Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir kaç kez üst üste negatif sonuç alan arkadaşlara ve düşük yaşayanlara mutlaka ama mutlaka genetik test yapmalarını tavsiye ediyorum. ben iki kez negatif aşılama (çok gereksiz yere), 1 tüp bebek pozitif ama kalbi durduğu için kürtajla alındı. çoğu doktor gerek görmediler ama benim içim rahat etmediği için yaptırdım. maalesef bende translokasyon çıktı. aslında en başta yaptırmış olsaydım hem 1,5 yılım boşuna gitmeyecek hemde maddi manevi çöküntü yaşamayacaktım. tabi herşey allahtan ama insan düşünmeden edemiyor.

ama şunu da anladım doktorların istememesinin sebebi eğer kendi merkezlerinde genetik test yapılmıyor ve PGD yoksa kesinlikle gerek yok diyorlar. benim size tavsiyem mutlaka yaptırın. biz umut tüp bebek merkezinde eşimle 300 lira verdik. ama milyarlar gidiyor tüp bebek işleminde. kolay değil bunlar.

tskler canim bizi bilgilendirdigin icin
cok haklisin iykide yaptirmisin
cok gecmis olsun canim
bi dahaki sefer ins saglikli bi gebelik elde edersin
:Saruboceq:

:çok üzgünüm: arkadaşlar bende 3 ay önce tüp bebek yaptırdım ama herşey yolunda olmasına rağmen tutmadı bende pco var kolay gebe kalırlar diye duymuştum ama olmadı kısmet değilmiş ama durumumuzu düzeltince yeniden denicez inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin sevgiler

aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun
zor hepimiz yaşadık biliyoruz ama geçicek bu günlerde
inşallah bebeğin sana doğal yolla gelir
Allah yardımcın olsun

Merhaba Aymes... hayırlı gün olsun inşallah... Nasılsın canım

merhaba canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum
sende iyisindir inşallah:Saruboceq:

Canım yolunda gitmeyen şeyler mi var :sinifsinif:
Ben iyiyim çok şükür doktorumun gelmesini bekliyorum ayın 7 sinde muayenem var. Bakalım ne diyecek doktorum merak ediyorum...
Sende durum nasıl canım?

Canım yolunda gitmeyen şeyler mi var :sinifsinif:
Ben iyiyim çok şükür doktorumun gelmesini bekliyorum ayın 7 sinde muayenem var. Bakalım ne diyecek doktorum merak ediyorum...
Sende durum nasıl canım?

bende bi değişiklik yok canım pazartesi günü adet oldum ne yazıkki onun için baya sıkıldım artık umudum kalmadı doğal yolla kesin olmayacak
ama tüp bebeklede olucağından şüpheliyim ondan dolayı moralim bozuk bu aralar
inşallah muaynen iyi geçer canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Aynı duygular içindeyiz... 2 negatif sonucun ardından bende pozitif düşünemiyorum :umursamaz:

canim gecmis olsun
ins bi dahaki deneme olmadan normal gelir bebegin allahin izni ile

hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar

hayirli gunler canim
cumaniz mubarek olsun kizlar

Ya canim ben zaaten baya bir relaxim 3 denemeden sonra...onun icin baska seyler arastiriyorum, hatta sperm icin vitaminler var, ilac Kanadada uretiliyor, Turkiyede kolay bulunmiyacak birsey, yurt disindan gettitiriyorum, doktora danistim iyi dedi...o spermin sekli duzeltiyor, sayi cogaliyor.
Canim eger bu benim 2 ya 3 deneme olsaydi tamam derdim aman ne olacak....ICSIde guzel spermeri secilip embrio olusacak ve tutulacak.... 4 deneme yapacam ve sansa vermek istemiyorum, ellerimizde ne varsa onu yapacaz..yapabiliriz de...bu tedavilere artik o kadar para gittiki, o kadar zaman gittiki...artik ne olacak biraz zaman daha gecsin, daha para gitsin, ama sperm daha iyi olsun o zaman daha guclu spermler secilecek ve sansimizi artilacak
3 - 5 spermle hamile kalanlar var tabiki o spermlerin kalitesi da iyidi
gordugum kadar kimde spermde bozukluk falan varsa 4,5,6 denemeler yapiyorlar...bu da birsey demek

teşekkür ederim aymes amin inşallah hepimize canım bişi sorcam ben bu k.k da yeniyim nasıl kullanıcam bilmiyorum bana yardımcı olurmusun

sanada tşk edrim asimira rabbim hepimizin gönlüne göre versin rahim filmi istedi dr.çektirip tekrar gidicem eğer tüpler açıksa normal yoldan denicekler inşallah açıktır

teşekkür ederim aymes amin inşallah hepimize canım bişi sorcam ben bu k.k da yeniyim nasıl kullanıcam bilmiyorum bana yardımcı olurmusun

tabiki canım elimden geldiğince
bende pek iyi değilim ama hergün öğreniyorum
yeni bişeyler:1hug:

kizlar site hakkinda sorularinizi sorunda paylastikca hepimiz ogreniriz hemde
ama zamanala ogreniliyor cogu sey
ksdelen canim tskler verdigin link icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…