sagol canim benim amin cumleden kimsenin yuvasi bozulmasin
tamam canim uzuldum benim bundan haberim yoktu burayada yazmamistin onuda degistiriym hemen
insallah kendiliginden gelir bebisin hic uzulme
canim benim cok tsk ederim insallah hepimizin bebisi gelirde bizleri uzmez
hic dusunme bitanem yola devam herseyde vardir bir hayir allahim ol der ve olur insallah bende o zaman deniycem hani hep benimleydin beni yalniz birakmazsin sen canim arkadasim benimŞeniz
Merhaba canım seninle aynı günde negatifi almışız bende 21 şubatta negatifi gördüm drum mayısta tekrar deniyelim diyo ama bilmiyorum daha karar veremedim:uhm:
canım benim bende kararsızım gerçi benim dondurulmulardı şubat negatifimsenağlama tüp kasım ayındaydısenağlama henüz kendimi toparlamaya çalışıyorum dr'umu aramadım gelecek tedaviyi henüz konuşmadık ama ara vermek istemiyorum çünki giden her gün zarardayım hakkımızda hayırlısı canım sen nerde tedavi görmüştün:uhm:
sagol canim benim amin cumleden kimsenin yuvasi bozulmasin
tamam canim uzuldum benim bundan haberim yoktu burayada yazmamistin onuda degistiriym hemen
insallah kendiliginden gelir bebisin hic uzulme
teşekkür ederim asi canım benim inşallah dediğin gibi olur ve kendiliğinden gelir meleklerimiz
canım ben brüksel tüp bebek merkezinde tedavi gördüm
ama ne yazıkki olmadı işte kısmet değilmiş demek
inşallah Allahım 2. de yüzümü güldürür.
bende hem kararsızım hemde zaman geçsin istemiyorum
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım
sen hangi hastanede denedin
bende medicana doç.dr. ali süha sönmezin hastasıydım ama olmadı nasip meselesi:1hug:
CANIM BENIM HASTANEDE YATARKEN INSALLAH HERSEY DUZELIR DIYE DUA ETMISTIM SENIN ICIN
AMA ALLAHIN BILDIGI BIZIM BILMEDIGIMIZ BIRSEY VARMIS DEMEKKI
HAKLISIN YIKILMADAN YOLA DEVAM hihoyyyt
Benide eklermisiniz 3 asilamam ve en son 1.tup bebek denemem negatif cikti... Bilmiyorum 2. ne zaman deneyebilirim.
Benide eklermisiniz 3 asilamam ve en son 1.tup bebek denemem negatif cikti... Bilmiyorum 2. ne zaman deneyebilirim.
buraya da bir günaydın mesajı atayım....günaydıııııııınnnnnnn
Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalara.s.
gunaydin kizlar
cumaniz mubarek olsun allahim dualarimizi kabul eylesin insallah
günaydınnn
yeni bir gün yeni umutlar.asini dileğine katılıyorum.Allah bütün dualarımızı kabul etsin.
sizlerede hayırlı cumalar kızlarrrrrrr inşallah şu mübarek cuma saatinde rabbim dualarımızı kabul eder ve dileklerimizi en kısa zamanda yerine getirir:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
sana günaydın nur canım bir şey sorabilirmiyimmm????????
sabah saat 6.56 da neden sıcak yatağında değilsinde burdasınnnnfisfisfis
yatak battımı kısss yoksaaakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?