Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar....ayıp dilli ya ben bebiş istiyorum BEBİŞŞ....

gunaydin canim ne ayibi valla bende istiyuorum
kizlar ben mehay dun ogrendim ya cok sevindim hamile imis dondurulmus tek embriyo ile eger kabul ederse hamile listemizide acmis olucazzzzzzzhihoyyyt

canım Allah yardımcın olsun.emeklerini boş çıkarmasın.inşallah 2 martta güzel haberlerini bekliyoruz.hamiş listesinde ilk sen ol ve bizede umut ver.kendine dikkat et.a.s.

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle
inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim
sen yinede dikkatli ol kendini sakın fazla yorma
güzel haberler geitricen bize:Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun.emeklerini boş çıkarmasın.inşallah 2 martta güzel haberlerini bekliyoruz.hamiş listesinde ilk sen ol ve bizede umut ver.kendine dikkat et.a.s.

saolun canlarım benim ya inşallah dualarımız kabul olur:Saruboceq: Rabbim inşallah bu defa pozitif sonucu da hayırlısı ile bebişimi de verir :Saruboceq: ve aynı şekilde Rabbim emeklerinizi de dualarınızı da boş çıkarmasın :Saruboceq: tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kavuşuruz inşallah:Saruboceq:

kızlar varya bir yıldır bu sitedeyim hiç bu kadar yürekten söylememiştim rahatladım vallahikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

biraz geç oldu ama olsun temiz olur hoş geldin sefa getirdin kaldığın yerden yaşama devam allah beterinden saklasın canımmma.s.

bu arada listede hala 9 şubat dondurulmuşlerle inşallah diyor
ama ben 21 şubatta negatif sonucunu aldım onlarda olmadı malesef mayısa kadar ara verdim dr.um ne diyececek bakalım hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
günaydın kızlar....ayıp dilli ya ben bebiş istiyorum BEBİŞŞ....

:asigim::asigim:heeeeeeeeeee ben her sabah uyandığımda söylüyorum adama bebiş istiyorum:jeyyar: diye oda bana bakıp gülüyooooooooookaydirigubbakcemile yok sen dayak istiyosuuunn :mymeka: diyo ne yapalım şimdi olmuyooooooooo

canım bende seni merak ediyordum.çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsın yaşadıklarını.
biliyosun aynı şeyi bende yaşadım.doktor neden olduğu konusunda bişey söyledimi?
ben aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için hala beklemedeyim.
herşey gönlünce olsun....

çookkk sevindim canım yaa
1 haftadır net bağlantısında problem vardı şimdi okudum.
inşallah herşey yoluna girecek ve bebişiniz de sizi en kısa zamanda bulacak.:Saruboceq:

sağol canım.doktor o dönem içimde birşey söylemedi nedeni hakkında o aralar sonucuyla fazlasıyla meşkuldüler çünkü.cumartesi kontrolüm var o zaman soracağım neden olduğunu ama muhtemelen kesin birşey söyleyemeyecekler.ben korkmuyorum sende korkma canım sonuçta yine allahın dediği olacaktır.yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 oldum her geçen yılın doğurganlığımızı azalttığını düşünürsek zaman biran evvel toparlanıp yeniden deneme zamanı.....

beni de ekleyin 4 başarısız deneme 2.si biyokimyasal gebelik sonumuz hayırlı olur inşallah

nedeni tüplerim alındı sol yumurtalıkta çikolta kisti sürekli tekrar ediyor. Başka doktor ümminolojik faktör dedi. Ümminoglbin tedavisi önerdi. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok ümitsizim çünkü olumsuz sonucu bugün aldım. Sizin durumunuz nedir acaba İnşallah istediğiniz gerçekleşir.

Doktorum beni de aramadı değiştireceğim başka yerde denerim ama sakın kazır olmayı beklemeyin pisikolojik açıdan hazır olmak çok zaman alıyor.

Merhaba canım seninle aynı günde negatifi almışız bende 21 şubatta negatifi gördüm drum mayısta tekrar deniyelim diyo ama bilmiyorum daha karar veremedim:uhm:

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yoluna girerde tez zamanda kavuşursun dileğine:Saruboceq:

seldacım geçmiş olsun.yaşadıkların geçmiş günlerde kalsın.seninle yaşadıklarımız aynı gibi.benimde tüplerim alındı.tekrarlayan çikolata kistide var.sen nezaman ameliyat oldun.birde ümminolojik faktör demişsin bu nedemek.

sagol canim benim amin cumleden kimsenin yuvasi bozulmasin
tamam canim uzuldum benim bundan haberim yoktu burayada yazmamistin onuda degistiriym hemen
insallah kendiliginden gelir bebisin hic uzulme

çookkk sevindim canım yaa
1 haftadır net bağlantısında problem vardı şimdi okudum.
inşallah herşey yoluna girecek ve bebişiniz de sizi en kısa zamanda bulacak.:Saruboceq:

canim benim cok tsk ederim insallah hepimizin bebisi gelirde bizleri uzmez

Merhaba canım seninle aynı günde negatifi almışız bende 21 şubatta negatifi gördüm drum mayısta tekrar deniyelim diyo ama bilmiyorum daha karar veremedim:uhm:

hic dusunme bitanem yola devam herseyde vardir bir hayir allahim ol der ve olur insallah bende o zaman deniycem hani hep benimleydin beni yalniz birakmazsin sen canim arkadasim benimŞeniz

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI[/B]

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp 1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc dondurulmuslar denedi negatif allahin izniyle kendiliginden gelir insallah melegin
saveist 1.tup bebek negatif ikinciyi yakinda deneyecek
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun0707 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
kedersiz 2 tup bebek basarisiz 3. yaz aylarinda deneyek insallah
gulencim 1 tup bebek basarisiz 2. deneyecek
mehay 5 asilama 1tup bebek negatif insallah bir dahaki sefere.dondurulmus tek embriyo ile o artik bir hamile
16bursa 1.mikro biyokimyasal ile sonuclandi
servem 1 tup bebek negatif
xolix06 1 tup bebek negatif sonuc 2.deneyecek
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.bu ay sonunda deneyeck
defne5 1.tup bebek negatif
demiray 1. tup bebek negatif
pinkrose 3.mikro negatif allahin izniyle 4.de basaracak
toprak 1.tupbebek negatif 1 dondurulmuslarla negatif
ozlos 3.tupbebek negatif insallah4.basaracak
hayat44[/COLOR] 1.tup bebek negatif
defne5 1.tup bebek negatif
balance88 1.tup bebek negatif
demiray 1.tup bebek negatif
ukba 2.mikro 1.dondurulmuslarla negatif
myworld 1.tup bebek negatif 2.de tupbebek tedavisinde allahin izniyle
yesil1 1.tup bebek negatif 2.mayista insallah
yareni 1.tupbebek negatif
hulya 2.mikro negatif insallah yakinda yola devam
oferta 1.tup bebek negatif
esel83 2.mikro negatif
sena 81 1.tup bebek negatif 2. nisanda
aspera 1.tup bebek negatif 3 kendiliginden negatif
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.basliyor
private 1. tup bebek negatif 2.ye basliycak naturel siklus ile
lansor17 1. tup bebek dis gebelik
aymes 1. tup bebek negatif
zeynep26 1.tup bebek negatif
eslin 67 2.mikro negatif 3.icin basladi
ayse 57 3.negatif dondurulmuslarla dusuk allahin izniyle yeniden yola devam
gulencim 1.tup bebek negatif
selda1975 4 negatif 2.si biyokimyasal durmak yole yola devam

allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz kizlar[/COLOR]

KIZLAR LISTENIN SON HALI LUTFEN DURUMUNUZU BILDIRIN

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

MYWORLD 2. tupbebek 18subatta transfer insallah guzel haberler verir ve ilk hamile listemize gecer. sonuc 2mart
ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

insallah bu sekilde baslar ve hamis listesi olur

CANIM BENIM HASTANEDE YATARKEN INSALLAH HERSEY DUZELIR DIYE DUA ETMISTIM SENIN ICIN
AMA ALLAHIN BILDIGI BIZIM BILMEDIGIMIZ BIRSEY VARMIS DEMEKKI
HAKLISIN YIKILMADAN YOLA DEVAM
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…