- Konu Sahibi EU2
-
- #3.161
bir kaç kez üst üste negatif sonuç alan arkadaşlara ve düşük yaşayanlara mutlaka ama mutlaka genetik test yapmalarını tavsiye ediyorum. ben iki kez negatif aşılama (çok gereksiz yere), 1 tüp bebek pozitif ama kalbi durduğu için kürtajla alındı. çoğu doktor gerek görmediler ama benim içim rahat etmediği için yaptırdım. maalesef bende translokasyon çıktı. aslında en başta yaptırmış olsaydım hem 1,5 yılım boşuna gitmeyecek hemde maddi manevi çöküntü yaşamayacaktım. tabi herşey allahtan ama insan düşünmeden edemiyor.
ama şunu da anladım doktorların istememesinin sebebi eğer kendi merkezlerinde genetik test yapılmıyor ve PGD yoksa kesinlikle gerek yok diyorlar. benim size tavsiyem mutlaka yaptırın. biz umut tüp bebek merkezinde eşimle 300 lira verdik. ama milyarlar gidiyor tüp bebek işleminde. kolay değil bunlar.
:çok üzgünüm: arkadaşlar bende 3 ay önce tüp bebek yaptırdım ama herşey yolunda olmasına rağmen tutmadı bende pco var kolay gebe kalırlar diye duymuştum ama olmadı kısmet değilmiş ama durumumuzu düzeltince yeniden denicez inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin sevgiler
Merhaba Aymes... hayırlı gün olsun inşallah... Nasılsın canım
merhaba canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum
sende iyisindir inşallah:Saruboceq:
Canım yolunda gitmeyen şeyler mi var :sinifsinif:
Ben iyiyim çok şükür doktorumun gelmesini bekliyorum ayın 7 sinde muayenem var. Bakalım ne diyecek doktorum merak ediyorum...
Sende durum nasıl canım?
bende bi değişiklik yok canım pazartesi günü adet oldum ne yazıkki onun için baya sıkıldım artık umudum kalmadı doğal yolla kesin olmayacak
ama tüp bebeklede olucağından şüpheliyim ondan dolayı moralim bozuk bu aralar
inşallah muaynen iyi geçer canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
:çok üzgünüm: arkadaşlar bende 3 ay önce tüp bebek yaptırdım ama herşey yolunda olmasına rağmen tutmadı bende pco var kolay gebe kalırlar diye duymuştum ama olmadı kısmet değilmiş ama durumumuzu düzeltince yeniden denicez inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin sevgiler
hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar
Ya canim ben zaaten baya bir relaxim 3 denemeden sonra[anladim canim ama bi arkadasim vardi benim
3 5 sperm ile hamile kaldi simdi kucaginda bebegi
yani neden boyle oldu
bizdede sperm sorunu var
ama bir suru kisi gordum ben kk da
sperm sekli falan bozuk olupta bebek sahibi olan yani biraz relax ol yada arastirsinlar yani zaten onlar mikro yaparken en saglikli spermi enjekte ediyorlar neden yasamadigini anlayamdim
yada baska bir sorunmu var acaba
allah yardimciniz olsun
teşekkür ederim aymes amin inşallah hepimize canım bişi sorcam ben bu k.k da yeniyim nasıl kullanıcam bilmiyorum bana yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?