E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
duzelirsin canim kendini cok yipratma bugunlerde gececek allahim sana ikinciye baslaman icin gereken gucu verir insallah her zaman yanindayim
bu sfere beni takip etmesydin keske bitanem olsun saglik olsun canim
evet canim cok tsk ederim allaha sukur sorunlari cozduk simdilik insallah hersey duzelir
sen ne zamn ikinciyi dusunuyorsun canim allahim bizlere guc versin insallah
ben dr dan geldim kizlar hiperstimilasyon oldugum icin hala yumurtaliklarimda sislik varmis
o bitsin basliycaz 3 ay dinlenme suresi verdi yani nisan gibi insallah ikinciye basliyorum
aslında benı 2. adette beklıyorum dedı doktorum ama ben sankı bır ay daha erteleyecegım gıbı yanı marttakı adetımden sonrakı adette baslarım dıye dusunuyorum bıraz hem bunyeyeı hem ruhu dınlendırmek lazım gıbı...asıcım sen hangı dozda ılac kullanmıstın?ben cok yuksek doz kullandım bendede sendekı durum olabılır
:Saruboceq:Asicim inşallah bu sefer herşey yolunda giderde
güzel haberleri sırayla almaya başlarız artık
Allah bidaha hiçbirimize negatifi göstermesin
aysecım ya aynen benımkı:)))sıgarayı bırakmıyor aldıgım ılacları falan ıcmıyor ama sorarsan cocouk ıstıyor ama hıcbır caba yok o konudabende esime bisey demek istemiyorum ama bazen olmuyo!!
esim sigara içiyo birakmasi gerekir, birakmiyor, ona keçi boynuzu pekmezi aldim yemiyo, yani ondan her hangi bi çaba gelmeyince benim sigortalar atiyo!! en azindan birseyler yapmaliki bana onunda istedigini gostermeli! olmadi bende uzuldum demekle olmuyo!
haberım yoktu canım cok gecmıs olsun:)neler cekmıssın hem negatıf sonuc hem de saglıgın bozulmus...zaten bızım bılemedıgımız kımbılır neler oluyor daha ıcerıdecanim ben uzun protokol yapmistim decapeptyl yaptim
sonra 150 lik puregon yapmistim belki biliyordursun 3 gun falan hastanede yattim cok cektim
dr simdi bunu engellemek icin 1 ay onceden bir hap yazdi onu kullanicam ve 100 unite ile basliycam valla dikkat et canim cok kotu bir durum nefes bile alamiyordum-tatlicadiarzu-
haberım yoktu canım cok gecmıs olsun:)neler cekmıssın hem negatıf sonuc hem de saglıgın bozulmus...zaten bızım bılemedıgımız kımbılır neler oluyor daha ıcerıde
kızlarrrrrrrr selammmmm
asi canımmm umarım herşey yoluna girmiştir. Rabbim yaşadıklarının tekrarını yaşatmasın inşallah.:Saruboceq:
bu topic in de listenin de en hızlısı ve şuan transferi olan tek kişisi benim sanırım:roflol::roflol: amma aceleciymişim haaaa-tatlicadiarzu- neyse gelelim transferi yapılmış hamiş adayı benim isteklerime -tatlicadiarzu-şakkıdı
1. listeye adımı altın harflerle yazın-tatlicadiarzu-
2. her gün benim için pasta börek felan yapıp yiyin-tatlicadiarzu-
3. moralinizi çok yüksek tutunkaydirigubbakcemile3
4. test gününe 6 gün kalmış şu garibe ve kendinize bol bol dua ediverin:Saruboceq:
şaka bi yana da bu defa niye bilmiom ama benim hiç mi hiç umudum yokbenneyaptımki hatta öyle bişey ki ilkinde oturmama kalkmama yatmama yememe içmeme yolda yürümeme bile dikkat ediodum. ne bi yemek yaptım nede bi temizlik ama şimdi hop hop zıp zıp ordan oraya koşuyom temizlik yapıyom tek farkım ağır kaldırmamaya dikkat ediom hepsi bugamyoncuiremsu bu şartlarda tutarsa eee yuhhh diyecem zaten-tatlicadiarzu-
cümleten tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin inşallah ve Allah emeklerimizi boş çıkarmasın:Saruboceq:
deli kiz seni birincide dikkat ettim olmadi diyorsun yani simdide boyle davraniyim diyorsun demi
ne diyim ben sana ya deli kiz
canim ne zaman test gunun soyle onuda yazalim
insallah ilk hamisimiz sen olacaksin allahin izniyleeeeeeeee:Saruboceq:
aynen öyle bidenem ya ilkinde o kadar dikkat ettik te noldu. Rabbim OL dedikten sonra her şekilde olacağına inanıyorum.ben yine bana düşeni yapıp az çok dikkat ediom ama ilk denememle bunun arasında milyon fark var.-tatlicadiarzu-
test tarihim 02/03/09 hayırlısı ile. ama bak asicim bozuluyom ama hani altın harflerle yazamıyon madem bari afilli bi şekilde yazaydın adımı ya -tatlicadiarzu-:roflol: bu da sana bu arada seni tekrar aramızda gördüğümüz içina.s. gel biyocukta öpem gariŞeniz:1hug:sositososito
aysecım ya aynen benımkı:)))sıgarayı bırakmıyor aldıgım ılacları falan ıcmıyor ama sorarsan cocouk ıstıyor ama hıcbır caba yok o konuda(
kızlarrrrrrrr selammmmm
asi canımmm umarım herşey yoluna girmiştir. Rabbim yaşadıklarının tekrarını yaşatmasın inşallah.:Saruboceq:
bu topic in de listenin de en hızlısı ve şuan transferi olan tek kişisi benim sanırım:roflol::roflol: amma aceleciymişim haaaa-tatlicadiarzu- neyse gelelim transferi yapılmış hamiş adayı benim isteklerime -tatlicadiarzu-şakkıdı
1. listeye adımı altın harflerle yazın-tatlicadiarzu-
2. her gün benim için pasta börek felan yapıp yiyin-tatlicadiarzu-
3. moralinizi çok yüksek tutunkaydirigubbakcemile3
4. test gününe 6 gün kalmış şu garibe ve kendinize bol bol dua ediverin:Saruboceq:
şaka bi yana da bu defa niye bilmiom ama benim hiç mi hiç umudum yokbenneyaptımki hatta öyle bişey ki ilkinde oturmama kalkmama yatmama yememe içmeme yolda yürümeme bile dikkat ediodum. ne bi yemek yaptım nede bi temizlik ama şimdi hop hop zıp zıp ordan oraya koşuyom temizlik yapıyom tek farkım ağır kaldırmamaya dikkat ediom hepsi bugamyoncuiremsu bu şartlarda tutarsa eee yuhhh diyecem zaten-tatlicadiarzu-
cümleten tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin inşallah ve Allah emeklerimizi boş çıkarmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?