Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar listemizi ilk sayfaya guncelliyorum orada asili kalsin istedigimiz zaman okuyabiliriz

aslında benı 2. adette beklıyorum dedı doktorum ama ben sankı bır ay daha erteleyecegım gıbı yanı marttakı adetımden sonrakı adette baslarım dıye dusunuyorum bıraz hem bunyeyeı hem ruhu dınlendırmek lazım gıbı...asıcım sen hangı dozda ılac kullanmıstın?ben cok yuksek doz kullandım bendede sendekı durum olabılır

YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
defne5 1 tüpbebek denemesi negatif
16bursa 1 mikro denemesi (kimyasal gebelik), martta ikinci denemesi var
servem 1 tüpbebek denemesi negatif, 2. için bekliyorlar
saveist 1 tüpbebek benemesi (bio kimyasal gebelik), tedaviye devam
nzmnhy 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. deneme bu ayın sonunda
demiray 1 mikroenjeksiyon (dış gebelik), dondurulmuşlarla yola devam
ARTVINLI19876 3 mikroenjeksiyon hepsi pozitif (36 haftalık doğum, kimyasal gebelik, ikiz fakat düşük)
toprak 28 1 tüp bebek, 1 dondurulmuş embriyo transferi negatif, 3. için nisan ayını düşünüyor
pinkrose 1 aşılama, 3 micro negatif
KEDERSİZ 3 aşılama 2 tüp bebek negatif, 3. için yaz aylarını düşünüyorlar
gulencim 1 micro negatif, 2. için çalışmalar yakında
xolix06 1 micro negatif sonuç, 2. için nisan ayını bekliyorlar
özloş06 2 aşılama ve 2 tüpbebek tedavisi negatif sonuç, 3. için bekliyorlar
MyWorld 1. tüp bebek denemesi ocak ayında (kimyasal gebelik), 2. deneme için çoktan kolları sıvadı bile 18 şubattaa
ukba 2micro, 1 dondurulmuş embriyo transfari (kimyasal düşük ve kimyasal gebelik), 4. deneme şartların olgunlaştığı ilk anda
yesil 1 mikro negatif, 2. için mayıs ayını düşünüyorlar
yareni 1 tüp bebek negatif, 2. için planlamalar başladı
hülya35 2 aşılama, 5 microenjeksiyon negatif, 6. yı en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyor
oferta 1 tüp bebek denemesi negatif, dondurulmuş embriyo transferi için nisan ayında karar kıldılar
sena81 1 microenjeksiyon negatif, 2. için mis gibi bahar aylarından nisanı düşünüyorlar
esel83 2 mikroenjeksiyon negatif, şimdilerde morali bozuk ama yakında toparlar ve çalışmalara başlar dilerim
esel83 2. tüp bebek denemesi negatif, dondurulmuş embriyo transferi yapılacak
private 1 micro negatif, 2. doğal siklusta yapılacak
lansor17 1 tüp bebek denemesi (dış gebelik), 2. ilk fırsatta inaşşaallah
aymes 1 tüp bebek denemesi negatif
zeynep26 1 tüp bebek denemesi negatif, 2. için niyet kısmı tamam,zaman şimdilik belli değil
eslin67 2 mikroenjeksiyon negatif, 3. için tedaviye başladı bile...Rabbim yolunu açık etsin
gulencim 2 tüp bebek negatif
ayşe57 4 aşılama negatif, 2 tüp bebek denemesi, 2 dondurulmuş embriyo transferi, bu transferlerden biri düşükle sonuçlanmış...şu anda 5. denemesinde dondurulmuş embriyo transfer edilecek...Allah yardımcısı olsun

canim ben uzun protokol yapmistim decapeptyl yaptim
sonra 150 lik puregon yapmistim belki biliyordursun 3 gun falan hastanede yattim cok cektim
dr simdi bunu engellemek icin 1 ay onceden bir hap yazdi onu kullanicam ve 100 unite ile basliycam valla dikkat et canim cok kotu bir durum nefes bile alamiyordum
-tatlicadiarzu-

:Saruboceq:Asicim inşallah bu sefer herşey yolunda giderde
güzel haberleri sırayla almaya başlarız artık
Allah bidaha hiçbirimize negatifi göstermesin

:Saruboceq:Asicim inşallah bu sefer herşey yolunda giderde
güzel haberleri sırayla almaya başlarız artık
Allah bidaha hiçbirimize negatifi göstermesin

amin amin amin
canim benim insallah bu sefer yaklasik 2 ay sirecek tedavim tekrar hiperstimilasyon olmamam icin adetin 21.gunu degilde ilk gunu bir hap ile baslayacakmisim iyice netlestikce yazarim insallah

aysecım ya aynen benımkı:)))sıgarayı bırakmıyor aldıgım ılacları falan ıcmıyor ama sorarsan cocouk ıstıyor ama hıcbır caba yok o konuda(

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

MYWORLD 2. tupbebek 18subatta transfer insallah guzel haberler verir ve ilk hamile listemize gecer
ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

haberım yoktu canım cok gecmıs olsun:)neler cekmıssın hem negatıf sonuc hem de saglıgın bozulmus...zaten bızım bılemedıgımız kımbılır neler oluyor daha ıcerıde

haberım yoktu canım cok gecmıs olsun:)neler cekmıssın hem negatıf sonuc hem de saglıgın bozulmus...zaten bızım bılemedıgımız kımbılır neler oluyor daha ıcerıde

evet canim valla o kadar zorduki oluyorum sanmistim ben ama olmedim bari sonuc iyi olsaydi oda nasip degilmis
allahim vardir bir bildigi diyelim

kızlarrrrrrrr selammmmm

asi canımmm umarım herşey yoluna girmiştir. Rabbim yaşadıklarının tekrarını yaşatmasın inşallah.:Saruboceq:

bu topic in de listenin de en hızlısı ve şuan transferi olan tek kişisi benim sanırım:roflol::roflol: amma aceleciymişim haaaa-tatlicadiarzu- neyse gelelim transferi yapılmış hamiş adayı benim isteklerime -tatlicadiarzu-şakkıdı

1. listeye adımı altın harflerle yazın-tatlicadiarzu-
2. her gün benim için pasta börek felan yapıp yiyin-tatlicadiarzu-
3. moralinizi çok yüksek tutunkaydirigubbakcemile3
4. test gününe 6 gün kalmış şu garibe ve kendinize bol bol dua ediverin:Saruboceq:

şaka bi yana da bu defa niye bilmiom ama benim hiç mi hiç umudum yokbenneyaptımki hatta öyle bişey ki ilkinde oturmama kalkmama yatmama yememe içmeme yolda yürümeme bile dikkat ediodum. ne bi yemek yaptım nede bi temizlik ama şimdi hop hop zıp zıp ordan oraya koşuyom temizlik yapıyom tek farkım ağır kaldırmamaya dikkat ediom hepsi bugamyoncuiremsu bu şartlarda tutarsa eee yuhhh diyecem zaten-tatlicadiarzu-

cümleten tedavileriniz hayırlı sonuçlar versin inşallah ve Allah emeklerimizi boş çıkarmasın:Saruboceq:

deli kiz seni birincide dikkat ettim olmadi diyorsun yani simdide boyle davraniyim diyorsun demi
ne diyim ben sana ya deli kiz
canim ne zaman test gunun soyle onuda yazalim
insallah ilk hamisimiz sen olacaksin allahin izniyleeeeeeeee:Saruboceq:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

MYWORLD 2. tupbebek 18subatta transfer insallah guzel haberler verir ve ilk hamile listemize gecer. sonuc 2mart
ESLIN67 3.tupbebek tedavisinde
AYSE57 5.tupbebek tedavisinde insallah bu sefer yuzumuz gulecek allahim yardim etsin

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

insallah bu sekilde baslar ve hamis listesi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
YOLA DEVAM DIYENLERIN LISTESI

asi74 1.mikroenjeksiyon negatif yakin zamanda ikinciyi deneyecek (erkek infertilesi)deneme sansi olmasi bile guzel unutmayin
el-muallim 1 oglu var 2.istiyor 3 basarisiz mikro 4.yu deneyecek
nur krp 1asilama 1.mikroenjeksiyon negatif sonuc 2.dondurulmuslarla devam
sera96 1tup bebek negatif sonuc 2.dondurulmuslarla 9 subatta allahin iziniyle
saveist 1.tup bebek negatif ikinciyi yakinda deneyecek
kamillie 1.tup negatif,2.pozitif dusuk,3.negatif,4.dondurulmusla deneyecek insallah bu sefer basaracak
umudumsun0707 1.tup kimyasal durmak yok yakinda 2.deneyecek
kedersiz 2 tup bebek basarisiz 3. yaz aylarinda deneyek insallah
gulencim 1 tup bebek basarisiz 2. deneyecek
mehay 5 asilama 1tup bebek negatif insallah bir dahaki sefere basarak
16bursa 1.mikro biyokimyasal ile sonuclandi
servem 1 tup bebek negatif
xolix06 1 tup bebek negatif sonuc 2.deneyecek
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.bu ay sonunda deneyeck
defne5 1.tup bebek negatif
demiray 1. tup bebek negatif
pinkrose 3.mikro negatif allahin izniyle 4.de basaracak
toprak 1.tupbebek negatif 1 dondurulmuslarla negatif
ozlos 3.tupbebek negatif insallah4.basaracak
hayat44[/COLOR] 1.tup bebek negatif
defne5 1.tup bebek negatif
balance88 1.tup bebek negatif
demiray 1.tup bebek negatif
ukba 2.mikro 1.dondurulmuslarla negatif
myworld 1.tup bebek negatif 2.de tupbebek tedavisinde allahin izniyle
yesil1 1.tup bebek negatif 2.mayista insallah
yareni 1.tupbebek negatif
hulya 2.mikro negatif insallah yakinda yola devam
oferta 1.tup bebek negatif
esel83 2.mikro negatif
sena 81 1.tup bebek negatif 2. nisanda
aspera 1.tup bebek negatif 3 kendiliginden negatif
nzmyhn 1.tup bebek negatif 2.basliyor
private 1. tup bebek negatif 2.ye basliycak naturel siklus ile
lansor17 1. tup bebek dis gebelik
aymes 1. tup bebek negatif
zeynep26 1.tup bebek negatif
eslin 67 2.mikro negatif 3.icin basladi
ayse 57 3.negatif dondurulmuslarla dusuk allahin izniyle yeniden yola devam
gulencim 1.tup bebek negatif

allahin izniyle insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz kizlar

deli kiz seni birincide dikkat ettim olmadi diyorsun yani simdide boyle davraniyim diyorsun demi
ne diyim ben sana ya deli kiz
canim ne zaman test gunun soyle onuda yazalim
insallah ilk hamisimiz sen olacaksin allahin izniyleeeeeeeee:Saruboceq:

aynen öyle bidenem ya ilkinde o kadar dikkat ettik te noldu. Rabbim OL dedikten sonra her şekilde olacağına inanıyorum. ben yine bana düşeni yapıp az çok dikkat ediom ama ilk denememle bunun arasında milyon fark var.-tatlicadiarzu-

test tarihim 02/03/09 hayırlısı ile. ama bak asicim bozuluyom ama hani altın harflerle yazamıyon madem bari afilli bi şekilde yazaydın adımı ya -tatlicadiarzu-:roflol:
bu da sana bu arada seni tekrar aramızda gördüğümüz içina.s. gel biyocukta öpem gariŞeniz:1hug:sositososito

Son düzenleme:

gel canim bi opusek o zaman dur afilli yazicam seni ama ayin 2.de daha afilli yazicam sozzzzzzzzzzz
ŞenizŞeniz

aysecım ya aynen benımkı:)))sıgarayı bırakmıyor aldıgım ılacları falan ıcmıyor ama sorarsan cocouk ıstıyor ama hıcbır caba yok o konuda(

benimki guya azaltmis, herhalde gunde 1tane eksik içiyor!
bu yuzden çok tartisiyoruz ve her seferinde haklisin canim daha çok dikkat edicem ozur dilerim diyor ama iki gun sonra verilen sozler unutuluyor.dua etsinki ben anne olmayi herseyden çok istiyorum yoksa tedsavi filan olmazdim... saglimizdan oluyorz ama hersey bebek için. zaten allah nasip ederde anne olursam bi daha tedavi filan olmam, birtane çocuk bana yeter, herseyimi onu baglarim ama sonradan dogal yoldan olursa tabikide çok sevinirim ama tedavi bi tane olana kadar sonra bi daha olmak istemiyorum ben 4senedir nerdeyse hergun ilaç kullaniyorum, artik yoruldum!!

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle
inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim
sen yinede dikkatli ol kendini sakın fazla yorma
güzel haberler geitricen bize:Saruboceq:

günaydın kızlar....ayıp dilli ya ben bebiş istiyorum BEBİŞŞ....

selammmm arkadaşlar................nasılsınız...........canım nur niçin ayıp ols iste tabı bu en guzel duygu ...........yurekten iste.............rabbım sana ve tum ısteyenler versın.............dua ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…