Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canim basari hikayesi cok guzel ya
bizlere umut olsun diye buldum bunu ornek olsun herkese
yikilmak yok yola devam
:lepi:

Sevgili asimira bu hikaye gerçekten çok umut verici 17 kez denemek insanüstü bir sabır gerektiriyor ben bu kadar dayanabilirmiydim bilmiyorum zaten 35 yaşından sonra bu darına zaman yrtmez ama ben inşallah olana kadar diyorum hepimiz için hayırlısı artık

canim allahim insallah seni o kadar denetmez ve en kisa surede bebegini gonderiri
ama gercekten imkanlar el veriyorsa bence neden denemesin demi canim

bencede denemek lazım asimira hem imkanlar hem de psikoloji elvediği sürece ama inşallah gerek kalmasında ekimde yaptıracağım denemem tutsun ben ilaç tedavisi aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım daha öncesinde kendiliğinden olşan gebeliğim düşükle sonlandı ikimizde de problem yoktu ama benim bu ay prolactinim yüksek çıktı yarın ilaç kullanmaya başlıyıcam umarım düşer yoksa tedavi protokolüm iptal olur peki senin problemin nedir ki

canim bir dahaki denemeni ekimdemi yaptircaksin insallah pozitifi gorursun allahin izni ile
bizim ilk sayfada bir listemiz var istersen seni oraya ekleyim ve hergun burda birbirimize destek oluyoruz negatif sonuc alanlar olaraktan
canim bizdede erkek inf var iki tane mikroenjeksiyon negatif asilama denemdik sayi dusuk oldugu icin direkt tup bebege gectik biz evleneli 2,5 yil oldu
son negatifi haziranda aldim negatif degilde yumurtalarim erken catladi ve hic toplama islemi yapilmadan
tedavim iptal oldu
beklemedeyim yeni yildan once takrar denemeyi dusunuyorum allahin izni ile

sizde bayağı uğraşmışsınız canım ya inşallah birdahakine olur seninki de ama doktorlar erkek infertilitesinde tüp bebek şansının daha yüksek olduğunu söylüyorlar kadındaki zormuş benim doktorumda söylemişti spermlerin içinden en iyilerini sçiyoruz ve bu yeterli oluyor diğe sperm değerleri düşükse keçiboynuzu kürü uygulayın ben eşime değerleri normal olduğu halde aşılamadan önce uygulamıştım değerler tavan yapmıştı Biz aslında bu ay için düşünmüştük ama doktor bir ay yumurtalar baskılansın diğe doğum kontrol hapı verdi hormon tetkikleri istedi ekimde de dğer ilaçlara başlarız dedi prolactinim yüksek çıktı ilaç verdi inşallah düşer çünkü ben kendimi çok hazırladım birincisini temmuzda yaptırdım biz de 3,5 yıllık evliğiz bakalım ne olacak bu sitede bizden çok daha uzun süredir uğraşanları okudukça da üzülüyorum inşallah Allahım biran önce sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı verir bize inşallah

canim bende esim icin herseyi denedim yani cok sey tedavi olmadan once evlendikten bir sene sonra ogrendik ondan beridirde sunu ye bunu ye falan
ama esimde uretim normalde sperm kanalinda tikaniklik varmis
insallah canim seninde prolaktin duser allahin izni ile ve tedavine devam edersin uzunmu kisami olcan canim protokol olarak

kısa protokololucam bir değişiklik olmazsa eğer önceki de kısa protokoldü inşallah eşindeki problem düzelir çünkü eşlerimiz belli etmiyorlar biz üzülmeyelim diğe ama onlarda çok üzülüyor benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 2 yıl önce ama Allaha şükür düzeldi sorun inşallah senin eşininde düzelir

amin canim insallah benimkide duzelir
sende insallah pozitif sonuc alicaksin
kendinden haber vermeyi unutma

Kıs asi hangi arada rusyaya taşındın sen he kaydirigubbakcemile3
:1ninca: ajanmısın nesin tırsıyom sendenlülülülülülü

Asicim nasılsın?Tedaviyi ne yaptın geçmişi okuyamadım.ınşallah bu sefer senden ve tüm arkadaşlardan güzel haberlerinizi sırayla alacağız...Dualarımızdasınız...

Asicim nasılsın?Tedaviyi ne yaptın geçmişi okuyamadım.İnşallah bu sefer senden ve tüm arkadaşlardan güzel haberlerinizi sırayla alacağız...Dualarımızdasınız...

selam canim henuz beklemedyim daha baslamadim dogum kontrol hapi kullaniyorum kistlerin gitmesi icin sen nasilsin canim :ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktan

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

Günaydın kızlar Geçmiş Bayramınız kutlu olsun. Bakalım iki bayram arası kim bayram edecek hamile olupta... Bir dahaki bayrama inşallah hamile olarak gireriz... zemuszemus

Günaydın kızlar Geçmiş Bayramınız kutlu olsun. Bakalım iki bayram arası kim bayram edecek hamile olupta... Bir dahaki bayrama inşallah hamile olarak gireriz... zemuszemus

ne guzel bi duaydi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydin kizlar sizedeeeeeeeeeeeee
katremelek canim nasilsin sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…