum BEBİŞŞ....
kızlarrrrrrrr selammmmm
asi canımmm umarım herşey yoluna girmiştir. Rabbim yaşadıklarının tekrarını yaşatmasın inşallah.:Saruboceq:
bu topic in de listenin de en hızlısı ve şuan transferi olan tek kişisi benim sanırım:roflol::roflol: amma aceleciymişim haaaa-tatlicadiarzu- neyse gelelim transferi yapılmış hamiş adayı benim isteklerime -tatlicadiarzu-şakkıdı
1. listeye adımı altın harflerle yazın-tatlicadiarzu-
2. her gün benim için pasta börek felan yapıp yiyin-tatlicadiarzu-
3. moralinizi çok yüksek tutunkaydirigubbakcemile3
4. test gününe 6 gün kalmış şu garibe ve kendinize bol bol dua ediverin:Saruboceq:
şaka bi yana da bu defa niye bilmiom ama benim hiç mi hiç umudum yokbenneyaptımki hatta öyle bişey ki ilkinde oturmama kalkmama yatmama yememe içmeme yolda yürümeme bile dikkat ediodum. ne bi yemek yaptım nede bi temizlik ama şimdi hop hop zıp zıp ordan oraya koşuyom temizlik yapıyom tek farkım ağır kaldırmamaya dikkat ediom hepsi bugamyoncuiremsu bu şartlarda tutarsa eee yuhhh diyecem zaten-tatlicadiarzu-
cümleten tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin inşallah ve Allah emeklerimizi boş çıkarmasın:Saruboceq:
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle
inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim
sen yinede dikkatli ol kendini sakın fazla yorma
güzel haberler geitricen bize:Saruboceq:
canım Allah yardımcın olsun.emeklerini boş çıkarmasın.inşallah 2 martta güzel haberlerini bekliyoruz.hamiş listesinde ilk sen ol ve bizede umut ver.kendine dikkat et.a.s.
kizlar selam nasilsiniz
ben evimdeyim benim kocis geldi ve aldi beni bede zaten dayanamaiyordum atladim hemen
aymes canim seni burada gormketen cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum
ama dusunki benim gibi seyler yada daha aci seylerde olabilirdi herseyde vardir bir hayir diyelim ve burada bizbirimize destek olmaya devam edlim tammammi tatlim
evet arkadaşlar benide listeye eklemenin zamanı geldi. daha önce dış gebelik şüphem varken burayı ziyaret etmiş ama listeye girmemiştim. şimdi artık bebeğim ve sol tüpüm birlikte cennete gittiler.artık doktorlar ne zaman izin verirler ve denemeye başlarız bilmiyorum ama benim pes etmeye hiç niyetim yok.ilk tüp bebek denemesi sonucu:dış gebelik. ikincisi izin verilen en yakın zamanda.....
kizlar selam nasilsiniz
ben evimdeyim benim kocis geldi ve aldi beni bede zaten dayanamaiyordum atladim hemen
aymes canim seni burada gormketen cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum
ama dusunki benim gibi seyler yada daha aci seylerde olabilirdi herseyde vardir bir hayir diyelim ve burada bizbirimize destek olmaya devam edlim tammammi tatlim
canım bende seni merak ediyordum.çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsın yaşadıklarını.
biliyosun aynı şeyi bende yaşadım.doktor neden olduğu konusunda bişey söyledimi?
ben aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için hala beklemedeyim.
herşey gönlünce olsun....
biraz geç oldu ama olsun temiz olur hoş geldin sefa getirdin kaldığın yerden yaşama devam allah beterinden saklasın canımmma.s.
bu arada listede hala 9 şubat dondurulmuşlerle inşallah diyor
ama ben 21 şubatta negatif sonucunu aldım onlarda olmadı malesef mayısa kadar ara verdim dr.um ne diyececek bakalım hakkımızda hayırlısı
nedeni tüplerim alındı sol yumurtalıkta çikolta kisti sürekli tekrar ediyor. Başka doktor ümminolojik faktör dedi. Ümminoglbin tedavisi önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok ümitsizim çünkü olumsuz sonucu bugün aldım. Sizin durumunuz nedir acaba İnşallah istediğiniz gerçekleşir.
nedeni tüplerim alındı sol yumurtalıkta çikolta kisti sürekli tekrar ediyor. Başka doktor ümminolojik faktör dedi. Ümminoglbin tedavisi önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok ümitsizim çünkü olumsuz sonucu bugün aldım. Sizin durumunuz nedir acaba İnşallah istediğiniz gerçekleşir.
biraz geç oldu ama olsun temiz olur hoş geldin sefa getirdin kaldığın yerden yaşama devam allah beterinden saklasın canımmma.s.
bu arada listede hala 9 şubat dondurulmuşlerle inşallah diyor
ama ben 21 şubatta negatif sonucunu aldım onlarda olmadı malesef mayısa kadar ara verdim dr.um ne diyececek bakalım hakkımızda hayırlısı
çookkk sevindim canım yaa
1 haftadır net bağlantısında problem vardı şimdi okudum.
inşallah herşey yoluna girecek ve bebişiniz de sizi en kısa zamanda bulacak.:Saruboceq:
Merhaba canım seninle aynı günde negatifi almışız bende 21 şubatta negatifi gördüm drum mayısta tekrar deniyelim diyo ama bilmiyorum daha karar veremedim:uhm:
sağol canım.doktor o dönem içimde birşey söylemedi nedeni hakkında o aralar sonucuyla fazlasıyla meşkuldüler çünkü.cumartesi kontrolüm var o zaman soracağım neden olduğunu ama muhtemelen kesin birşey söyleyemeyecekler.ben korkmuyorum sende korkma canım sonuçta yine allahın dediği olacaktır.yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 oldum her geçen yılın doğurganlığımızı azalttığını düşünürsek zaman biran evvel toparlanıp yeniden deneme zamanı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?